Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 21:21)
ane?  wink.gif
o jeigu nesisekimo priežastys kažkoks nesuderinamumas, kaiušintakių nepraeinamumas ar dar kas?  verysad.gif

Tino, o tai kodel tau nepatiksrintas kiausintakiu nepraeinamumas g.gif Tai vienas is butiniausiu dalyku pries darant IUI, nes kitaip prasmes net nera daryti. Ar as ne taip supratau? rolleyes.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 16:43)
Sedziu laukiu IUI, ruosia sperma. Blyn vyras sunervino gatavai, atveze sperma... suvyniota i adijala. Vos nenugriuvau, kai pamaciau, ir kaip jam taip susisviete sad.gif bijau, kad tuoj ateis embriologe ir pasakys, kad nieko ten gero neliko sad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyrai yra vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 09, 22:02)
Tino, o tai kodel tau nepatiksrintas kiausintakiu nepraeinamumas g.gif ... Ar as ne taip supratau? rolleyes.gif

viską teisingai supranti smile.gif
bandė tikslint ir GN, ir LP, ale pasakė, kad pratekami, bet SUNKIAI verysad.gif
tai ir sėdžiu nežinodama tiksliai, ar ten gali kas praeiti, ar ne... g.gif užtat ir abejoju net sėkmės galimybėm.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 09, 23:11)
viską teisingai supranti  smile.gif 
bandė tikslint ir GN, ir LP, ale pasakė, kad pratekami, bet SUNKIAI  verysad.gif
tai ir sėdžiu nežinodama tiksliai, ar ten gali kas praeiti, ar ne... g.gif užtat ir abejoju net sėkmės galimybėm.

na tos sekmes kaip ir visoms darnacioms sia procedura, visi 15-20%. tai nera daug, bet pavyksta mirksiukas.gif
nepergyvenk, jei pasake, kad pratekami, reiskias pratekami 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 17:43)
Sedziu laukiu IUI, ruosia sperma. Blyn vyras sunervino gatavai, atveze sperma... suvyniota i adijala. Vos nenugriuvau, kai pamaciau, ir kaip jam taip susisviete sad.gif bijau, kad tuoj ateis embriologe ir pasakys, kad nieko ten gero neliko sad.gif

Rudde, man net širdį suspaudė, bet jis žmogus vistiek tu pažiūrėk kaip stengias, sugalvok susukt į adijalą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 09 10, 08:51)
Rudde, man net širdį suspaudė, bet jis žmogus vistiek tu pažiūrėk kaip stengias, sugalvok susukt į adijalą lotuliukas.gif

Na, negali sakyti, kad nesistenge, nes adijala dar ir i maisa idejo lotuliukas.gif Svarbu viskas gerai baiges biggrin.gif

Labas rytas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 09, 12:30)
Maidenana  KOKIUS JUMS VAISTUS BUVO IŠRAŠIUSI  ANDROLOGĖ  NE AŠ UŽRAŠIAU SAVIŠKI IR KAI NUEISIM  KAD ŽINOČIAU KO PRAŠYTI    (lyg iš T raidės kiek pamenu)
tamoxifen.
o dar uzklausk del Gonal.

QUOTE(Brituska @ 2011 09 09, 15:37)
sveikos mergaitės...
ryt man IUI, truputuka jau bijau, nes nelabai maloni man ta procedūra verysad.gif
pasak gydytojos vyro sperma prasta, bet paskutinį kartą kai buvau pas gydytoja paziūrėjau vyro spermos tyrima, ir kai ka nusirašiau smile.gif
1,6 ml
A-6; B-43; C-11; D-40. A+B =49 (normozoospermija)
paruoštos IUI rezultatai: 0,5 ml; A-34;B-55;C-0 D-11.
tai pagal viską kaip ir nėra labai prasta ta vyro sperma, kaip Jūs manote???
gal ir natūraliai yra šansų pastoti?
pagal mane tai gera diagnoze. gal ir imanoma natur... tik kam gaisti laika? biggrin.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 09, 15:58)
Aciu, mergaites  biggrin.gif
Man gyd israse gerti 2 tab. duphastono viena karta dienoj, is viso 10 dienų, kai paklausiau ar nereikia ilgiau, kad nepabegtu zirniukas, sake nereikia  doh.gif , sako metodika dabar pasikeite, nebereik toliau gert  g.gif  reik tirtis progesterona ir tada sprest ka daryt  blink.gif  o kaip jum, man tai baisu taip nutraukt, nezinau ka daryt  blink.gif

as tai gerciau...

QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 16:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 18:09)
Pirma karta gyvenime folis jau buvo jau ovuliaves. Visada Ovitrelle leisdavausi pries 34 val. ir budavo dar nesproge foliai, o siandien po pietu pora kartu labai sudure sona ir akurat, sprogo jis. Na bet sakau pries tai visus kartus budavo nesproge ir nieko nepavykdavo, tai dabar kitaip, tai ir rezultatas bus gal kitoks  lotuliukas.gif
ramiu dvieju savaiciu smile.gif 4u.gif

Labas rytas. Man siandien 10-11 DPO ir I. Laukiu mmm ir rosiuos IUI. Mmm turi parkeliauti 16, bet gal anksciau, nes krutine skauda jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 rugsėjo 2011 - 10:04
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 09, 15:58)
Man gyd israse gerti 2 tab. duphastono viena karta dienoj, is viso 10 dienų, kai paklausiau ar nereikia ilgiau, kad nepabegtu zirniukas, sake nereikia  doh.gif , sako metodika dabar pasikeite, nebereik toliau gert  g.gif  reik tirtis progesterona ir tada sprest ka daryt  blink.gif  o kaip jum, man tai baisu taip nutraukt, nezinau ka daryt  blink.gif

oi, dabar nauja teorija, kad jeigu per stimuliaciją ir sprogdinimą O įvykusi pilnavertė, organizmas pats pagamina pakankamą progesterono kiekį ir, pvz., man net po IUI neliepė gert nei vienos dupho tabletės, nors mano natūraliam cikle PGR buvo 36.
ir labai džiaugiuosi, kad nereikia jo gerti - kuo mažiau chemijos, tuo geriau.
taigi nepergyvenk ir nesiimk saviveikla mirksiukas.gif jei bus lemta, tai žirniukas įsikabins ir taip.
Papildyta:
QUOTE(Brituska @ 2011 09 09, 15:37)
1,6 ml
A-6; B-43; C-11; D-40. A+B =49 (normozoospermija)
paruoštos IUI rezultatai: 0,5 ml; A-34;B-55;C-0 D-11.
tai pagal viską kaip ir nėra labai prasta ta vyro sperma, kaip Jūs manote???
gal ir natūraliai yra šansų pastoti?

natūraliai visada šansų būna. dabar išgirdau istoriją, kaip pastojo natūraliai su 1tūkstančiu (ne mln.) spermatozoidų blink.gif
girdit dažnai visokių stebuklų - tik tai turbūt nuo D priklauso...
Atsakyti
Buvau siandiena derliaus apziureti

Desineje kiausideje 2 foliai 13-14mm
Kaireje 1 folis 11mm
Mazesniu nebeskaiciavo

Orentuosis pagal desine kiauside su dviem didelesneis foliais. Siandiena 8cd. Gleivine maza. Tik 5mm sad.gif

Isgerus esu 4 clostilbegit (5 liepe jau net nebegerti nes gleivine maza). Db 3 dienas leisiuos gonali. Na manau 4ni-5ni jau bus procedura smile.gif Na reik tiket kad ta gleivine paauges.

O kazi labai sumazeja tikimybe pastot jei ovuliuos tik vienos kiausides foliai? Pratekamumas lyg ir abieju kiausintakiu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 10, 11:03)
as tai gerciau...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ramiu

gal ir gerciau, bet paskum reiks tirti progesterona, tai neteisingai rodys doh.gif

QUOTE(Tino @ 2011 09 10, 12:19)
oi, dabar nauja teorija, kad jeigu per stimuliaciją ir sprogdinimą O įvykusi pilnavertė, organizmas pats pagamina pakankamą progesterono kiekį ir, pvz., man net po IUI neliepė gert nei vienos dupho tabletės, nors mano natūraliam cikle PGR buvo 36.
ir labai džiaugiuosi, kad nereikia jo gerti - kuo mažiau chemijos, tuo geriau.
taigi nepergyvenk ir nesiimk saviveikla  mirksiukas.gif  jei bus lemta, tai žirniukas įsikabins ir taip.

bandysiu tuo pasitkėt ir as doh.gif bet per pirma nestuma iki III trimestro geriau po 4 dupho tab jei sumazindavau is karto skausmai ir teplojimas prasidedavo tai del to dabar tasip baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 10, 10:03)
Man siandien 10-11 DPO ir I. Laukiu mmm ir rosiuos IUI. Mmm turi parkeliauti 16, bet gal anksciau, nes krutine skauda jau.

O mes atšaukėm IUI nes aną ciklą vis tiek tepliojo :/ Žiūrėsiu ką šis ciklas pasakys ir tada bus matyt ką toliau daryt...
Šį kartą tik ND, Ovitrelle ir Duphaston...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas user posted image
Atsakyti