QUOTE(Puk @ 2011 09 20, 19:05)
Tai va, taip ir sakiau
O kaip pati jautiesi, gal bus viskas dar gerai....ką
O aš važiuosiu penktadienį derliaus apžiūrai
O kaip pati jautiesi, gal bus viskas dar gerai....ką
O aš važiuosiu penktadienį derliaus apžiūrai
Pati jauciuosi normaliai, laukiu memiu, papai nukrito, pasidariau testa, tai vos-vos matau antra juostele. Pabego zirnius.
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 20, 19:39)
mačiau viena su dzinsais ir palaidais plaukais ir su bordavu rankinuku tai gal tu tenai buvai
Papildyta:
oiii paskui paskaičiau tai supratau kad tu visai nebuvai pas S
tai va man jau padaryta 2IUI, tik nelabai aš ten ką supratau, nes kai buvau pažiūrėti kas man priaugo tai sakė, kad kairėj kiaušidėj 1 folis ir dešinėj 1 folis nu gal neminėjo kitų mažesnių, bet šiandien kai nuvažiavau darytis IUi tai ji man sako dešinėj kiaušidėj jau du ovuliavo ir vienas dar yra o kairėj net nežiūrėjo, nes kairia mano kiaušidę sunku pamatyti ji kažkaip už gimdos nu likau nieko nesupratusi, bet ir nesigilinau svarbu rezultatas būtu
sperma :10mil
Papildyta:
oiii paskui paskaičiau tai supratau kad tu visai nebuvai pas S
tai va man jau padaryta 2IUI, tik nelabai aš ten ką supratau, nes kai buvau pažiūrėti kas man priaugo tai sakė, kad kairėj kiaušidėj 1 folis ir dešinėj 1 folis nu gal neminėjo kitų mažesnių, bet šiandien kai nuvažiavau darytis IUi tai ji man sako dešinėj kiaušidėj jau du ovuliavo ir vienas dar yra o kairėj net nežiūrėjo, nes kairia mano kiaušidę sunku pamatyti ji kažkaip už gimdos nu likau nieko nesupratusi, bet ir nesigilinau svarbu rezultatas būtu
sperma :10mil
ne ne, ne as ten buvau
Nu ka gi - uz tave laikom kumscius. Kaip Lietuva patvirtino - uztenka ir 7 mil