Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 11:26)
o aš penktadienį buvau pas gyd  tai buvo 9Cd  ir turiu 2 folius vienas kairėja kiaušidėj kitas dešinėj  15-16 mm    manau iki IUI kuris bus daromas rugsėjo 20d dar paaugs ir viskas bus thumbup.gif
labas rytas  4u.gif

nu nors vienas optimistas atsirado!!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif Aisku, kad viskas bus gerai-kitaip ir buti negali 4u.gif
Va tau virusas uz puiku nusiteikima APCYYYYY 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Atsakyti
o aš penktadienį buvau pas gyd  tai buvo 9Cd  ir turiu 2 folius vienas kairėja kiaušidėj kitas dešinėj  15-16 mm    manau iki IUI kuris bus daromas rugsėjo 20d dar paaugs ir viskas bus thumbup.gif
labas rytas  4u.gif

Man IUI taippat rugsejo 20 d. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 11:25)
g.gif nežinau, bet tą pastebėjau... (na pvz. man vienas ginius sakė, kad ir OT testukus reiki daryti ne po pietų, o ryte apie 10-11 val.)

Agha, bet ant OT parasyta, kad reikia daryti po pietu... Viskas atvirksciai, zodziu...

žinok maidena aš tikiu kad tau turi pasisekti šį  karta, nes  taip ir turi būti o ne kitaip 

labas rytas  4u.gif
Aciu, beveik pasiseke, tik nezinau kuo baigsis, nes papai nusileido... unsure.gif ar nebus man kaip ir praeita karta... uzkibt - uzkibo, bet pabego.. ir lyiai taip pat memes turejo sestadieni parkeliauti, o kai as pirmadieni hcg pridaviau, po pietu memes parsivilko..

O tavo derlius visai neblogas, ka? Daug ka zadantis wink.gif

QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 11:35)
nu nors vienas optimistas atsirado!!!!!!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif Aisku, kad viskas bus gerai-kitaip ir buti negali 4u.gif
Va tau virusas uz puiku nusiteikima  APCYYYYY 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

gaudau virusiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 11:22)
man irgi tas pats buvo. dabar nebeliko apetito, tik galva svaigsta bangom tokiom... man 12DPI irgi neigiamas.

bet Tau ar visokių prieš mmm požymių buvo. o man kadangi galva svaigsta dažnai, tai man ne rodiklis. gerai, kad apetitas greit praeis lotuliukas.gif nes man kelionėj valgiu užsiiminėt - ne kaifas.
ai, žodžiu, koks skirtumas: arba ateis, arba ne mmm per artimiausias keletą dienų. jei Tavo ryt bus geras tyrimas, tai bus vilties ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 18, 11:56)
bet Tau ar visokių prieš mmm požymių buvo. o man kadangi galva svaigsta dažnai, tai man ne rodiklis. gerai, kad apetitas greit praeis  lotuliukas.gif  nes man kelionėj valgiu užsiiminėt - ne kaifas.
ai, žodžiu, koks skirtumas: arba ateis, arba ne mmm per artimiausias keletą dienų. jei Tavo ryt bus geras tyrimas, tai bus vilties ir man  mirksiukas.gif

kad nelabai kazkokiu pozymiu buvo... o man papai krenta... verysad.gif vel bus kaip tada....
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 11:32)
Tai čia kaip rešei nuo tų nedidelių clost ir puregono dozių, tai viskas tuomet  thumbup.gif
Aš važiuosiu tik penktadienį, bus 11 c.d. ax.gif

jo čia nuo tų mažų dozių, kaip gyd sakė esu šiai dienai viskuo patenkinta
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 09 18, 11:35)
nu nors vienas optimistas atsirado!!!!!!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif Aisku, kad viskas bus gerai-kitaip ir buti negali 4u.gif
Va tau virusas uz puiku nusiteikima  APCYYYYY 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

oi kaip imu imu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 18, 11:39)
Man IUI taippat rugsejo 20 d. drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Maidenana,2011 09 18, 11:55]

Aciu, beveik pasiseke, tik nezinau kuo baigsis, nes papai nusileido... unsure.gif ar nebus man kaip ir praeita karta... uzkibt - uzkibo, bet pabego.. ir lyiai taip pat memes turejo sestadieni parkeliauti, o kai as pirmadieni hcg pridaviau, po pietu memes parsivilko..

