Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Labas rytas mirksiukas.gif
man sendien 10 DPO ir tas pats kaip Maidenanai riebus I verysad.gif nesuprantu as to apvaisinimo mechanizmo atrodo viskas gerai O vyksta vyro reikalai geri (90% buvo per IUI) ir vis tiek nieko. Ir taip jau 8 metai kokius tyrimus bedarytume viskas gerai: gimda normali, kiausintakei pratekami jokiu infekciniu ligu O kiekviena men. vyksta, na bent jau taip rodo O testukai, bazine temperatura ir gleives. Kai pradejau ieskoti nepastojimo priezasciu tai gine buvo pasakius kad kiausides turi PK pozymiu, bet velgi kiekviena cikla ekoskopijos metu visada aiskiai matosi 1 arba 2 dideli dominuojantys foliai, ir ciklas reguliarus:oh Kiek giniu pakeiciau tai visos kaip susitarusios sako kad turi iseiti natur. bet tai kad neiseina nei natur. nei su IUI mistika kazkokia... ai dar isbandem ir tokius dalykus kaip netradic. gydymai zoleles, gyvenymo budo pakeitimas, keliones, net buvom apsigivene kitoj salyje tipo gal ten oras kitoks biggrin.gif nu zodziu issiliejau cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 11, 09:47)
nu zodziu issiliejau cia blush2.gif

console.gif

Ne labas šitas rytas... Žiauriai skauda gerklę... sad.gif Net kalbėt negaliu... Ryte temperatūra buvo 37,2...
Atsakyti
Shyva, nu sudas, tiesa pasakius. As dar siandien sugadinau pora NT, viena jautresni, kita paprasta. Tai jautresnis brokuotas, ibrezimai ant "ekrano", sudraskytas kazkoks, o paprastas - balta-balta, tik antros juosteles vieta matosi ir tiek. Nusprendziau palaukti pora dienu ir pakartoti. Papai skauda nerealiai, dar duberns srityje pradejo skaudeti, tai laukiu memiu.. Siaip, tik 16 turi parkeliauti, bet gal jau ir laikas, tik 5 dienos beliko. Aj, tiesa, o gali nuo duphastono skaudeti ir dideti krutine? Nes man S israse del viso pikto.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 11, 10:27)
Aj, tiesa, o gali nuo duphastono skaudeti ir dideti krutine?

Man taip nėra buvę, nesvarbu ar 1 tabletę, ar 3 geriu.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 11, 11:32)
Man taip nėra buvę, nesvarbu ar 1 tabletę, ar 3 geriu.

As geriu po 1 ryte ir vakare. Niekada nesu jo gerusi, tai gal nuo jo tokia reakcija..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 11, 11:27)
Aj, tiesa, o gali nuo duphastono skaudeti ir dideti krutine?

Gali. Na bent man visada taip buna.

Mano supratimu, krutine skauda ir ji dideja tada, kai po O pradeda gamintis progesteronas. Todel daznai pries mm buna, kad skauda (.)(.). O juk Duphastonas ir yra progesteronas.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 11, 11:51)

Mano supratimu, krutine skauda ir ji dideja tada, kai po O pradeda gamintis progesteronas. Todel daznai pries mm buna, kad skauda (.)(.). O juk Duphastonas ir yra progesteronas.

drinks_cheers.gif pritariu, man ir skaudedavo ir net prisiels neidavo.

Sveikos , merginos, kolkas nieko nedarome taiir mazai rodausi blush2.gif galvoje kirba visokiu planu, bet reik viska susidelioti i vietas, apsispresti ir tada ziuresim. Dar bandysim IUI, tik nzn kada tas bus . Labai noretusi , kad greiciau viskas pavyktu, bet...vis tenka laukti ir laukti, ne to tai ano. Kzkaip keistai kartais uzeina grauduliukas, nei is sio nei is to blink.gif bet gal cia stimuliuojanciu dar poveikis g.gif Bet zinau, kad anksciau ar veliau turesim savo stebukliuka. Islauksim irdziaugsimes. Pilnai suprantu kad vargai iki pastojimo dar nesibaigia pastojus, reikia dar isnesioti, cia irgi bus nervu, o pagimdzius vel kiti rupesciai prisides. Bet as to nesibaidau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 11, 11:51)

Nu viskas aisku tada. Nes as cia jau vos neisisvaigau, kad testas su I meluoja... durneleee... pasiskaiciavau, 8 dpo sian.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 11, 13:40)
Nu viskas aisku tada. Nes as cia jau vos neisisvaigau, kad testas su I meluoja... durneleee... pasiskaiciavau, 8 dpo sian.

