Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 11:08)
Ciau, braskes. issiruosiau pagaliau. laukite ziniu 17.00. ikiuks.

p.s. bet man jokiu pojuciu, apart artejanciu mmm simptomu. visiskai jokiu.

na nustebink mus pagaliau smile.gif kiek gi galima forume but be nestukiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 11:33)
na nustebink mus pagaliau  smile.gif  kiek gi galima forume but be nestukiu.  mirksiukas.gif

gal kuri turi parduoti Profertilio?
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 18, 22:14)
Labiausiai bijau, kad negerai ka nors padariau ir kad vaistai isvis neisbego is piestuko  g.gif Aciu tau uz paaiskinimus smile.gif

viskas gerai mergyt, visada pradžiai net nesimato kaip gonalis sumažėjo, o jei reikės dar leisti pasakyk daktarei ir turi duoti tau dar adatėlių, jie tikrai turi, jei neturės, tais su paprastu insulininių švirkštu ištrauksi ir suleisi (ten tokia pat maža adata)
o šeip jei net tau yra 5x37,5 dozes turi likti, nes gonalio ten yra daugiau įpilta, tapsakan su magaryčiu biggrin.gif

visoms mirgytėms kas turi jau mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif (jei ką nors ne taip parašiau statistikoj - rašykit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 19 rugsėjo 2011 - 10:50
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 19, 11:46)
viskas gerai mergyt, visada pradžiai net nesimato kaip gonalis sumažėjo, o jei reikės dar leisti pasakyk daktarei ir turi duoti tau dar adatėlių, jie tikrai turi, jei neturės, tais su paprastu insulininių švirkštu ištrauksi ir suleisi (ten tokia pat maža adata)
o šeip jei net tau yra 5x37,5 dozes turi likti, nes gonalio ten yra daugiau įpilta, tapsakan  su magaryčiu  biggrin.gif
visoms mirgytėms kas turi jau mmm  4u.gif  4u.gif  4u.gif (jei ką nors ne taip parašiau statistikoj - rašykit)

Labas. Aciu uz nuraminimus smile.gif Siap instrukcijoj parasyta, kad reikia nuorinti, o gydytoja man sake kad neorinti, nes tas vienas oro burbuliukas nieko blogo nepadarys, jei ir pateks i paodi. Ma nam tokios mintys, gal pas mane tik tas oro burbuliukas ir teisejo, o vaistuku 0 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 07:10)
labas rytas, matau manes pasigedot  blush2.gif  as jau rasiau gal nelabai isidemejot, man jau sian antra diena mm, nieko gero ir nereikejo tiketis kai tokie vyro prasti rezultatai buvo. vakar gerai atsvenciau savo gimtadieni ir svarbiausia apie tai nieko negalvojau.
ir vel viskas bus is pradziu, jau sian skambinsiu savo ginei del tolimesniu iui, darysiu tiek kiek finansai leidzia, nes ivf as dar nepasiruosus.....

labai gaila 4u.gif kol neprasidėjo tikros mmm, nenorėjom tavo iui užskaityt kaip nepavykusio mirksiukas.gif na bet svarbu nusiteikimas pas tave thumbup.gif , anksčiau ar vėliau vis tiek pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 09:42)
nieko gero ir nereikejo tiketis kai tokie vyro prasti rezultatai buvo.

o kokie buvo?

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 19, 09:41)
Lietuva, aciu uz paveikslelius. Mano vaiduoklis vienas prie vieno kaip tavo 17 dpi - man irgi toks pat 16 dpi. Ir siandien man 33 cd... Vat dabar atsigersiu kavos ir eisiu priduoti krauja.
Lietuva - o tu irgi rugsejine  biggrin.gif Privirusuosi mums cia rugsejo derliaus biggrin.gif

Labas rytas, mielosios. Labai prasau, nesvikinkit manes net tyliai.... bent jau kol kas...

stebuklytė mums užkibo rugpjūčio mėn. (per Žolines), o sužinojau kad laukiuosi irgi rugpjūčio paskutinėm dienom wub.gif bet aš nieko prieš pavirusuoti ir rugsėjo mėnesiui jums čia mirksiukas.gif

ir tikrai nuraminsiu, kad pojučiai tikrai kaip prieš pat mmm buvo. ir papai nebuvo tokie jau baisiai jautrūs ir pan. net temp. pakrito šiek tiek hcg darymo dieną, jau maniau kraujo netirti, pinigus pataupyti, bet dėl šventos ramybės pasidariau ir nuo tos akimirkos skraidau iš laimės iki dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 19 rugsėjo 2011 - 11:52
QUOTE(indreT @ 2011 09 19, 13:43)
o kokie buvo?

be galo nustebom pries iui kai pasake, kad is viso kiekis tik 8 mln (seniau buvo maziausiai 24 mln), judrumas geras, bet kas is to....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 19 rugsėjo 2011 - 11:51
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 13:50)
be galo nustebom pries iui kai pasake, kad is viso kiekis tik 8 mln (seniau buvo maziausiai 24 mln), judrumas geras, bet kas is to....

Cia po atplovimo?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 19, 14:19)
Cia po atplovimo?

taip blink.gif pries atplovima tik 5 mln. mes patys nustebom. sakom gal sumaise indelius (nes viena pora pries mus dare iui)
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 14:29)
taip  blink.gif    pries atplovima tik 5 mln. mes patys nustebom. sakom gal sumaise indelius (nes viena pora pries mus dare iui)

Kazkaip galvodavau kad pries atplovima Buna daugiau mln o atplovus sumazeja. Pas mus pries 12mln, po 9 mln beliko sad.gif lb daug nejudriu sad.gif nzn nei ko tiketis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 19 rugsėjo 2011 - 14:01
Hcg - 8 miu/ml. Tas pats kas praeita karta. ryt pas S eisiu, ziuresim ka sakys. sesele nustebo, paklause, kodel as savaite laiko anksciau hcg darau, nei priklauso. Tai vat. Adios nestumui, kaupsim savo su vyru kraujus ilgieeeems, nuobodieeems ir brangiems tyrimams. Artimiausiu metu vaiku nebus. Ir nezinia, ar jie bus apskritai.
Atsakyti