Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(shyva @ 2011 09 18, 16:02)
Gal reikia vyrui ir man kariotipa issitirt jau net nebezinau kur cia tu bedu beieskot  cool.gif  gal esat kas nors tyresi?

Ka tik drauge tyresi, del nesivystancio.. Kiek man zinoma, kariotipa yra prasminga tirti jeigu ivyksta nuolatiniai savaiminiai persileidimai ir nesivystantys nestumai... O sveikai moteriai tirtis galima vaisiaus chromosomu patologija, manau, yra bangu ir netikslinga.. be to, kuo daugiau savaiminiu persileidimu is eiles, tuo maziau tikimybe busimam vaikui tureti chromosominiu nukripimu... Tai as nezinau, ar is kariotipo dar kazkas matosi, as zinau tik si aspekta..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 16:33)
Ka tik drauge tyresi, del nesivystancio.. Kiek man zinoma, kariotipa yra prasminga tirti jeigu ivyksta nuolatiniai savaiminiai persileidimai ir nesivystantys nestumai... O sveikai moteriai tirtis galima vaisiaus chromosomu patologija, manau, yra bangu ir netikslinga.. be to, kuo daugiau savaiminiu persileidimu is eiles, tuo maziau tikimybe busimam vaikui tureti chromosominiu nukripimu... Tai as nezinau, ar is kariotipo dar kazkas matosi, as zinau tik si aspekta..

maidena, brangioji, tai kaip supratau dareisi dar viena NT ir vel vaiduokliukas bigsmile.gif nu jau laukiu nesulaukiu tavo graziu skaiciuku ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 18, 17:39)
maidena, brangioji, tai kaip supratau dareisi dar viena NT ir vel vaiduokliukas bigsmile.gif nu jau laukiu nesulaukiu tavo graziu skaiciuku ax.gif  wub.gif

pasidariau siandien diena... rytoj eisiu krauja priduoti.. apie 15 val zinosiu atsakyma, o jums pranesiu apie 17.00 val. tada prie interneto prieisiu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 17:44)
pasidariau siandien diena... rytoj eisiu krauja priduoti..  apie 15 val zinosiu atsakyma, o jums pranesiu apie 17.00 val. tada prie interneto prieisiu..

laukiam laukiam tų gražių skaičiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 17:44)
pasidariau siandien diena... rytoj eisiu krauja priduoti..  apie 15 val zinosiu atsakyma, o jums pranesiu apie 17.00 val. tada prie interneto prieisiu..

Gal gali įmesti mums šiandieninį NT pavėpsoti blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 16:44)

tai rodo gera vaiduokli NT, gal foto? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Maidenana tempk ji cia - savo siandienos vaiduokli ir greitai ph34r.gif
Atsakyti
Paskutiniai trys siandienos

mano fotikas labai prastas ir senas, vis visi zada padovanoti nauja... bet pazadai lieka pazadais...
Is toliau geriau matosi. bet siaip matosi plika akim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 rugsėjo 2011 - 18:14
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 19:12)

mano fotikas labai prastas ir senas, vis visi zada padovanoti nauja... bet pazadai lieka pazadais...

nugi tikrai matosi nors ir foto nekokios bet matosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maidenana,rytoj issipildys tavo svajone thumbup.gif net neabejoju teigiamomis naujienomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 19:12)

Ar antra juostele atsiranda praejus leidziamam laikui?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 18:12)

maidena, man kazkaip pilnai atrodo, kad uzkibo, turbut jau ir tu tuo pradedi tiket ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti