QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 20:15)
Aciu, Aciu,
Kaciuk. As jau 100 kartu pati sau isaiskinau apie hcg skaicius ir kritima. Paklausiu pas S kur ta kresejima tiria. Gal pas ja klinikoje galima pasidaryti.. Zodizu.. Nu ka gi, nusipelniau vyno. Kazkur saldytuve turetu voliotis Chardonney butelis, man atrodo. Saltas, baltas, rasojancioje taureje...
Visur daro, aš paprastoj klinikoj dariau.
Prie jūsų jungiuosi su kmynų arbata, šį kartą atėjonenormalios mėmės, net prisigalvojau,kad kabinosi, šeštadienį šventėm dukrytės gimtadienį, naktį atėjo taip,kaip turbūt jau nebuvo nežinau,kiek metų, su tokiais skausmais, vėmiau, viduriavau, griuvau,keturiom ėjau vaistų, kraujo kaip iš paskersto paršo (nors neteko matyti, įsivaizduoju, kad daug būna), o dar išgėriau šiek tiek, dūra, suveikė taip, kad geriau nereikia, koridoriuj taip išsiblioviau draugei ant peties, pati net nebeatsimenu jau visko, kažkokia nesąmonė, hormonų audros, nežinau, iš viso, šonus kažko skauda, papus skauda, nors jau 3 diena, skrandžiui šakės, geriu tik arbatą, buvau tokia nenormali,kad net testą pasidariau, taip kruajuodama, nu galvoju, nu gal ten kažkas kito (nusišneku, suprantu). Kitą savaitę važiuojam tyrimams į tą kliniką, kur tau sakiau. Noriu nors kokio atsakymo. Manau, ir tu. Laikykis. Skanaus vyno