Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 21, 11:21)
Noreciau, kad butu rezultatas smile.gif

Klausiau gyd. ko negalima dabar daryti tai sako siandien dar viska gali o poto 25, 26, 27 stebet save, pasisaugot, knyga paskaityt biggrin.gif
o kaip kazin su santykiais? gud. man parase kad dar tris dienas po IUI galima, o tai vadinasi poto nebegalima? g.gif

ne tuo kad galima dar 3 diena, o rekomenduoja daryti , nes labai palankus metas, o vat po to geriau tiesiog pasisaugoti, ne bent pas jus laaabai švelnus ir lieti ND blush2.gif , nes nepamiršk SEX = SPORT , deginasi kalorijos, pilvo raumenys intensyviai dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 21, 10:21)
gal galit primiti apie save? Kokios problemeles?

Jokių, tiesiog neaiškios kilmės nevaisingumas.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 21, 12:50)
ne tuo kad galima dar 3 diena, o rekomenduoja daryti , nes labai palankus metas, o vat po to geriau tiesiog pasisaugoti, ne bent pas jus laaabai švelnus ir lieti ND  blush2.gif  , nes nepamiršk SEX = SPORT , deginasi kalorijos, pilvo raumenys intensyviai dirba  biggrin.gif

o maniske sake kad ta diena kai daro iui jokiu ND, o poto kai pas mus iprasta su santykiais.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 21, 12:21)
o maniske sake kad ta diena kai daro iui jokiu ND, o poto kai pas mus iprasta su santykiais.

ne ta pati tai aišku, 3 dienas PO
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 21, 14:48)
ne ta pati tai aišku, 3 dienas PO

Mum kas antra diena siule. net ne kita diena po IUI o dar kita smile.gif
Nes spermos kokybe juk prastoka
Atsakyti
Sveikos likimo seses 4u.gif
noriu jusu palaikymo, jau stoga rauna... nesulaukiam gandru jau kone 5 metai, pirmas IUI ana menesi buvo, tiek vilciu sudeta, ir va - vel tos nelabosios prasidejo verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ten su Drovute? Jinai rase kad NT rode viena bruksni, bet daugiau nieko. Ir matau kad ji neuzgeltoninta. Tai gal pas ja viskas ciki ?
Ar as vel ka nors praziurejau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(makita @ 2011 09 21, 14:02)
Sveikos likimo seses  4u.gif
noriu jusu palaikymo, jau stoga rauna... nesulaukiam gandru jau kone 5 metai, pirmas IUI ana menesi buvo, tiek vilciu sudeta, ir va - vel tos nelabosios prasidejo  verysad.gif

Uzuojauta jums didele 4u.gif Kame pas jus problemeles? Pas ka IUI ?
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 21, 15:05)
Merginos, kaip ten su Drovute? Jinai rase kad NT rode viena bruksni, bet daugiau nieko. Ir matau kad ji neuzgeltoninta. Tai gal pas ja viskas ciki ?
Ar as vel ka nors praziurejau  blush2.gif

Nepraziopsojai mirksiukas.gif man 17 dpi mmm dar nera schmoll.gif bet as ir ne nestuke.gif cia nuo vaistuku truputi uzsilaike wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 14:07)
Nepraziopsojai mirksiukas.gif  man 17 dpi mmm dar nera schmoll.gif  bet as ir ne  nestuke.gif cia nuo vaistuku truputi uzsilaike wub.gif

Sveikutes 4u.gif

O gal ne nuo vaistuku mirksiukas.gif Darei kraujuka?
Atsakyti

Papildyta:

[/quote]

Vyro turtai prastoki, bet siaip nera taip blogai viskas, ir naturaliai galetume... bet neiseina sad.gif
VK kaune darem. Man nepatiko... gal yra galinciu palyginti su kitom klinikom?
Atsakyti
[quote=spinde,2011 09 21, 15:11]
O gal ne nuo vaistuku mirksiukas.gif Darei kraujuka?
[/quote]
Jai ne nuo vaistu tai gal NT butu rodes ka nors g.gif kraujo nenuleisdinejau, nes pilva maudzia tai greitu laiku sulauksiu mmm, na jei dar pora dienu neateis tada galvosiu apie kraujuka mirksiukas.gif

[quote=makita,2011 09 21, 15:12]
Papildyta:

[/quote]

Vyro turtai prastoki, bet siaip nera taip blogai viskas, ir naturaliai galetume... bet neiseina sad.gif
VK kaune darem. Man nepatiko... gal yra galinciu palyginti su kitom klinikom?
[/quote]
O kaip pati ar tyreisi? LP, GN?
Atsakyti
Kazin kaip Lėja ? Jai jau siandiena 14dpi. Gal ka testas rode grazaus? smile.gif
Atsakyti