QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 10:06)
gaila kad taip ilgai...na bet islauksim, o kas gi mum belieka ane?
na, jeigu nutu imanoma - ir siandien priduociau, bet is esmes - o kur skubeti?
QUOTE(Drovute @ 2011 09 18, 10:10)
Labas rytas
Mane galit geltoninti, siandien 14dpi testas neigamas
Leliaus planavimas baigtas
Maidenana lauksim ryt dideliu hcg skaiciuku
dar ne 18 DPI.... man irgi beveik nerodo..
QUOTE(Warwara @ 2011 09 18, 10:11)
Maidenana
Nu, jei nuvaryti iki Jurininku lygonines, tai jau 13 bus atsakymas.
Ir kaina ten mazesne...
As suprantu, jau kazkas sake,
Olialia, man atrodo. Bet as gyvenu 1 minute kelio masina nuo Jolsanos, tai man del pigumo vaziuoti i Jurininkus - benzas atseitu kaip tik i kainu skirtuma. O del 2 valandu... Juk ne mirti susiruosiau, tai pakentesiu.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 10:26)
mergos baikit nervinti
...tikrai niekada dar nebuvau susinervinus del jusu tokiu pesimistiskumu
jomajo
Drovute ar zinai kiek as cia jau gyvenu SM?jei ne tai paziurek kada prisijungiau
zinai kiek istoriju esu girdejus, kad 14 DPI ir testas neigiamas????N...baikit sakau nervint...galesit viska neigt tada kai bus HCG atsakymai iki tol geriat tai kas pasakirta ir nebliaunat..o susiimat vienakart ir elgiates normaliai nes jau tikrai
Drovute nebandai negert dupho jei paskirtas, ir nezliumbus ryt eini darytis HCG...vat tada galesi bliaut kai bus neigiamas atsakymas...nes jau tikrai kas cia per bliuviu klubas pasidare...davai keliat nosis ir laukiam rytojaus ats....vat tada jau galesim visos pabliaut...snd nusisluostot asaras keliat nosis ir neliudit....
P.S kiek atsimenu 2Lviename kuri turi ant dienu gimdyt pamate savo II kai jai buvo 18 DPI....jei nesuklysiu...taip pat ir su zemaiciuke buvo....jau mete visas viltis...ir lauke mmm ir deja nesulauke....tad maziau tryszniokit
Agha, as irgi pamenu, kad
2Lviename tik 18 DPI pamate kazkoki maziuuuuuka vaiduokliuka... O
Drovutei reuikia israsyti velniu. Zodziu,
Drovute, klausyk dabar manes. Sedziu as penktadieni salone, grazinuosi, is vakaro isgeriau paskutine duho tablete, daugiau nebeturejau, testas neigiamas. Memes jau kaip ir galetu pradeti teplioti. Netepliojo dar. Skambina mano zadintuvas, kad reikia dupha gerti. O man pilva maudzia, galvoju, jeigu nepramuse, nusipirksiu kita dupho pakuote del viso pikto. Na, apsiforminau, nuejau i vaistine, nusipirkau dupho, ir kazkaip netiketai sau testa. Dupha pavelavau isgerti 1,5 valandos. Nuvaziavau i darba, padariau testa, buvo 14DPI, pamaciau vaiduokli.. Tiesa, 15DPI labai mazesnius vaiduoklius maciau, nu bet kas is to. O dabar pasvarstyk, jeigu as nepirkciau dupho ir testo? Jau sedeciau su memem. Tai nevaryk dievo i medi.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.