Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 12, 08:46)
hmm. tuoj pasiskaiciuosiu. 26 cd. greit memes. viso 28-30 dienu ciklas.

o ka testukai rodo???
dar kelios dienos ,ir bus jau aišku...bet linkiu, kad viskas pasibaigtų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 12, 09:50)
o ka testukai rodo???
dar kelios dienos ,ir bus jau aišku...bet linkiu, kad viskas pasibaigtų  nestuke.gif

I rodo. Kitaip ir negaletu nieko kito rodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugsėjo 2011 - 09:09
QUOTE(Brituska @ 2011 09 12, 09:03)
Labas rytas mergaitės,
man šeštadienį padarė 2IUI...viskas praėjo sklandžiai, visiškai neskaudėjo ir netepliojo po to...
šiandien jaučiuosi gerai, nejaučiu jokio pilvo maudimo (kaip aną kartą), nors nežianu ar tai į gerą blink.gif
ir valioooo...šįkartą jau skyrė dhupaston, po 1 tab. 18 dienų nuo šiandienos...
nu žodžiu dabar lieka tik laukti  smile.gif
beje, vyro turtas buvo:
prieš 2ml;
A- 4  verysad.gif ;B -49; C-7; D-40;
po 0,5 ml;
A-32;B-60; C-0;D-8.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikėkim kad sėkminga ir paskutinė IUI

labas rytas merginos
na ir aš buvau pas gyd penktadieni, tai ką pradėjom ruoštis 2IUI ir stimuliuoti iš naujo ax.gif
Atsakyti
Pagalvojau apie NT. Paskutinį dariausi prieš ~2 metus. Paskui supratau, kad kol kas neverta darytis... Ir tas kol kas tęsiasi iki šiol... Turiu vieną testuką, bet atrodo jo jau ir galiojimas baigėsi
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 12, 08:03)
Labas rytas mergaitės,
man šeštadienį padarė 2IUI...viskas praėjo sklandžiai, visiškai neskaudėjo ir netepliojo po to...
šiandien jaučiuosi gerai, nejaučiu jokio pilvo maudimo (kaip aną kartą), nors nežianu ar tai į gerą blink.gif
ir valioooo...šįkartą jau skyrė dhupaston, po 1 tab. 18 dienų nuo šiandienos...
nu žodžiu dabar lieka tik laukti  smile.gif
beje, vyro turtas buvo:
prieš 2ml;
A- 4  verysad.gif ;B -49; C-7; D-40;
po 0,5 ml;
A-32;B-60; C-0;D-8.

Laikom kumščius thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
man jau 6 diena po IUI. laikausi gerai, nuotaika irgi gera. savijauta įdomi: visą savaitę po procedūros gleivėse plaukiu, kaklelis platus, miegas labai pagerėjo, apetitas padidėjo. bet gal tiesiog atsipalaidavau biggrin.gif stengiuos nesureikšminti pojūčių, kad neįsisvaigčiau, nes laiko dar labai daug laukti - visą savaitę iki rezultato doh.gif
Atsakyti
man rytoj pirmoji mano IUI...Na ir dienele parinkta-13-likta ir dar pilnatis doh.gif ka gi gero gali tokia data tiketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 11:59)
man rytoj pirmoji mano IUI...Na ir dienele parinkta-13-likta ir dar pilnatis doh.gif ka gi gero gali tokia data tiketis biggrin.gif

pasidžiauk nors tuo,kad dar ir ne penktadienis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir mažiau gąsdinkis ir tikėk prietarais mirksiukas.gif viskas bus thumbup.gif
ne nuo to priklauso mūsų sėkmės/nesėkmės.
Atsakyti
papasakokit man kaip ta sperma nuvezt vyrukui,kad ji neprarastu savo formos taip sakant biggrin.gif kur ja kist?turi but siltai?reik nuvezt per pusvalandi ar greiciau?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 13:15)
papasakokit man kaip ta sperma nuvezt vyrukui,kad ji neprarastu savo formos taip sakant biggrin.gif kur ja kist?turi but siltai?reik nuvezt per pusvalandi ar greiciau?

Laikyti reikia arciau kuno, o nuvezti per 1 valanda, geriausia atliko vyrukas reikala ir einat per duris, mes taip darom mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
[I]
QUOTE(Drovute @ 2011 09 12, 12:28)
Laikyti reikia arciau kuno, o nuvezti per 1 valanda, geriausia atliko vyrukas reikala ir einat per duris, mes taip darom mirksiukas.gif

einam - ne tas žodis, aš sakyčiau LEKIAM mirksiukas.gif ir žiūrim, kad kur į kamštį nepapult...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 12, 13:34)
[I]

einam - ne tas žodis, aš sakyčiau LEKIAM  mirksiukas.gif ir žiūrim, kad kur į kamštį nepapult...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti