Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 12:51)

tai čia EN, o LT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 17, 14:27)
tai čia EN, o LT?  ax.gif

o lietuviskai... as nezinau kaip lietuviskai vadinasi, LTV puslapi isijunk, paziurek per tv programa... gal yra pas juos laidu archyve..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 11:56)
NT  radau laida....

As nepasakyciau, kad pvz nuo 10 d iki 14 visai neparyskejo. T.y. as 10 d. isvis nieko nematau biggrin.gif
Be to, dar matyt butu tikslinga daryti vienodus testukus - kad ju jautrumas ir pan butu toks pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 17, 14:41)
per vėlai pamačiau  verysad.gif
kažin, ar įmanoma kaip nors lietuviškai pamatyt?  g.gif

Manau i Linkomanija kasnors tikrai bus idejas. Galesi persisiust ir paziuret. Man patiko. Viaskas taip isamiai.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 17, 14:41)
As nepasakyciau, kad pvz nuo 10 d iki 14 visai neparyskejo. T.y. as 10 d. isvis nieko nematau biggrin.gif
Be to, dar matyt butu tikslinga daryti vienodus testukus - kad ju jautrumas ir pan butu toks pats  mirksiukas.gif

nu kad tik 14cd kazkas matosi, bet siandien 15dpi ir nebesimato nieko. tai kad...
Atsakyti
Maidenana jau zinok nebenervok rimtai mad.gif nestumo as tikrai tau neikalbinesiu ir vilciu nepusiu, jei esi isitikinusi, kad ne, tai reiskia ne, BET 14 dienos testas rodo vaiduokli, kaip nori taip, apatinis nufotkintas seselyje, ir nieko nesimato, dar leisk paklausti, o kur VIOLA? kas cia per testai? ar jie to paties jautrumo visi? mmm dar nera, vietoj to, kad pyktum ant viso pasaulio, turejai vakar krauja nuleisti ir deti pastangas, kad zirnis tvirtintusi. Ir tu man paaiskink, kaip tu nori, ka d testas tau parodytu dvigubejanti HCG? dar viena juostele nupiestu? Tiksliausiai dvigubejimas matosi kraujyje, testai cia tikrai ne rodiklis, nes jie skirtingi, nes priklausomai nuo skysciu, koncentracija slapime gali skirtis labai kasdien...
Baik myzioti ant neaiskios kilmes testu ir pati sau nervus tampyti, gulek, apsiramink ir lauk mmm jei jau tu ju taip nori gun_bandana.gif
Tavo sisitikinimas, kad pas tave viskas tvarkoj, tai irgi ne labai i tema, dareisi tik standartinius tyrimus, nataikas, kad rodo O, bet ar ji pilnaverte pas tave vyksta? Gal tavo imunitetas atmeta besikabinati zirni kaip svetimkuni, plius dar prasta vyro sperma, o visada akcentuoji kad tau viskas gerai, matei kokius tyrimus praejusi yra Keberiokst? Jei ji butu nuleidusi rankas ir supykusi taip kaip tu, tai nestukiu skyrelyje jos nebutu iki siol schmoll.gif Ir dabar dar vis zmogus skraido i Londonus, Latvijas ir dar velniai zino kur, su milijonais tyrimu...
Pries kiek laiko barei cia mergike, kuri nuolat verke ir rankas nuleisdavo, dabar tu darai lygiai ta pati, tik truputi kita forma... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 17, 15:36)
Maidenana jau zinok nebenervok rimtai mad.gif nestumo as tikrai tau neikalbinesiu ir vilciu nepusiu, jei esi isitikinusi, kad ne, tai reiskia ne, BET 14 dienos testas rodo vaiduokli, kaip nori taip, apatinis nufotkintas seselyje, ir nieko nesimato, dar leisk paklausti, o kur VIOLA? kas cia per testai?

