Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Warwara @ 2011 09 18, 10:35)
Ir jei dabar jinai tokia neigiama, reiskia tikimybe, kad greit bus gera - didele, labai didele.

Ir galime teigti, kad tam įtakos turėjo pvz. neigiama mėnulio padėtis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 10:38)
. Nuvaziavau i darba, padariau testa, buvo 14DPI, pamaciau vaiduokli..

Tai kaip supratau dar ir ne su rytiniu šlapimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 10:28)
Labas rytas 4u.gif

Maidenana, padėtis stabili thumbup.gif  O gal dar vieną testuką išmėginai širyt blush2.gif ( O tu nebuvai užsipirkusi tų iš interneto, juk jie jautrūs, aš galvoju šiam kartui užsisakyti, nes esu labai nekantri, tai gadinti galėsiu kasdien biggrin.gif )

O jau kaip vakar ,,nemaloniai"  Puregoną susileidau doh.gif Pirmiausia vos ištraukiau iš buteliuko tuos 0,5 ml, toliau vos adata įdūriau ir jutau kaip vaistai išsivaikščioja, tai gavau pagulėti šiek tiek, nes akyse tamsu jau darėsi  doh.gif O dar laukia penki dūriai, arba priprasiu, arba nualpsiu unsure.gif

Uoj, zinok, ne, as nebedarau jokiu testu, nes viska apsisiojau, ka turejau, priedo jau pirkti pardejau...

O as dabar leidziu savo vyrui B vitaminus... ojezau, as gi nemoku injekciju daryti... pasirodo, musu moterys gali ir moka viska... as nezinau kaip as jam duriu, bet sako, kad "gerraaaaai"... o siaube..

QUOTE(Warwara @ 2011 09 18, 10:35)
Drovute geltonuoja sarase tik po neigiamo HCG testo, arba kai tikrai pramusa tikros mmm, ne tepliojimas, o mmm.

taip taip taip....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 09:38)
is vakaro isgeriau paskutine duho tablete, daugiau nebeturejau, testas neigiamas. Memes jau kaip ir galetu pradeti teplioti. Netepliojo dar. Skambina mano zadintuvas, kad reikia dupha gerti. O man pilva maudzia, galvoju, jeigu nepramuse, nusipirksiu kita dupho pakuote del viso pikto. Na, apsiforminau, nuejau i vaistine, nusipirkau dupho, ir kazkaip netiketai sau testa. Dupha pavelavau isgerti 1,5 valandos. Nuvaziavau i darba, padariau testa, buvo 14DPI, pamaciau vaiduokli.. Tiesa, 15DPI labai mazesnius vaiduoklius maciau, nu bet kas is to. O dabar pasvarstyk, jeigu as nepirkciau dupho ir testo? Jau sedeciau su memem. Tai nevaryk dievo i medi.

O kokie buvo daktarės nurodymai dėl duphastono? Kiek laiko jį gert?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 10:42)
Tai kaip supratau dar ir ne su rytiniu šlapimu g.gif

ne, ne su rytiniu. man dieniniai kazkaip ryskiau rodo, nei rytiniai...

QUOTE(maika @ 2011 09 18, 10:46)
O kokie buvo daktarės nurodymai dėl duphastono? Kiek laiko jį gert?

gerti iki Hcg tyrimo, o ten bus matyti. As dar estrofema geriu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 11:26)
mergos baikit nervinti umn.gif...tikrai niekada dar nebuvau susinervinus del jusu tokiu pesimistiskumu doh.gif  blink.gif jomajo doh.gif Drovute ar zinai kiek as cia jau gyvenu SM?jei ne tai paziurek kada prisijungiau doh.gif zinai kiek istoriju esu girdejus, kad 14 DPI ir testas neigiamas????N...baikit sakau nervint...galesit viska neigt tada kai bus HCG atsakymai iki tol geriat tai kas pasakirta ir nebliaunat..o susiimat vienakart ir elgiates normaliai nes jau tikrai doh.gif Drovute nebandai negert dupho jei paskirtas, ir nezliumbus ryt eini darytis HCG...vat tada galesi bliaut kai bus neigiamas atsakymas...nes jau tikrai kas cia per bliuviu klubas pasidare...davai keliat nosis ir laukiam rytojaus ats....vat tada jau galesim visos pabliaut...snd nusisluostot asaras keliat nosis ir neliudit.... mirksiukas.gif  4u.gif

P.S kiek atsimenu 2Lviename kuri turi ant dienu gimdyt pamate savo II kai jai buvo 18 DPI....jei nesuklysiu...taip pat ir su zemaiciuke buvo....jau mete visas viltis...ir lauke mmm ir deja nesulauke....tad maziau tryszniokit 4u.gif

Tai man daktaras liepe nutrauk ir duphastona ir estrofem, jei 14dpi nerasiu antro bruksnio wub.gif

QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 11:28)
Labas rytas 4u.gif

verysad.gif Kelintas čia tavo IUI, kad jau baigta ir kokios problemėlės pas jus unsure.gif

Man 3 IUI, bet kitoms nebeturiu pinigeliu, tai del to su MB nutarem gyventi sitaip, tai yra bus viskas natur wub.gif

Aciu mergaites, aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif

Neatsakiau pilnai i klausima, bedeles pas mus: neaiskios kilmes nevaisingumas, pas mus viskas ciki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drovute: 18 rugsėjo 2011 - 10:08
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 11:01)
ne, ne su rytiniu. man dieniniai kazkaip ryskiau rodo, nei rytiniai...

drinks_cheers.gif aš tą patį pastebėjau su pirmu nestuke.gif vakare buvo ryškesnis negu sekantį rytą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 18, 11:02)
neaiskios kilmes nevaisingumas, pas mus viskas ciki

Tai ir gaminkit natur, o IUI pasilikit profilaktikai, kaip aš sakau biggrin.gif Bus pinigėlių dar pabandysit, nebus- natur pagausit mirksiukas.gif

Aš taip pat, atliksim šitą IUI, ir sekanti bus gal kažkada pavasarį, nes nenoriu ant žiemos ligų ir žiemos keliais lakstyti po 120 km pirmyn atgal schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 18, 11:02)
Tai man daktaras liepe nutrauk ir duphastona ir estrofem, jei 14dpi nerasiu antro bruksnio wub.gif
Man 3 IUI, bet kitoms nebeturiu pinigeliu, tai del to su MB nutarem gyventi sitaip, tai yra bus viskas natur wub.gif

Aciu mergaites, aciu uz palaikyma 4u.gif  4u.gif

Neatsakiau pilnai i klausima, bedeles pas mus: neaiskios kilmes nevaisingumas, pas mus viskas ciki
tai gal neklausyk daktaro...
o jums tada natur turetu pavykti.. skaityk, dar kokius 3 ciklus tavo rganizmas elgsis kaip stimuliotas.. tai ir turetu iki Kaledu II buti.. mirksiukas.gif bet su duphu dar palauk...

QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 11:11)
drinks_cheers.gif aš tą patį pastebėjau su pirmu nestuke.gif  vakare buvo ryškesnis negu sekantį rytą biggrin.gif

rimtai? o kazin kodel? nes man rytiniai beveik nesimato. o dieniniai-vakariniai - gana aiskiai matosi ir nereikia ten ieskoti kur paruzavavo...
Atsakyti
sveikos,
nu ir man jau 12 DPO ir po IUI. NT riebus I, bet ne su pirmu šlapimu ir testas kinietiškas.
sakyčiau, kad nieko nejaučiu, bet kad nei iš šio, nei iš to apetitas žvėriškas blink.gif , noriu kažko skanaus, miegu labai gerai, kai anksčiau blūdindavau... taigi vilties dar turiu mirksiukas.gif
tik aš antradienį išvažiuoju į kelionę, tad mano rezultatus pamatysite geriausiu atveju sekmadienį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 18 rugsėjo 2011 - 10:19
QUOTE(Tino @ 2011 09 18, 11:18)
sveikos,
nu ir man jau 12 DPO ir po IUI. NT riebus I, bet ne su pirmu šlapimu ir testas kinietiškas.
sakyčiau, kad nieko nejaučiu, bet kad nei iš šio, nei iš to apetitas žvėriškas  blink.gif , noriu kažko skanaus, miegu labai gerai, kai anksčiau blūdindavau... taigi vilties dar turiu  mirksiukas.gif
tik aš antradienį išvažiuoju į kelionę, tad mano rezultatus pamatysite geriausiu atveju sekmadienį  ax.gif

man irgi tas pats buvo. dabar nebeliko apetito, tik galva svaigsta bangom tokiom... man 12DPI irgi neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 11:16)
rimtai? o kazin kodel? nes man rytiniai beveik nesimato. o dieniniai-vakariniai - gana aiskiai matosi ir nereikia ten ieskoti kur paruzavavo...

g.gif nežinau, bet tą pastebėjau... (na pvz. man vienas ginius sakė, kad ir OT testukus reiki daryti ne po pietų, o ryte apie 10-11 val.)
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 09 18, 11:16]
žinok maidena aš tikiu kad tau turi pasisekti šį karta, nes taip ir turi būti o ne kitaip

o aš penktadienį buvau pas gyd tai buvo 9Cd ir turiu 2 folius vienas kairėja kiaušidėj kitas dešinėj 15-16 mm manau iki IUI kuris bus daromas rugsėjo 20d dar paaugs ir viskas bus thumbup.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 18, 11:26)
o aš penktadienį buvau pas gyd  tai buvo 9Cd  ir turiu 2 folius vienas kairėja kiaušidėj kitas dešinėj  15-16 mm    manau iki IUI kuris bus daromas rugsėjo 20d dar paaugs ir viskas bus thumbup.gif

Tai čia kaip rešei nuo tų nedidelių clost ir puregono dozių, tai viskas tuomet thumbup.gif
Aš važiuosiu tik penktadienį, bus 11 c.d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 18 rugsėjo 2011 - 10:33