Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 19:07)
as irgi neturiu.. nesamone kazkokia. reikia pas 2Lviename paklausti, kokie jos skaiciai buvo. Nes jai maziuka vaiduokli parode tik 18DPI, o tai taip pat reikstu velyva implantacija.. gal.. jeigu suzinoti kelinta dpi ji pridave krauja, tada bus galima svarstyti ta implantacija, bet jeigu jos skaiciai buvo dideli, tai nera net ka kalbeti..

Mergyt, man labai gaila verysad.gif

Tik gal busiu nepopuliari, bet vis tik pasakysiu savo nuomone... Jei 14 DPI tau rode vaiduokli, tai mano supratimu HCG turejo buti jau virs 10 miu/ml, nes bent kiek zinau nuo tokio kiekio rodo jautriausi NT (jei kas nors turi kitokios info, tai pataisykit). Ir jei 17 DPI HCG 8, tai tuomet negerai... Beje, negalejo implantacija buti siom dienom, jeigu jau 14 DPI testas ryskiai vaiduokliavo, juk HCG pradeda kilti tik po implantacijos...

Labai noreciau, kad mano nuomone butu neteisinga, bet bent dabar man taip logiskai deliojasi viskas. Nors gal ko nors nesuprantu g.gif
Atsakyti
medeina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 19, 19:38)
Mergyt, man labai gaila  verysad.gif

Tik gal busiu nepopuliari, bet vis tik pasakysiu savo nuomone... Jei 14 DPI tau rode vaiduokli, tai mano supratimu HCG turejo buti jau virs 10 miu/ml, nes bent kiek zinau nuo tokio kiekio rodo jautriausi NT (jei kas nors turi kitokios info, tai pataisykit). Ir jei 17 DPI HCG 8, tai  tuomet negerai... Beje, negalejo implantacija buti siom dienom, jeigu jau 14 DPI testas ryskiai vaiduokliavo, juk HCG pradeda kilti tik po implantacijos...

Labai noreciau, kad mano nuomone butu neteisinga, bet bent dabar man taip logiskai deliojasi viskas. Nors gal ko nors nesuprantu  g.gif

Labai teisingai tau deliojasi ir nuomone teisinga. Man irgi susideliojo taip pat jau... neveltui man pilva skaudejo 15dpi... tada, matyt, ir atmete organizmas. Tai laukiu mmm. sios savaites pabaigoje turetu nukristi iki 1 miu/ml, tai ir apturesiu drauges is krasnojarsko... Kaip tik 2Lviename atsake, jai 20 DPI buvo virs 1500 miu/ml, bet ji dvynukus turejo... O pagal visus chart`us, 17 dpi hcg turi buti 130 miu/ml vidutiniskai.
Atsakyti
Liudni reikalai cia pas mus laikykis Maidena verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu KODEL taip??? nu neiseina tam zmogui gamtos apgauti jau ir supurskia sperma i vidu netgi moka isimt kiausineli apvaisint ir atgal idet... bet toks jausmas kad ten kazkas is aukciau sedi ir sprendzia kam duot sansa o kam ne...
as po pirmo nesivystancio (8 sav.) siunciau abrazine medziaga tyrimams bet nieko ten neistyre nes lastele neaugo tai va taip ir likau nesuzinojus priezasties, bet nuojauta sako kad dabar reiketu patiems issitirt gal tas neaiskios kilmes nevaisingumas pasidarytu aiskus g.gif nu rytoj einu pas gydytoja tai pasitarsiu
Atsakyti
As irgi skambinsiu rytoj, uzsirasysiu.. Pirmadieniais nebuna daktares musu.. dar vakare su vyru pakalbesiu, reikia kazkokius tyrimus daryti.. pradeti ilga kelione per kuopas..

o gal mesti viska.. bus lemta - bus.. nebus - tai nebus.. kistis kazkur i genetika, skaiciuoti chromosomas... kad suzinoti, kad arba "bandykite dar", arba "galite bandyt nebande"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugsėjo 2011 - 19:03
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 18:18)
Nu, velyva implantacija - is fantastikos skyrelio turetu buti, tikriausiai. Nezinau del sito. jeigu jau velyva - tai nu super-mega-velyva.
Prolaktinas OK, juk as ant bromkriptino. Jis ir siaip normoje, bet S norejo jo zemesnio.
Kraujo kresejimo nesidariau, bet dariau bendra ir jis geras.
Nesekmingas ciklas buvo liepa. Man tada uzvelavo 2 dienas, sestadieni neparsivilko nelabosios, parode vaiduokli testas, pirmadieni pridaviau krauja ir kai suzinojau rezultata iskarto atsivilko memes. Tai kad nera visai jau persileidimas, tiesiog organizmas atmeta savaime.