krauja man liepe priduoti tik 19 diena, tai pirmadieni eisiu, ejigu nebus mmm. apatiniame teste ir taip niekas nesimato, jie visi ant palanges fotografuoti. ruzavas - tai Bitute - lietuviskas NT; tas su vaidokliu - Comfort, easy testa visi pazista. o viola yra padaryta pries pusvalandi.. kazka ten vaiduokliuoja, bet neaiskiai. na, o del dvigubejancio, tai pagal mane, kuo didesnis Hcg - tuo ryskesne antra juosta - pataisykite mane, jeigu klistu.
siandien einu i svecius, tai ir nebekvarsinu sau galvos iki pirmadienio.
Tai vat. O Keberiokst - jooo..... ten pamikla reikia statyti. o as pati tokios stadijoje, kad kol kas nieko nesinori... plaukiu sau pasroviui... gal nepatikesi, bet as visiskai nesinervuoju.
o tu papasakok geriau savo pirmus pozymius...
Viola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 rugsėjo 2011 - 14:54
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 15:45)
krauja man liepe priduoti tik 19 diena, tai pirmadieni eisiu, ejigu nebus mmm. apatiniame teste ir taip niekas nesimato, jie visi ant palanges fotografuoti. ruzavas - tai Bitute - lietuviskas NT; tas su vaidokliu - Comfort, easy testa visi pazista. o viola yra padaryta pries pusvalandi.. kazka ten vaiduokliuoja, bet neaiskiai. na, o del dvigubejancio, tai pagal mane, kuo didesnis Hcg - tuo ryskesne antra juosta - pataisykite mane, jeigu klistu.
siandien einu i svecius, tai ir nebekvarsinu sau galvos iki pirmadienio.
Tai vat. O Keberiokst - jooo..... ten pamikla reikia statyti. o as pati tokios stadijoje, kad kol kas nieko nesinori... plaukiu sau pasroviui... gal nepatikesi, bet as visiskai nesinervuoju.
Viola

Tu nesinervoji, uztat as nervojos tongue.gif Kritai i sirdi man matyt lotuliukas.gif vakar atsiguliau jau miegoti, pavarciau knyga apie nestuma, paziurejau kas ten pas mane vyks pilve sekancia savaite ir vel galvoju-pykstu ant taves, na argi ne meile? lotuliukas.gif
Violoj matau vaiduokli umn.gif tikrai matau, o cia net nerytinis slapimas ir patirtis byloja, kad jie nevaiduokliauja be reikalo schmoll.gif
Pirmi mano pozymiai-jokiu pozymiu, t.y. visi pozymiai kaip ir visada-papai, pilvo maudimas, bet neikiriai, isteriski verkimo priepuoliai, na tokie ne be priezasties, bet ryskiai su perdetom reakcijom, nervojaus, kad nuo tu vaistu greitai durnyne atsidursiu, tik ta diena, kai jau pridaviau krauja ir laukiau atsakymo, pajutau keista papykinima, tik tada pagalvojau-oi kas cia...
Visu pozymiai skirtingi,as niekada neturejau ryskaus PMS'o, tai ir ta karta pozymiai buvo tokie ramus, kitoms buna su visais skausmais ir panasiai, kaip pries mmm.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 15:45)

Na kažkas šviečiasi bigsmile.gif
Kai pastojau su sūneliu tai dariau After 10 testą mmm vėluojant vieną dieną, tai ir vos supratau ką ten rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 13:31)
o lietuviskai... as nezinau kaip lietuviskai vadinasi, LTV puslapi isijunk, paziurek per tv programa... gal yra pas juos laidu archyve..

Aha, pirmiausiai ir bandžiau ieškoti lietuviškai pagal pavadinimą iš LTV programos... bet neradau... pažiūrėjau angliškai, įdomu aišku, bet kai ne viską supranti tai ne tas...
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 09 17, 13:49)
Manau i Linkomanija kasnors tikrai bus idejas. Galesi persisiust ir paziuret. Man patiko. Viaskas taip isamiai.

Reikės paklaust vyro ar mes ten užsiregistravę lotuliukas.gif jis bandė rusiškai ieškot bet kol kas be rezultatų...
Ai... gal kada pakartos per teliką smile.gif
Papildyta:
aš vaiduoklį matau tik teste "14dpi" ax.gif kitur nieko nematau blush2.gif
Atsiprašau, gal neteisingai kalbu, bet "ką matau, tą dainuoju" kaip sakoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 17, 16:44)
jis bandė rusiškai ieškot bet kol kas be rezultatų...

aš ir ieškojau.. nėra greičiausiai dėl to, kad tai 2011 metų filmas mastau.gif būtų koks iš discovery, tai jau būtų išverstas tikriausiai, o čia BBC..
įdomu, ar ltr į archyvą įdės.. labai abejoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 16:45)

Viola

nu aš irgi matau rožinį siūliuką 4u.gif laikau suspaudus kumščius 4u.gif
Atsakyti