O tavo derlius visai neblogas, ka? Daug ka zadantis wink.gif
gaudau virusiuka smile.gif
na nenukabink taip nosie , manau yra D, ir jis tau tikrai atsius maža žirniuką o gal ir net visus du nestuke.gif, ir pirmadieni pamatysi gražius skaičiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 10:11)
Tai ir gaminkit natur, o IUI pasilikit profilaktikai, kaip aš sakau biggrin.gif Bus pinigėlių dar pabandysit, nebus- natur pagausit mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jei nėra pinigų šiandien, gal po pusės metų ar metų jų bus, ir vėl bus galima bandyt kažką daryt. taip kad iš anksto nereiki nusiteikt, kad "viskas baigta" nono.gif viskas bus baiga, kai bus kokie 45 metai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 10:26)
[ o aš penktadienį buvau pas gyd  tai buvo 9Cd  ir turiu 2 folius vienas kairėja kiaušidėj kitas dešinėj  15-16 mm    manau iki IUI kuris bus daromas rugsėjo 20d dar paaugs ir viskas bus thumbup.gif

thumbup.gif tikrai viskas labai neblogai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 14:02)
na nenukabink taip nosie , manau yra D, ir jis tau tikrai atsius maža žirniuką o gal ir net visus du    nestuke.gif,  ir pirmadieni  pamatysi gražius skaičiukus  4u.gif

na, visu dvieju nepamatysiu, nebent viena snatur uzkibo dviem dienom anksciau, nes per IUI buvo 1 likes. is 4.
bet siaubas, kaip silpna...

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 18, 14:22)
drinks_cheers.gif jei nėra pinigų šiandien, gal po pusės metų ar metų jų bus, ir vėl bus galima bandyt kažką daryt. taip kad iš anksto nereiki nusiteikt, kad "viskas baigta" nono.gif viskas bus baiga, kai bus kokie 45 metai mirksiukas.gif
kai bus klimaksas, tai ir bus "viskas baigta"... unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms jau turiu nelauktases mm... o jau buvau biski pradejus tiketi gal pagalaiu pamatysiu tuos normalius II nes dar vakar maciau toki labai blanku vaiduokliuka verysad.gif nu ka reiks ruostis kitam ciklui tik nezinau kaip cia ruostis nes tas IUI ipurskimas neveikia schmoll.gif Gal reikia vyrui ir man kariotipa issitirt jau net nebezinau kur cia tu bedu beieskot cool.gif gal esat kas nors tyresi? Nes jeigu nors vieno kariotipas blogas apvaisinimas neimanomas ir visai nesvarbu kad spermatozoidai gerai juda ir ovuliacija vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 18, 15:02)
Labas visoms jau turiu nelauktases mm... o jau buvau biski pradejus tiketi gal pagalaiu pamatysiu tuos normalius II nes dar vakar maciau toki labai blanku vaiduokliuka verysad.gif 

doh.gif nu kada pagaliau baigisis šitas mūsų košmaras verysad.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
O kur spinsa prapuolus? ji irgi darėsi 09-02, jau turėtų būt arba nebūt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 18, 16:02)
Labas visoms jau turiu nelauktases mm... o jau buvau biski pradejus tiketi gal pagalaiu pamatysiu tuos normalius II nes dar vakar maciau toki labai blanku vaiduokliuka verysad.gif  nu ka reiks ruostis kitam ciklui tik nezinau kaip cia ruostis nes tas IUI ipurskimas neveikia schmoll.gif  Gal reikia vyrui ir man kariotipa issitirt jau net nebezinau kur cia tu bedu beieskot  cool.gif  gal esat kas nors tyresi? Nes jeigu nors vieno kariotipas blogas apvaisinimas neimanomas ir visai nesvarbu kad spermatozoidai gerai juda ir ovuliacija vyksta  doh.gif
o kelinta DPI? gal dar pasibaigs? as 14 dpi tik pamaciau, 15dpi itin blankiai viola parode, o visi kiti nerode nieko, siandien vel toki ryskesni kaip 14 dpi parode comfort.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 18, 16:45)
doh.gif nu kada pagaliau baigisis šitas mūsų košmaras verysad.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
O kur spinsa prapuolus? ji irgi darėsi 09-02, jau turėtų būt arba nebūt mirksiukas.gif
ne tas zodis... mes su spinsa tada kartu darem. jai reiketu jau savo naujienas pranesti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 rugsėjo 2011 - 16:19
QUOTE(shyva @ 2011 09 18, 16:02)
Labas visoms jau turiu nelauktases mm... o jau buvau biski pradejus tiketi gal pagalaiu pamatysiu tuos normalius II nes dar vakar maciau toki labai blanku vaiduokliuka verysad.gif  nu ka reiks ruostis kitam ciklui tik nezinau kaip cia ruostis nes tas IUI ipurskimas neveikia schmoll.gif  Gal reikia vyrui ir man kariotipa issitirt jau net nebezinau kur cia tu bedu beieskot  cool.gif  gal esat kas nors tyresi? Nes jeigu nors vieno kariotipas blogas apvaisinimas neimanomas ir visai nesvarbu kad spermatozoidai gerai juda ir ovuliacija vyksta  doh.gif

verysad.gif console.gif neliūdėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti