Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Drovute @ 2011 09 11, 15:54)

Man ir nuo dufo skauda krutine, o dabar kai dar vartoju ir estrofem, tai krutines paliest negaliu, pilva pucia, rytais sleikstulys kankina, zodziu esu visiskai nescia lotuliukas.gif O kai ateis laikas NT gadinti pasirodys tik I doh.gif  doh.gif

Man vien nuo dufo tokie pojuciai, tik pykina ne tik rytais, o visa diena biggrin.gif Ir taip su keliu menesiu pertrauka jau visus metus. Todel vis dazniau pagalvoju, kad jau noretusi pora menesiu pailseti ir isvis nieko negerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2011 09 11, 14:25)
maidena man atrodo tu nestuke.gif labai to linkiu visoms cia gyvenancioms 4u.gif siunciu riebu virusiuka nuo musu braskytes wub.gif  wub.gif
labai aciu uz virusiuka, as ji gaudau-gaudau smile.gif Del nestumo, tiesa, abvejoju, bet viltis mirsta paskutine. be to, papai skauda, o ne jautrus. Speneliu jautrumo nera, yra gri nai papu skaudus skausmas.

QUOTE(Drovute @ 2011 09 11, 15:54)
Man ir nuo dufo skauda krutine, o dabar kai dar vartoju ir estrofem, tai krutines paliest negaliu, pilva pucia, rytais sleikstulys kankina, zodziu esu visiskai nescia lotuliukas.gif O kai ateis laikas NT gadinti pasirodys tik I doh.gif  doh.gif

mane irgi pykina visa diena. ir sustorejau.
Atsakyti
velnias,si cikla norejau daryti IUI,bet jauciu jau ovuliuosiu siandien biggrin.gif na ryt dar begsiu pas K. gal dar spesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 11, 20:23)
velnias,si cikla norejau daryti IUI,bet jauciu jau ovuliuosiu siandien biggrin.gif na ryt dar begsiu pas K. gal dar spesiu g.gif

kaip parodo patirtis - ne visada musu isivaizduojama ovuliacija tikrai turi vietos buti biggrin.gif
Atsakyti
panos,niekada gyvenime nesu macius pas save tu vaisingu gleiviu g.gif gal cia gali buti manoji problema?...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 11, 21:22)
panos,niekada gyvenime nesu macius pas save  tu vaisingu gleiviu g.gif gal cia gali buti manoji problema?...

as apskritai ju neatskiriu. man jos arba yra arba ju nera. tai as net nesivarginu kazka is tu gleiviu traktuoti. jeigu turi O - reiskia turi ir gleiviu.
Atsakyti
O dar apsvieskit mane,ar tiesa jei HcG buna virs 1,tai rodo ,jog kazkas kabinosi?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 11, 21:43)
O dar apsvieskit mane,ar tiesa jei HcG buna virs 1,tai rodo ,jog kazkas kabinosi?... g.gif

nebutinai. nenescios norma yra iki 5, bet kai kurie pateikia normas ir iki 10... priklauso nuo vaistu, nuo pacio organizmo... man atrodo...
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,
man šeštadienį padarė 2IUI...viskas praėjo sklandžiai, visiškai neskaudėjo ir netepliojo po to...
šiandien jaučiuosi gerai, nejaučiu jokio pilvo maudimo (kaip aną kartą), nors nežianu ar tai į gerą blink.gif
ir valioooo...šįkartą jau skyrė dhupaston, po 1 tab. 18 dienų nuo šiandienos...
nu žodžiu dabar lieka tik laukti smile.gif
beje, vyro turtas buvo:
prieš 2ml;
A- 4 verysad.gif ;B -49; C-7; D-40;
po 0,5 ml;
A-32;B-60; C-0;D-8.
Atsakyti
Labas rytas.

Brituska, o vat pamatysi - pasiseks smile.gif Laikom kumscius artimiausias 2 savaites.

Man tai krutine nerealiai skauda. tiesa, vaizdelis tai vajej mirksiukas.gif pilna, grazi, "stovinti"... mmm rolleyes.gif tik skausmas kosmaras kazkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugsėjo 2011 - 08:26
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 12, 08:25)
Labas rytas.

Brituska, o vat pamatysi - pasiseks smile.gif Laikom kumscius artimiausias 2 savaites.

Man tai krutine nerealiai skauda. tiesa, vaizdelis tai vajej  mirksiukas.gif pilna, grazi, "stovinti"... mmm  rolleyes.gif  tik skausmas kosmaras kazkoks.

kelinta tau ciklo diena???
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 12, 09:43)
kelinta tau ciklo diena???

hmm. tuoj pasiskaiciuosiu. 26 cd. greit memes. viso 28-30 dienu ciklas.
Atsakyti