Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Tino @ 2011 09 09, 12:32)
galiu atsakyt ir aš, nes ir mum buvo tų prirašyta  mirksiukas.gif  Tamoxifen. neišsigąsk, jis nuo krūties vėžio, bet padeda vyram daugiau grikių priauginti.

ačiū
nu kad tik padėtu
Atsakyti
sveikos mergaitės...
ryt man IUI, truputuka jau bijau, nes nelabai maloni man ta procedūra verysad.gif
pasak gydytojos vyro sperma prasta, bet paskutinį kartą kai buvau pas gydytoja paziūrėjau vyro spermos tyrima, ir kai ka nusirašiau smile.gif
1,6 ml
A-6; B-43; C-11; D-40. A+B =49 (normozoospermija)
paruoštos IUI rezultatai: 0,5 ml; A-34;B-55;C-0 D-11.
tai pagal viską kaip ir nėra labai prasta ta vyro sperma, kaip Jūs manote???
gal ir natūraliai yra šansų pastoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 09 rugsėjo 2011 - 14:37
Panos,o kokio dydzio tuos folius sprogdina? g.gif man siandien 8 c.d o jau gimdos gleivine 10m.folis virs 12 tai jauciu sprogsiu savaitgali ir nebeiseis man joki IUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 19:39)
Olialia pildo smile.gif Lengvu 14 dienu ir kad tik butu II smile.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 09 08, 20:08)
Lengvu tau 2 savaiteliu 4u.gif  mirksiukas.gif

Aciu, mergaites biggrin.gif

Man gyd israse gerti 2 tab. duphastono viena karta dienoj, is viso 10 dienų, kai paklausiau ar nereikia ilgiau, kad nepabegtu zirniukas, sake nereikia doh.gif , sako metodika dabar pasikeite, nebereik toliau gert g.gif reik tirtis progesterona ir tada sprest ka daryt blink.gif o kaip jum, man tai baisu taip nutraukt, nezinau ka daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 09, 14:58)
Aciu, mergaites  biggrin.gif
Man gyd israse gerti 2 tab. duphastono viena karta dienoj, is viso 10 dienų, kai paklausiau ar nereikia ilgiau, kad nepabegtu zirniukas, sake nereikia  doh.gif , sako metodika dabar pasikeite, nebereik toliau gert  g.gif  reik tirtis progesterona ir tada sprest ka daryt  blink.gif  o kaip jum, man tai baisu taip nutraukt, nezinau ka daryt  blink.gif

man tai išvis jo neskyrė po IUI, tai kazkaip norisi paciai paimti ir gerti po 1 tab. iki kol ateis mmm (taip būna įprastai)...
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 09, 14:50)
Panos,o kokio dydzio tuos folius sprogdina? g.gif man siandien 8 c.d  o jau gimdos gleivine 10m.folis virs 12 tai jauciu sprogsiu savaitgali ir nebeiseis man joki IUI biggrin.gif

min ~ 18 mm. max. iki 25 mm.
o su kuo tave stimuliuoja, ne gleivinė jau thumbup.gif
Atsakyti
Sedziu laukiu IUI, ruosia sperma. Blyn vyras sunervino gatavai, atveze sperma... suvyniota i adijala. Vos nenugriuvau, kai pamaciau, ir kaip jam taip susisviete sad.gif bijau, kad tuoj ateis embriologe ir pasakys, kad nieko ten gero neliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 16:43)
Sedziu laukiu IUI, ruosia sperma. Blyn vyras sunervino gatavai, atveze sperma... suvyniota i adijala. Vos nenugriuvau, kai pamaciau, ir kaip jam taip susisviete sad.gif bijau, kad tuoj ateis embriologe ir pasakys, kad nieko ten gero neliko sad.gif

O tai kas čia blogo.... g.gif perkaito ar atšalo g.gif A vot reikia vietoje pridavinėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 09 rugsėjo 2011 - 16:05
[
min ~ 18 mm. max. iki 25 mm.
o su kuo tave stimuliuoja, ne gleivinė jau thumbup.gif
[/quote]
manes nestimuliuoja,naturaliai viskas vyksta...tik neramu, ar uzteks to vieno folio...K...teigia,kad nuo ju gausos IUI rezultatas nepriklauso..tik didesne tikimybe daugiavaisiam nestumui.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 16:43)

lotuliukas.gif čia tu pergyveni dėl jo ? kad visi mate? lotuliukas.gif
matytum kaip mes vežam ...bonkutė į pirštinę- pirštinė į kepurę ir po pažasty lotuliukas.gif
reikia kad šiltai būtų
o dėl pridavimo vietoj , aš visada SB sakau, kaip tu nori, kur jauti komfortą ten ir daryk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 09 rugsėjo 2011 - 16:41
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 09, 17:40)
lotuliukas.gif  čia tu pergyveni dėl jo ? kad visi mate?  lotuliukas.gif 
matytum kaip mes vežam ...bonkutė į pirštinę- pirštinė į kepurę ir po pažasty  lotuliukas.gif
reikia kad šiltai būtų
o dėl pridavimo vietoj , aš visada SB sakau, kaip tu nori, kur jauti komfortą ten ir daryk

Niekas nemate, man MV atveze turta, perdave masina ir as nuvaziavau i klinika. Tiesiog man visada akcentuodavo, kad labai svarbu sperma atvezti kuno temperaturoje, tai visada po pazastim kisdavau. O po adijalu issigandau, kad temperaturos pritrukt gali blush2.gif

Bet viskas gerai, A+B 95%, 50 mln.

Pirma karta gyvenime folis jau buvo jau ovuliaves. Visada Ovitrelle leisdavausi pries 34 val. ir budavo dar nesproge foliai, o siandien po pietu pora kartu labai sudure sona ir akurat, sprogo jis. Na bet sakau pries tai visus kartus budavo nesproge ir nieko nepavykdavo, tai dabar kitaip, tai ir rezultatas bus gal kitoks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 09 rugsėjo 2011 - 17:16
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 18:09)

Bet viskas gerai, A+B 95%, 50 mln.

Pirma karta gyvenime folis jau buvo jau ovuliaves. Visada Ovitrelle leisdavausi pries 34 val. ir budavo dar nesproge foliai, o siandien po pietu pora kartu labai sudure sona ir akurat, sprogo jis. Na bet sakau pries tai visus kartus budavo nesproge ir nieko nepavykdavo, tai dabar kitaip, tai ir rezultatas bus gal kitoks  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar laukiam , viskas tiesiog puikai
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 09, 19:09)

* Bet viskas gerai, A+B 95%, 50 mln.

** Pirma karta gyvenime folis jau buvo jau ovuliaves. Visada Ovitrelle leisdavausi pries 34 val. ir budavo dar nesproge foliai, o siandien po pietu pora kartu labai sudure sona ir akurat, sprogo jis. Na bet sakau pries tai visus kartus budavo nesproge ir nieko nepavykdavo, tai dabar kitaip, tai ir rezultatas bus gal kitoks  lotuliukas.gif

* thumbup.gif thumbup.gif

** O pas mane atvirksciai du kartus buvo ovuliave, o dabar ne, tai ir tikiuosi kitokio rezultato blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti