Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 21:24)
Nu aciu, merginos, tikiuoi, bet vis dar kazkaip nesitiki....
Taip, pilnai tilpo i 3-5 minuciu remus. Ant foto ji blankesne atrodo, nei realybeje. Siaip, blanki, bet aiskiai atoma plika akimi. Nereikia isiziureti.

nu net neisivaizduoju kada patikesiu. vyras irgi netiki, kas pusvalandi klausineja ar as tikrai nescia... nu ka as jam galiu atsakyti, sakau, ryt suzinosim. paziuresim kokie skaiciai bus... Isskaiciau, kad vidutiniskai 17 DPI Hcg turi buti 132 miu/ml... labai bijau gauti skaiciu 20, 30, 60... 80... kazkaip man labai mazai atrodo...
na matai, tu jau turi pirmagimi, as dar ne, tai tau geriau zinoti apie vaiduokliu ryskuma. nes kaip man atrodo, tai jeigu memes veluoja diena-dvi, tai padarius testa abi juosteles turetu buti vienodai ryskios...  doh.gif  ir man ta blanki atrodo, kaip kibimas yra, bet tuo ir pasiaigia... zodziu... liepos menesio nevykusio pstojimo paranoja, matyt...

Maidenana,

nu jau ir aš sveikinu tyliai. Tikrai tu nėštukė thumbup.gif
Net prisiminiau savo testukus, va įmetu kaip tik pirmą dariau 17 dieną po IUI, kai jau 3 dienos kaip žinojau hcg ir kad esu nėštukė.

beje,
14 d. po IUI buvo 120
17 d. po IUI mano skaičiukai buvo 378,3 (35 ciklo diena)

va čia kad pagyvinčiau temelę įmetu savo testukus. Pirmasis baltas kaip tik 17 d. po IUI darytas - matai irgi vaiduokliukas, nors jau tioks ryškėjantis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 18 rugsėjo 2011 - 21:25
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 21:25)
Maidenana tu seniai cia tupi ir puikiai zinai tas istorijas kai 16DPI ir dar veliau rodo vaiduoklius ir viskas buna gerai, tiesiog kadangi tu pas mus esi "vadovelinis pavyzdys" tai ir nori, kad viskas butu kaip per filmus-veluoja menesines, apsisioja testa ir gauna II ryskiu pagalius. Kadangi antra juostele atsiranda laiku-viskas yra gerai, tik as tai pabusiu dar santuri iki rytojaus, turint omeny tavo ankstesne patirti, reikia suspausti kojas kiek begali ir laikyti kumscius, kad HCG kils kaip priklauso, labai labai stipriai tau to linkiu 4u.gif
nu taip, man "vadoveliskai" turetu viskas buti. del Hcg tai pergyvenu. kazkaip...

QUOTE(indreT @ 2011 09 18, 21:42)
Gausi tu bizuno. Isgazninai visas mus. tame tarpe ir mane. Nurasei visa medicina.
Atsisakei gamtos. ech.... Net as po savo iui vis prisimindavau tave. Ir negatyviai mastydavau apie tos proceduros prasme. Bet dabar grazu ziureti i tavo NT smile.gif

P.S.
Man 15dpi su pirmu lelium buvo 106,4. Net nzn ar cia daug ar mazai smile.gif
Gal neskaiciuok hcg. Juk net nezinai kada tikslei implantavos smile.gif
ko cia gazdintis.. nu taip, gamtos atsisakiau, medicina nurasiau... kazkaip cia neeina nei apskaiciuoti nei suprasti. D?
Tai tau teisingai buvo 15 dpi - 106; tai 17dpi - kazkur 130 ir turi buti. Faktas, kad virs 100.

QUOTE(shyva @ 2011 09 18, 21:59)
manau Maidena pagaliau pralausi ledus ir uzbaigsi si nesekmiu maratona siame skyrelyje  thumbup.gif  tavo vaiduokliulai laabai gerai matosi net ir per nekokybiskas nuotraukas mano vakarykstis nebuvo toks ryskus (17DPI) matyt buvo daugiau vaizduotes padarinys doh.gif o tavo tai tikras thumbup.gif  laikykis mergyt viskas bus gerai pamatysi  mirksiukas.gif

bet buvo II?! biggrin.gif bigsmile.gif PAGALIAU!!!!
Atsakyti
labas rytas, matau manes pasigedot blush2.gif as jau rasiau gal nelabai isidemejot, man jau sian antra diena mm, nieko gero ir nereikejo tiketis kai tokie vyro prasti rezultatai buvo. vakar gerai atsvenciau savo gimtadieni ir svarbiausia apie tai nieko negalvojau.
ir vel viskas bus is pradziu, jau sian skambinsiu savo ginei del tolimesniu iui, darysiu tiek kiek finansai leidzia, nes ivf as dar nepasiruosus.....
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 18, 22:21)
Maidenana,

nu jau ir aš sveikinu tyliai. Tikrai tu nėštukė   thumbup.gif
Net prisiminiau savo testukus, va įmetu kaip tik pirmą dariau 17 dieną po IUI, kai jau 3 dienos kaip žinojau hcg ir kad esu nėštukė.

