QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 19:39)
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 18, 19:48)
Maidenana,rytoj issipildys tavo svajone
net neabejoju teigiamomis naujienomis
Nu aciu, merginos, tikiuoi, bet vis dar kazkaip nesitiki....
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 19:53)
Ar antra juostele atsiranda praejus leidziamam laikui?
Taip, pilnai tilpo i 3-5 minuciu remus. Ant foto ji blankesne atrodo, nei realybeje. Siaip, blanki, bet aiskiai atoma plika akimi. Nereikia isiziureti.
QUOTE(musyte @ 2011 09 18, 19:57)
maidena, man kazkaip pilnai atrodo, kad uzkibo, turbut jau ir tu tuo pradedi tiket
nu net neisivaizduoju kada patikesiu. vyras irgi netiki, kas pusvalandi klausineja ar as tikrai nescia... nu ka as jam galiu atsakyti, sakau, ryt suzinosim. paziuresim kokie skaiciai bus... Isskaiciau, kad vidutiniskai 17 DPI Hcg turi buti 132 miu/ml... labai bijau gauti skaiciu 20, 30, 60... 80... kazkaip man labai mazai atrodo...
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 20:08)
Tu tikrai
ir tie vaiduoliai tokie ir turi būti pradžioje....viskas čia gerai
Aš irgi noriu, aš irgi
Einu susismeigsiu antrą dozę Puregono
na matai, tu jau turi pirmagimi, as dar ne, tai tau geriau zinoti apie vaiduokliu ryskuma. nes kaip man atrodo, tai jeigu memes veluoja diena-dvi, tai padarius testa abi juosteles turetu buti vienodai ryskios...
ir man ta blanki atrodo, kaip kibimas yra, bet tuo ir pasiaigia... zodziu... liepos menesio nevykusio pstojimo paranoja, matyt...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.