QUOTE(Sangria023 @ 2011 09 19, 22:29)
Baik tu dar anksti apie klimaksa galvoti, dar jauna esi ir iki 40 tikrai manau pirma vaikeli galima susilaukti, aisku norisi kuo anksciau, bet cia jau Dievo valioje. Pazistu moteri, kuri pirmagimi susilauke budama 36
Nežinau, tur būt čia ne mane pažįsti, bet aš kaip tik ir sulaukiau dukrytės - pirmagimės tokio amžiaus. Už nepilnų 2 mėn. suėjo 36 meteliai.
Maidana,
aš ne viską perskaičiau, bet rašai, akd hcg 8 ...
ar gerai supratau.... o gal čia kitokie matavimai. Žinau, kad kitur reikia dauginti tą skaičių iš 10 ar dar iš kiek tai.
Aš tai darydavau Gromedoj, ten iš nieko nereikia dauginti. Kiek yra tiek ir pasako.
Papildyta:
paskaičiau ir dėl tavo nevilties dėl vyro nuomonės apie donorystę ir pan. Žinai aš jį suprantu. Nes mes su vyru (per 10 nevaisingumo metų) jau buvom sutarę, jei nepavyks niekada susilaukti savo vaikų, gyvensim dviese. Nes jis apie įvaikinimą tai lyg ir norėjo galvoti, bet aš jokiu būdu - nes tikrai žinau, kad nepamilčiau to vaikelio taip kaip savo. Deja, tokia yra tiesa. Na o apie visokias donorystes tai net negalvojom abu. Tik ačiui Dievui abu vienas kitą palikėm ir visą meilė skyrėm vienas kitam kol buvom divese. Bet tai labai individalu - kiekvienos šeimos reikalas ir sutarimas.
Mes vaikelio abu beprotiškai norėjom, bet nebuvo taip, kad jei jo nebūtų, būtume palikę viens kitą. Jokiu būdu - ne.
QUOTE(indreT @ 2011 09 19, 16:00)
Kazkaip galvodavau kad pries atplovima Buna daugiau mln o atplovus sumazeja. Pas mus pries 12mln, po 9 mln beliko
lb daug nejudriu
nzn nei ko tiketis.
Pas mus buvo labai panašiai, kai pavyko. Prieš 12 mln. po atplovimo 7 mln. Ir matai, užteko.
Kada tau darė IUI ?, kada testuko (hcg) diena ?