beje,
14 d. po IUI buvo 120
17 d. po IUI mano skaičiukai buvo 378,3  (35 ciklo diena)

va čia kad pagyvinčiau temelę įmetu savo testukus. Pirmasis baltas kaip tik 17 d. po IUI darytas - matai irgi vaiduokliukas, nors jau tioks ryškėjantis  mirksiukas.gif

Lietuva, aciu uz paveikslelius. Mano vaiduoklis vienas prie vieno kaip tavo 17 dpi - man irgi toks pat 16 dpi. Ir siandien man 33 cd... Vat dabar atsigersiu kavos ir eisiu priduoti krauja.
Lietuva - o tu irgi rugsejine biggrin.gif Privirusuosi mums cia rugsejo derliaus biggrin.gif

Labas rytas, mielosios. Labai prasau, nesvikinkit manes net tyliai.... bent jau kol kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugsėjo 2011 - 07:42
Maidenana
Mano vaiduoklis vienas prie vieno kaip tavo 17 dpi - man irgi toks pat 16 dpi.Mano vaiduoklis vienas prie vieno kaip tavo 17 dpi - man irgi toks pat 16 dpi.

Dievas isgirdo IUI namuciu gyventoju maldas, ir tikrai ruosiasi isstumti tave i kita skyreli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiam-laukiam rezultatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 08:43)
Maidenana

Dievas isgirdo IUI namuciu gyventoju maldas, ir tikrai ruosiasi isstumti tave i kita skyreli  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Laukiam-laukiam rezultatu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Palauk dar, man dabar vat skauda nugaros apacia ir pilva dilgcioja, atrodo, kad tuoj memes pareis... unsure.gif
Atsakyti
Maidenana
Tau dar 100 kartu parasyti, kad pirmieji nestumo pozymiai nieko nesiskyria nuo mmm????
O jei tavo vaiduoklis yra toks pat kaip Lietuvos, tai cia ne vaiduoklis joks, o normali 2 juosta.
Snd darei testa?
Jau kraujo pridavei?

Kai dariau IVF, tai skausmai ir pamaidenimai kaip pries mmm S sutikdavo su dziauksmu, o kai visi skausmai praejo - jai tai visai nepatiko, Ir rezultatas buvo visai negeras. Tai gi skausmai, jei jau jie yra - tai geras zenklas. Jei ju visai nebuvo - irgi neblogas. bet kai jie buvo ir dingo - va cia jau negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 rugsėjo 2011 - 08:39
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 09:36)
Maidenana
Tau dar 100 kartu parasyti, kad pirmieji nestumo pozymiai nieko nesiskyria nuo mmm????
O jei tavo vaiduoklis yra toks pat kaip Lietuvos, tai cia ne vaiduoklis joks, o normali 2 juosta.
Snd darei testa?
Jau kraujo pridavei?

Kai dariau IVF, tai skausmai ir pamaidenimai kaip pries mmm S sutikdavo su dziauksmu, o kai visi skausmai praejo - jai tai visai nepatiko, Ir rezultatas buvo visai negeras. Tai gi skausmai, jei jau jie yra - tai geras zenklas. Jei ju visai nebuvo - irgi neblogas. bet kai jie buvo ir dingo - va cia jau negerai.

As visa sestadieni pragulejau su skausmais nuo nakties vidurio, po to atsileido, papai pradejo kristi, bet vakar vakarop vel atsirado skausmeliai...
Ne, sian testo nedariau, tuoj akis nusipiesiu ir varau krauja priduoti. Priduosiu, po to vel uz triju kokiu dienu priduosiu ir bus matyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugsėjo 2011 - 08:43
Maidenana
Priduosiu, po to vel uz triju kokiu dienu priduosiu ir bus matyti...

Kaip priduosi - tai jau bus matyt.
Varyk i ligonine, ten greiciau smile.gif
O reikia ne uz 3, o uz 2 kartuoti.
Po to pradesi kaip Beta1 darytis krauja kas 2 dienas, po to lakstyti pas gyd. kas 3. Kaip sake S man viena karta - jei pastebesit, kas stogas nuvaziavo, tai nieko tokio, buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 rugsėjo 2011 - 08:45
QUOTE(spinsa @ 2011 09 19, 08:10)
vakar gerai atsvenciau savo gimtadieni ir svarbiausia apie tai nieko negalvojau.
ir vel viskas bus is pradziu, jau sian skambinsiu savo ginei del tolimesniu iui, darysiu tiek kiek finansai leidzia, nes ivf as dar nepasiruosus.....

4u.gif uz mmm....nenuleidziam ranku ir varom toliau drinks_cheers.gif
Su praejusiu gimtadieniu happybday.gif
Maidenana tu dar cia? as tave matau, gal jau uzteks puostis? dvi minutes kelio, o pustosi valanda laiko blink.gif
Atsakyti
Ciau, braskes. issiruosiau pagaliau. laukite ziniu 17.00. ikiuks.

p.s. bet man jokiu pojuciu, apart artejanciu mmm simptomu. visiskai jokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugsėjo 2011 - 09:10
Viskas laukiam
Atsakyti