Rudde pasakė tai,ko aš neišdrįsau. Testas nebūtų rodęs vaiduoklio, jeibuvo mažiau nei 8, vadinasi, buvo daugiau, vadinasi, krenta. Krešėjimą būtinai išsitirk, visiškai nesvarbu, kad kraujas geras, na, manau, ir S tau tai pasakys. Šiaip ne kartą girdėjau,kad tiria tik po 3 nesėkmingų, 2 dar laiko natūraliu procesu,bet nevaisingoms šeimoms gi kitaip..turėtų būti kitaip. Žiūrėk, buvo vyro sperma prasta, metus gi nekibo, ane? Pataisėt, pradėjo kibti. Dar per silpnai..bet pataisysit ir tai. Pagalvok apie tai, kad bent jau žinai,kad GALI pastoti, taip, atmetė, bet tos ląstelės visgi susijungė, nėra kažkokio nepataisomo nevaisingumo, reikia tik išspręsti atmetimo problemą. Dabar tau juoda, bet susiimsi, išsiaiškinsi, eisi, darysi - kaip pati Pupukui rašei, kai jau įkrenti į šią balą, nusiteiki ilgiems procesams.. Deja:( Išvermės tau. Galimybių, pinigų, sveikatos. Ir galiausiai - sėkmingo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 20:01)
As irgi skambinsiu rytoj, uzsirasysiu.. Pirmadieniais nebuna daktares musu.. dar vakare su vyru pakalbesiu, reikia kazkokius tyrimus daryti.. pradeti ilga kelione per kuopas..

o gal mesti viska.. bus lemta - bus.. nebus - tai nebus.. kistis kazkur i genetika, skaiciuoti chromosomas... kad suzinoti, kad arba "bandykite dar", arba "galite bandyt nebande"...

Manau, kad labai teisinga jei abu issitirsit genetiskai. Pvz mano vyras genetiskai visiskai sveikas ir priezasciu nevaisingumui kaip ir nera, o yra kaip yra, aisku labai liudna, bet yra ir kitu iseiciu mum. Tikrai visko mesti nereikia kol jauni esat reikia viska isbandyti, kad paskui netektu gailetis, kad kaz ko nepadaret.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 20:01)

tik tau žinoti.. tik tu gali įvertinti savo galimybių ribas, savo svajonės absoliutumą, kiek nori dėl to aukoti,tik tau žinoti, kiek nori, kiek gali, kiek pajėgsi. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad verta daryti VISKĄ, bent jau man. Paskui... viską atperka. Viską.. Bet taip, tam gali tekti paaukoti visą gyvenimą. Sveikatą, santykius su aplinkiniais, karjerą, materialinę padėtį, pomėgius ir t. t. Tiesiog..nespręsk to ŠIANDIEN, esi racionali motera, mūsų tiksliukė, juk žinai, kad šiandien visos mintys "ant karštųjų", sprendimai nebus ilgalaikiai, suprantu, daug minčių kyla, bet gal pabandyk nebetąsyti savęs, juk neturi nuspręsti ŠIANDIEN, mesti visada spėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 19 rugsėjo 2011 - 19:12
Maidenana verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 19, 19:11)
Maidenana  verysad.gif  4u.gif

jetaus kazkokia juoda deme virs musu, styprybes merginos, kazkaip labai ir man sunku, dar siaip kiti zmones gadina nervus doh.gif

Drovute, kaip tu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 09 19, 20:08)
Rudde pasakė tai,ko aš neišdrįsau. Testas nebūtų rodęs vaiduoklio, jeibuvo mažiau nei 8, vadinasi, buvo daugiau, vadinasi, krenta. Krešėjimą būtinai išsitirk, visiškai nesvarbu, kad kraujas geras, na, manau, ir S tau tai pasakys. Šiaip ne kartą girdėjau,kad tiria tik po 3 nesėkmingų, 2 dar laiko natūraliu procesu,bet nevaisingoms šeimoms gi kitaip..turėtų būti kitaip. Žiūrėk, buvo vyro sperma prasta, metus gi nekibo, ane? Pataisėt, pradėjo kibti. Dar per silpnai..bet pataisysit ir tai. Pagalvok apie tai, kad bent jau žinai,kad GALI pastoti, taip, atmetė, bet tos ląstelės visgi susijungė, nėra kažkokio nepataisomo nevaisingumo, reikia tik išspręsti atmetimo problemą. Dabar tau juoda, bet susiimsi, išsiaiškinsi, eisi, darysi - kaip pati Pupukui rašei, kai jau įkrenti į šią balą, nusiteiki ilgiems procesams.. Deja sad.gif Išvermės tau. Galimybių, pinigų, sveikatos. Ir galiausiai - sėkmingo rezultato 4u.gif

Aciu, Aciu, Kaciuk. As jau 100 kartu pati sau isaiskinau apie hcg skaicius ir kritima. Paklausiu pas S kur ta kresejima tiria. Gal pas ja klinikoje galima pasidaryti.. Zodizu.. Nu ka gi, nusipelniau vyno. Kazkur saldytuve turetu voliotis Chardonney butelis, man atrodo. Saltas, baltas, rasojancioje taureje...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 19:15)
Aciu, Aciu, Kaciuk. As jau 100 kartu pati sau isaiskinau apie hcg skaicius ir kritima. Paklausiu pas S kur ta kresejima tiria. Gal pas ja klinikoje galima pasidaryti.. Zodizu.. Nu ka gi, nusipelniau vyno. Kazkur saldytuve turetu voliotis Chardonney butelis, man atrodo. Saltas, baltas, rasojancioje taureje...

wub.gif maidena nu tu man patinki, net nusisypsojau, kaip vyna graziai aprasei, gal galetum i r man ipylti viena taure, nepamaisytu siandien, prisizliumbiau.... doh.gif
Atsakyti