Visai ne durnele, as atsimenu kai pirma menesi dupha geriau, irgi prisigalvojus buvau. Blyn, pagalvojau, kad jau lygiai metai nuo tada praejo, vadinasi jau metai, kai pradejom ieskoti problemu ir jas spresti. Greitai laikas eina rolleyes.gif

O siaip tai manyciau, kad 8DPO dar isvis nera ko testu gadinti ir ju rezultatu vertinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 11, 11:27)
Shyva, nu sudas, tiesa pasakius. As dar siandien sugadinau pora NT, viena jautresni, kita paprasta. Tai jautresnis brokuotas, ibrezimai ant "ekrano", sudraskytas kazkoks, o paprastas - balta-balta, tik antros juosteles vieta matosi ir tiek. Nusprendziau palaukti pora dienu ir pakartoti. Papai skauda nerealiai, dar duberns srityje pradejo skaudeti, tai laukiu memiu.. Siaip, tik 16 turi parkeliauti, bet gal jau ir laikas, tik 5 dienos beliko. Aj, tiesa, o gali nuo duphastono skaudeti ir dideti krutine? Nes man S israse del viso pikto.

maidena man atrodo tu nestuke.gif labai to linkiu visoms cia gyvenancioms 4u.gif siunciu riebu virusiuka nuo musu braskytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 11, 09:47)
nu zodziu issiliejau cia blush2.gif

oj kaip suprantu tave... 4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(braske1515 @ 2011 09 11, 13:25)
siunciu riebu virusiuka nuo musu braskytes wub.gif  wub.gif

gadau virusiuką biggrin.gif smagu, kad pas jus viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 11, 11:47)
Labas rytas mirksiukas.gif
man sendien 10 DPO ir tas pats kaip Maidenanai riebus I  verysad.gif nesuprantu as to apvaisinimo mechanizmo atrodo viskas gerai O vyksta vyro reikalai geri (90% buvo per IUI) ir vis tiek nieko. Ir taip jau 8 metai kokius tyrimus bedarytume viskas gerai: gimda normali, kiausintakei pratekami jokiu infekciniu ligu O kiekviena men. vyksta, na bent jau taip rodo O testukai, bazine temperatura ir gleives. Kai pradejau ieskoti nepastojimo priezasciu tai gine buvo pasakius kad kiausides turi PK pozymiu, bet velgi kiekviena cikla ekoskopijos metu visada aiskiai matosi 1 arba 2 dideli dominuojantys foliai, ir ciklas reguliarus:oh Kiek giniu pakeiciau tai visos kaip susitarusios sako kad turi iseiti natur. bet tai kad neiseina nei natur. nei su IUI mistika kazkokia... ai dar isbandem ir tokius dalykus kaip netradic. gydymai zoleles, gyvenymo budo pakeitimas, keliones, net buvom apsigivene kitoj salyje tipo gal ten oras kitoks biggrin.gif  nu zodziu issiliejau cia blush2.gif

Neliudek verysad.gif nors man ir buna visokiu nuotaiku, kad esam visiskai sveiki o nei natur nei IUI nepadeda pastoti verysad.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 11, 12:51)

Man ir nuo dufo skauda krutine, o dabar kai dar vartoju ir estrofem, tai krutines paliest negaliu, pilva pucia, rytais sleikstulys kankina, zodziu esu visiskai nescia lotuliukas.gif O kai ateis laikas NT gadinti pasirodys tik I doh.gif doh.gif
Atsakyti