Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 19:12)

Tu tikrai nestuke.gif ir tie vaiduoliai tokie ir turi būti pradžioje....viskas čia gerai thumbup.gif

Aš irgi noriu, aš irgi bigsmile.gif Einu susismeigsiu antrą dozę Puregono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 19:39)
nugi tikrai matosi nors ir foto nekokios bet matosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 18, 19:48)
Maidenana,rytoj issipildys tavo svajone thumbup.gif net neabejoju teigiamomis  naujienomis smile.gif
Nu aciu, merginos, tikiuoi, bet vis dar kazkaip nesitiki....

QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 19:53)
Ar antra juostele atsiranda praejus leidziamam laikui?

Taip, pilnai tilpo i 3-5 minuciu remus. Ant foto ji blankesne atrodo, nei realybeje. Siaip, blanki, bet aiskiai atoma plika akimi. Nereikia isiziureti.

QUOTE(musyte @ 2011 09 18, 19:57)
maidena, man kazkaip pilnai atrodo, kad uzkibo, turbut jau ir tu  tuo pradedi tiket ax.gif  bigsmile.gif
nu net neisivaizduoju kada patikesiu. vyras irgi netiki, kas pusvalandi klausineja ar as tikrai nescia... nu ka as jam galiu atsakyti, sakau, ryt suzinosim. paziuresim kokie skaiciai bus... Isskaiciau, kad vidutiniskai 17 DPI Hcg turi buti 132 miu/ml... labai bijau gauti skaiciu 20, 30, 60... 80... kazkaip man labai mazai atrodo...

QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 20:08)
Tu tikrai nestuke.gif  ir tie vaiduoliai tokie ir turi būti pradžioje....viskas čia gerai thumbup.gif

Aš irgi noriu, aš irgi bigsmile.gif  Einu susismeigsiu antrą dozę Puregono ax.gif

na matai, tu jau turi pirmagimi, as dar ne, tai tau geriau zinoti apie vaiduokliu ryskuma. nes kaip man atrodo, tai jeigu memes veluoja diena-dvi, tai padarius testa abi juosteles turetu buti vienodai ryskios... doh.gif ir man ta blanki atrodo, kaip kibimas yra, bet tuo ir pasiaigia... zodziu... liepos menesio nevykusio pstojimo paranoja, matyt...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 19:24)
Nu aciu, merginos, tikiuoi, bet vis dar kazkaip nesitiki....
Taip, pilnai tilpo i 3-5 minuciu remus. Ant foto ji blankesne atrodo, nei realybeje. Siaip, blanki, bet aiskiai atoma plika akimi. Nereikia isiziureti.

nu net neisivaizduoju kada patikesiu. vyras irgi netiki, kas pusvalandi klausineja ar as tikrai nescia... nu ka as jam galiu atsakyti, sakau, ryt suzinosim. paziuresim kokie skaiciai bus... Isskaiciau, kad vidutiniskai 17 DPI Hcg turi buti 132 miu/ml... labai bijau gauti skaiciu 20, 30, 60... 80... kazkaip man labai mazai atrodo...
na matai, tu jau turi pirmagimi, as dar ne, tai tau geriau zinoti apie vaiduokliu ryskuma. nes kaip man atrodo, tai jeigu memes veluoja diena-dvi, tai padarius testa abi juosteles turetu buti vienodai ryskios...  doh.gif  ir man ta blanki atrodo, kaip kibimas yra, bet tuo ir pasiaigia... zodziu... liepos menesio nevykusio pstojimo paranoja, matyt...

mergytem budavo ir daugiau DPI, o testukai tik vaiduoliavo silpnai, o pas tave jau cia tiktai matosi, net isiziuret nereik, o dar foto neryski wub.gif jau ryt tave tyliai sveikinsim, o del skaiciuku tik nepradek panikuoti, kai gausi skaiciukus gal pasuk daktarei ir pasakyk, tegu ji ivertina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Šį vakara pirma karta leidaus gonalį. Kai ištraukiau pieštuko galiuką, tai labai jau mazai išsitraukė, gal todėl kad mano dozė 37,5 ir visai nesimato ar bent kiek sumažėjo vaistukų. Gal ka nors ne taip padariau?
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 18, 21:08)
Sveikos merginos. Šį vakara pirma karta leidaus gonalį. Kai ištraukiau pieštuko galiuką, tai labai jau mazai išsitraukė, gal todėl kad mano dozė 37,5 ir visai nesimato ar bent kiek sumažėjo vaistukų. Gal ka nors ne taip padariau?

sveika, ir nepamatysi plika akimi, nes doze tikrai labai maza, jei viska padarei kaip reikia, buvo trakst, sustumei iki galo, vadinasi vaistai yra ten kur reikia, po keliu doziu pamatysi mazejima 4u.gif
Maidenana tu seniai cia tupi ir puikiai zinai tas istorijas kai 16DPI ir dar veliau rodo vaiduoklius ir viskas buna gerai, tiesiog kadangi tu pas mus esi "vadovelinis pavyzdys" tai ir nori, kad viskas butu kaip per filmus-veluoja menesines, apsisioja testa ir gauna II ryskiu pagalius. Kadangi antra juostele atsiranda laiku-viskas yra gerai, tik as tai pabusiu dar santuri iki rytojaus, turint omeny tavo ankstesne patirti, reikia suspausti kojas kiek begali ir laikyti kumscius, kad HCG kils kaip priklauso, labai labai stipriai tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 21:25)
sveika, ir nepamatysi plika akimi, nes doze tikrai labai maza, jei viska padarei kaip reikia, buvo trakst, sustumei iki galo, vadinasi vaistai yra ten kur reikia, po keliu doziu pamatysi mazejima 4u.gif

Trakst buvo ir istraukiant, ir leidziantis. Reikia leistis 5 vakarus po tiek pat, t.y. paskutine doze ketvirtadieni. Penktadieni varau pas gyd. ziuret kas auga. Tada sake atsivest piestuka, kad ji pamatytu ar teisingai viska padariau. Tokiais kiekiai leisdama, manau, kad vaistuku dar turetu likt (o gal jie prades paskui matytis kaip mazeja?). Adatytes tai tik 5 g.gif Tai reiskia jei vaistuko liks, jo panaudot daugiau nebegalesiu g.gif Na cia man didelis klausimas iskilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 18, 21:35)
Tokiais kiekiai leisdama, manau, kad vaistuku dar turetu likt (o gal jie prades paskui matytis kaip mazeja?). Adatytes tai tik 5  g.gif Tai reiskia jei vaistuko liks, jo panaudot daugiau nebegalesiu  g.gif  Na cia man didelis klausimas iskilo smile.gif

Na as irgi bijojau, kad tos adatos nepasibaigtu, tai kelias panaudojau du kartus, dezinfekuodavau su spirituku, uzdarydavau ir jau po antro karto mesdavau lauk mirksiukas.gif taip betaupant dar ir liko pora adatu nepanaudotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 21:24)
Isskaiciau, kad vidutiniskai 17 DPI Hcg turi buti 132 miu/ml... labai bijau gauti skaiciu 20, 30, 60... 80... kazkaip man labai mazai atrodo...

Gausi tu bizuno. Isgazninai visas mus. tame tarpe ir mane. Nurasei visa medicina.
Atsisakei gamtos. ech.... Net as po savo iui vis prisimindavau tave. Ir negatyviai mastydavau apie tos proceduros prasme. Bet dabar grazu ziureti i tavo NT smile.gif

P.S.
Man 15dpi su pirmu lelium buvo 106,4. Net nzn ar cia daug ar mazai smile.gif
Gal neskaiciuok hcg. Juk net nezinai kada tikslei implantavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 18 rugsėjo 2011 - 20:43
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 21:39)
Na as irgi bijojau, kad tos adatos nepasibaigtu, tai kelias panaudojau du kartus, dezinfekuodavau su spirituku, uzdarydavau ir jau po antro karto mesdavau lauk mirksiukas.gif taip betaupant dar ir liko pora adatu nepanaudotu biggrin.gif

Tai kaip suprantu tu vaistuku ir tures man likti. O paziurejus kaip auga foliai, gali buti kad dar lieps kelias dozes susisvirkst ?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 18:12)
Paskutiniai trys siandienos

mano fotikas labai prastas ir senas, vis visi zada padovanoti nauja... bet pazadai lieka pazadais...
Is toliau geriau matosi. bet siaip matosi plika akim...

manau Maidena pagaliau pralausi ledus ir uzbaigsi si nesekmiu maratona siame skyrelyje thumbup.gif tavo vaiduokliulai laabai gerai matosi net ir per nekokybiskas nuotraukas mano vakarykstis nebuvo toks ryskus (17DPI) matyt buvo daugiau vaizduotes padarinys doh.gif o tavo tai tikras thumbup.gif laikykis mergyt viskas bus gerai pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 18, 21:49)
Tai kaip suprantu tu vaistuku ir tures man likti. O paziurejus kaip auga foliai, gali buti kad dar lieps kelias dozes susisvirkst ?

Gali buti, kad lieps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 22:09)
Gali buti, kad lieps mirksiukas.gif

Labiausiai bijau, kad negerai ka nors padariau ir kad vaistai isvis neisbego is piestuko g.gif Aciu tau uz paaiskinimus smile.gif
Atsakyti