QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 09, 12:30)
Maidenana KOKIUS JUMS VAISTUS BUVO IŠRAŠIUSI ANDROLOGĖ NE AŠ UŽRAŠIAU SAVIŠKI IR KAI NUEISIM KAD ŽINOČIAU KO PRAŠYTI (lyg iš T raidės kiek pamenu)
tamoxifen.
o dar uzklausk del Gonal.
QUOTE(Brituska @ 2011 09 09, 15:37)
sveikos mergaitės...
ryt man IUI, truputuka jau bijau, nes nelabai maloni man ta procedūra
pasak gydytojos vyro sperma prasta, bet paskutinį kartą kai buvau pas gydytoja paziūrėjau vyro spermos tyrima, ir kai ka nusirašiau
1,6 ml
A-6; B-43; C-11; D-40. A+B =49 (normozoospermija)
paruoštos IUI rezultatai: 0,5 ml; A-34;B-55;C-0 D-11.
tai pagal viską kaip ir nėra labai prasta ta vyro sperma, kaip Jūs manote???
gal ir natūraliai yra šansų pastoti?
pagal mane tai gera diagnoze. gal ir imanoma natur... tik kam gaisti laika?
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 09, 15:58)
Aciu, mergaites
Man gyd israse gerti 2 tab. duphastono viena karta dienoj, is viso 10 dienų, kai paklausiau ar nereikia ilgiau, kad nepabegtu zirniukas, sake nereikia
, sako metodika dabar pasikeite, nebereik toliau gert
reik tirtis progesterona ir tada sprest ka daryt
o kaip jum, man tai baisu taip nutraukt, nezinau ka daryt
as tai gerciau...
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 16:43)
Sedziu laukiu IUI, ruosia sperma. Blyn vyras sunervino gatavai, atveze sperma... suvyniota i adijala. Vos nenugriuvau, kai pamaciau, ir kaip jam taip susisviete
bijau, kad tuoj ateis embriologe ir pasakys, kad nieko ten gero neliko
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 18:09)
Pirma karta gyvenime folis jau buvo jau ovuliaves. Visada Ovitrelle leisdavausi pries 34 val. ir budavo dar nesproge foliai, o siandien po pietu pora kartu labai sudure sona ir akurat, sprogo jis. Na bet sakau pries tai visus kartus budavo nesproge ir nieko nepavykdavo, tai dabar kitaip, tai ir rezultatas bus gal kitoks
ramiu dvieju savaiciu
Labas rytas. Man siandien 10-11 DPO ir I. Laukiu mmm ir rosiuos IUI. Mmm turi parkeliauti 16, bet gal anksciau, nes krutine skauda jau.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.