Nu, chebra, einu dar matuot savo pedos
p.s: faktas tas, kad man reikalingas 26cm batuku vidpadis, kad jausciausi gerai. Tai va
QUOTE(Jucke @ 2011 09 26, 15:32)
Dar tik laukiu tokiu Svoris jų 1,75 Kg
Aciu,nespejau pagauti
QUOTE(pgituke @ 2011 09 27, 10:24)
Kokį dydį šortų ėmėt? kaip su jų dydžiais? pamenu, kažkada kalbėjot, bet kol nereikėjo, tai nesigilinau
Sveikos, gal kas turit nuoroda megztuko panasaus i sita My Webpage tik buvo paprastos vilnos, bet modelis panasus, tai man vyras pratryne kompa ,bandau is naujo susigaudyt viska ..
QUOTE(ygle @ 2011 09 27, 10:59)
Sveikos, gal kas turit nuoroda megztuko panasaus i sita My Webpage tik buvo paprastos vilnos, bet modelis panasus, tai man vyras pratryne kompa ,bandau is naujo susigaudyt viska ..
http://www.jcrew.com...34053/34053.jsp
Chloja,dekui O koki dydi Lt nesiojat?
Pamatuokit jei nesunku kiek cm kulnas
Dar ydomu jei ciurna plona ar nebus laisva apacioje kur raistukas,gal kuriai nesunku butu realia foto padaryti ant kojytes
Dar ydomu jei ciurna plona ar nebus laisva apacioje kur raistukas,gal kuriai nesunku butu realia foto padaryti ant kojytes
QUOTE(Chloja @ 2011 09 27, 09:50)
Nu, chebra, einu dar matuot savo pedos
p.s: faktas tas, kad man reikalingas 26cm batuku vidpadis, kad jausciausi gerai. Tai va
O pedute gal prie platesniu?
QUOTE(savita1 @ 2011 09 27, 10:44)
Siu sortu ir as noriu
tai ko laukiam?
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 27, 10:58)
Kokį dydį šortų ėmėt? kaip su jų dydžiais? pamenu, kažkada kalbėjot, bet kol nereikėjo, tai nesigilinau
emiau 4, tikiuosi tiks chino 4 laisvoki, 2 graziai apsiempe, bet vilnoniu nenoriu aptemptu
QUOTE(wish7 @ 2011 09 27, 11:03)
Chloja,dekui O koki dydi Lt nesiojat?
Pamatavau kulnas 9,5 cm nu labai patogus, tiesiog pasaka
p.s: Laputa, na, ner ta mano koja plati, gal, tadu,sakau, ta peda mano yra ne 25cm, o 25,5cm, jei jau 26cm vidpadis batuku yra idealus...