Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 21:16)
Mums irgi nesiseke ilgai, bet juk jei ilgai nesiseke, vadinasi vis arciau esi to laiko, kai pasiseks, ane? smile.gif

ane? wink.gif
o jeigu nesisekimo priežastys kažkoks nesuderinamumas, kaiušintakių nepraeinamumas ar dar kas? verysad.gif
Atsakyti
Na juk vis tiek vietoj nestovi, imiesi kokiu priemoniu, kad sias kliutis apeitum, tai vadinasi arteji prie tikslo mirksiukas.gif

Auksciau nosiuka, lelius pas liudna ir netikincia mama tikrai nenores ateiti 4u.gif
Atsakyti
O apie kelinta ciklo diena jums mazdaug gaunas iui?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 08, 21:53)

Man visus kartus 12 CD.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 08, 22:53)

Pirma karta dare 18 c.d., kitus du kartus 12 c.d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 08, 20:53)

man 15 c.d. praeita karta buvo, ir šį bus.
Atsakyti

man 12 CD buvo IUI
Labas rytas mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 20:41)
Sveikos,

O mano IUI rytoj... Kazkaip apsiraminau, atejo mintis, kad o kodel gi tas mano vienintelis folikulas negali buti butent TAS, kuriame subres ta vienintele reikalinga kiausialaste. Ir realiai juk nera priezasciu, kodel si menesi negaleciau pastoti - ovuliacija bus, IUI bus, ND irgi bus. Taip kad esu nusiteikus pozityviai smile.gif Ai dar kazkuriuo metu pagalvojau, kad jei ateis mmm, tai pirma atostogu diena, bet paskui pagalvojau, kad irgi gal ne pats blogiausias variantas - per kelione gal bus lengviau negalvoti  ax.gif
nu tai taip. o kaip kitaip gali buti?

QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 20:54)
tik mane pesimizmas apėmė - kodėl man turėtų pasisekti šį kartą  g.gif ?
o kodel neturetu?!

QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 21:21)
ane?  wink.gif
o jeigu nesisekimo priežastys kažkoks nesuderinamumas, kaiušintakių nepraeinamumas ar dar kas?  verysad.gif

uoooj, o jeigu tau burnoje grybai uzaugs, a? fear.gif

man buvo 16 cd. Tad, nieko nuostabaus, kad nieko neivyko.
Atsakyti

man šį kartą gavosi 11 CD, nes baisiai greit ir dideli foliai užaugo.

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 09, 09:40)
o kodel neturetu?!
uoooj, o jeigu tau burnoje grybai uzaugs, a? fear.gif

nu grybų gal neužaugs lotuliukas.gif
ok, įtikinot, toliau tikiu smile.gif čia man tas pesimizmas truputį susijęs su kita problema - kai prasideda bloga savijauta, tai visaip kaip puolu į neviltį, tai ir toj srity viltis pabėga... o šiaip šiandien vėl gerai thumbup.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 20:16)
Mums irgi nesiseke ilgai, bet juk jei ilgai nesiseke, vadinasi vis arciau esi to laiko, kai pasiseks, ane? smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 09 08, 20:53)

man abu kartus 14 c.d.
Atsakyti
Maidenana KOKIUS JUMS VAISTUS BUVO IŠRAŠIUSI ANDROLOGĖ NE AŠ UŽRAŠIAU SAVIŠKI IR KAI NUEISIM KAD ŽINOČIAU KO PRAŠYTI (lyg iš T raidės kiek pamenu)
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 09, 12:30)
Maidenana  KOKIUS JUMS VAISTUS BUVO IŠRAŠIUSI  ANDROLOGĖ  NE AŠ UŽRAŠIAU SAVIŠKI IR KAI NUEISIM  KAD ŽINOČIAU KO PRAŠYTI    (lyg iš T raidės kiek pamenu)

galiu atsakyt ir aš, nes ir mum buvo tų prirašyta mirksiukas.gif Tamoxifen. neišsigąsk, jis nuo krūties vėžio, bet padeda vyram daugiau grikių priauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 09 rugsėjo 2011 - 11:46