Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 19:27)
Norincios prisijungti - prasome prie stalo, taures sudetos cia pat, vyno butelis apviniotas baltu ranksluostuku stovi kibirelyje su ledukais, o salia daug laisvos vietos. tai prasome jungtis ir piltis gero italisko chardonney...  4u.gif

4u.gif
Nors aš IUI dar tik ruošiuosi po truputį, bet gal priimsit..? o su namine svarainine..? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 19, 20:07)
4u.gif
Nors aš IUI dar tik ruošiuosi po truputį, bet gal priimsit..? o su namine svarainine..?  blush2.gif  ax.gif

prasom prie stalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 19, 20:54)
Na ineskit pagaliau kas nors geru naujienu!!!!Kieno dabar eile??kas cia pas mus sekanti pagal IUI darymo data??? smile.gif

Rugsėjo: ANGE-LIUXXX - 09 20 3IUI, indreT -09 15 1IUI, Ursule_Elena -09 13 2IUI, jurmarta - 09 13 1IUI, Brituska - 09 10 2IUI, Rudde - 09 09 4IUI, Lėja- 09 07 3IUI, Tino - 09 06 1IUI, Drovute- 09 04 3IUI

QUOTE(maika @ 2011 09 19, 21:07)
4u.gif
Nors aš IUI dar tik ruošiuosi po truputį, bet gal priimsit..? o su namine svarainine..?  blush2.gif  ax.gif

Nu kas cia per baaaaaalius blink.gif As sampano noreciau, bet vyras nesutinka atidaryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 19, 20:52)
sveikos  unsure.gif
ir aš noriu nubraukti nesėkmių ašaras...
nepavyko mano pirmasis IUI...mmm jau beveik prasidėjo...skauda galvą, viskas siutina aplink, tik žliumti norisi... verysad.gif

Davai, ateik prie vyno stalo. Brauksim asaras kartu.

QUOTE(maika @ 2011 09 19, 21:07)
4u.gif

Gali su kuo tik nori. Tu tik neimk mus kaip pvz. T.y. mes esam pavyzdys, kaip NETURI buti. Tai vat, ziurek i mus ir ikalbinek visa savo esybe, kad tau taip nebus! Tau bus vienas vienintelis IUI ir maaars i nestukiu skyreli. Tau kaip naujokei butinai taip bus.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 09 19, 21:12)
Nu kas cia per baaaaaalius  blink.gif  As sampano noreciau, bet vyras nesutinka atidaryti  schmoll.gif

Tada pasakyk sav vyrui, jeigu jam gaila tau sampano - tu gersi jo krauja. Turetu suveikti. O jeigu nesuveiks, tada pasakyk, kad pasikviesi pas jus pavieseti tavo mama. menesiui. Tada atiduos tu sampa. tada tikrai atiduos.

p.s. na ir nieko sau - "nesulaukiancios gandro" jau gerti praejo is tos nevilties. Aj, nu ir tegul, reikia atsipalaiduoti npo truputi... nes ziauriai viskas kazkaip klostosi. reikia pailseti mums visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugsėjo 2011 - 20:19
QUOTE(musyte @ 2011 09 19, 20:11)
prasom prie stalo thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 21:16)

Tada pasakyk sav vyrui, jeigu jam gaila tau sampano - tu gersi jo krauja. Turetu suveikti. O jeigu nesuveiks, tada pasakyk, kad pasikviesi pas jus pavieseti tavo mama. menesiui. Tada atiduos tu sampa. tada tikrai atiduos.

Su krauju nepavyks, zino, kad alpstu ji pamacius biggrin.gif O taip pat zino, kad mano mama pas mus nevaziuotu menesiui lotuliukas.gif

Ai, pasidariau metu arbatos, busiu ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 19, 20:12)
Nu kas cia per baaaaaalius  blink.gif  As sampano noreciau, bet vyras nesutinka atidaryti  schmoll.gif

Pasisiūlyčiau atidaryt, bet mano patirtis su šampano atidarymu nekokia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 21:16)

p.s. na ir nieko sau - "nesulaukiancios gandro" jau gerti praejo is tos nevilties. Aj, nu ir tegul, reikia atsipalaiduoti npo truputi... nes ziauriai viskas kazkaip klostosi. reikia pailseti mums visoms.

As nuo kito ciklo iseinu atostogu. Siais metais jau nieko nebedarysim. Matyt, jau tikrai pavargau, nes net nepasakyciau, kad labai liudna... Bus kiti metai, tai gal ir istorija kita.
Atsakyti
Maidenana kiek tau metu jei nepaslaptis? blush2.gif klausiu, nes paraei, kad turi dar pora meteliu bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 19, 21:21)
Pasisiūlyčiau atidaryt, bet mano patirtis su šampano atidarymu nekokia  hihihi.gif

MV irgi biggrin.gif O as siaip bijau. Bet sueis man ir metos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 20:16)
Gali su kuo tik nori. Tu tik neimk mus kaip pvz. T.y. mes esam pavyzdys, kaip NETURI buti. Tai vat, ziurek i mus ir ikalbinek visa savo esybe, kad tau taip nebus! Tau bus vienas vienintelis IUI ir maaars i nestukiu skyreli. Tau kaip naujokei butinai taip bus.

aciuks.gif
group.gif
noriu noooriu nooooriuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 19, 21:19)
Su krauju nepavyks, zino, kad alpstu ji pamacius biggrin.gif O taip pat zino, kad mano mama pas mus nevaziuotu menesiui  lotuliukas.gif

Ai, pasidariau metu arbatos, busiu ne i tema  biggrin.gif

tu ziurek, koks nesukalbamas... schmoll.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 09 19, 21:22)
Maidenana kiek tau metu jei nepaslaptis? blush2.gif klausiu, nes paraei, kad turi dar pora meteliu bandyti g.gif

uz keliu menesiu 34. "Pora" parasiau su +/- metu paklaida.. Nes ziuriu su tokiais tempais klimaksas tikrai ateis anksciau nei priklauso..
Atsakyti