Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 16:16)
o čia įdomią mintį davei  thumbup.gif  reiktų pabandyti - pamatyčiau bent jau kaip tos II atrodo ne ant OT, o ant NT  lotuliukas.gif  nesu mačius  lotuliukas.gif

Nu tai ko delsi? Pasidaryk NT ir tiesiog pasigrozek biggrin.gif O kuomi velnias nejuokauja, gal ir ikalbesi pilvo gyventoja uzsiveisti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, o sarasiuko ziuriu niekas nepildo blush2.gif Man vakar padarė 3 IUI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 08, 19:26)
Labukas, o sarasiuko ziuriu niekas nepildo  blush2.gif  Man vakar padarė 3 IUI  rolleyes.gif

Olialia pildo smile.gif Lengvu 14 dienu ir kad tik butu II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 08, 20:26)
Labukas, o sarasiuko ziuriu niekas nepildo  blush2.gif  Man vakar padarė 3 IUI  rolleyes.gif

Lengvu tau 2 savaiteliu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 08, 19:26)

As pildau', tik savo parase, ne mergaite kuri pilde, prapole
Atsakyti
Sveikos,

O mano IUI rytoj... Kazkaip apsiraminau, atejo mintis, kad o kodel gi tas mano vienintelis folikulas negali buti butent TAS, kuriame subres ta vienintele reikalinga kiausialaste. Ir realiai juk nera priezasciu, kodel si menesi negaleciau pastoti - ovuliacija bus, IUI bus, ND irgi bus. Taip kad esu nusiteikus pozityviai smile.gif Ai dar kazkuriuo metu pagalvojau, kad jei ateis mmm, tai pirma atostogu diena, bet paskui pagalvojau, kad irgi gal ne pats blogiausias variantas - per kelione gal bus lengviau negalvoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 21:41)
Sveikos,

O mano IUI rytoj... Kazkaip apsiraminau, atejo mintis, kad o kodel gi tas mano vienintelis folikulas negali buti butent TAS, kuriame subres ta vienintele reikalinga kiausialaste. Ir realiai juk nera priezasciu, kodel si menesi negaleciau pastoti - ovuliacija bus, IUI bus, ND irgi bus. Taip kad esu nusiteikus pozityviai smile.gif Ai dar kazkuriuo metu pagalvojau, kad jei ateis mmm, tai pirma atostogu diena, bet paskui pagalvojau, kad irgi gal ne pats blogiausias variantas - per kelione gal bus lengviau negalvoti  ax.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif Ir IUI bus TAS nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 20:41)
Sveikos,

O mano IUI rytoj... Kazkaip apsiraminau, atejo mintis, kad o kodel gi tas mano vienintelis folikulas negali buti butent TAS, kuriame subres ta vienintele reikalinga kiausialaste. Ir realiai juk nera priezasciu, kodel si menesi negaleciau pastoti - ovuliacija bus, IUI bus, ND irgi bus. Taip kad esu nusiteikus pozityviai smile.gif Ai dar kazkuriuo metu pagalvojau, kad jei ateis mmm, tai pirma atostogu diena, bet paskui pagalvojau, kad irgi gal ne pats blogiausias variantas - per kelione gal bus lengviau negalvoti  ax.gif

ooo, dar viena likimo draugė - 14 dienų po IUI atostogauja ir laukia mmm, kaip aš mirksiukas.gif
tik mane pesimizmas apėmė - kodėl man turėtų pasisekti šį kartą g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 08 rugsėjo 2011 - 19:55
QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 20:54)
* ooo, dar viena likimo draugė - ant mmm atostogauja ir laukia mmm, kaip aš  mirksiukas.gif
** tik mane pesimizmas apėmė - kodėl man turėtų pasisekti šį kartą  g.gif

* Aha :)jei kas skandinsiu siltoje juroje liudesi ir paskui grizus gal bus lengvaiu prasivedinusia galva priimti sprendimus ax.gif

** O kodel neturetu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 20:57)
* Aha :)jei kas skandinsiu siltoje juroje liudesi ir paskui grizus gal bus lengvaiu prasivedinusia galva priimti sprendimus  ax.gif

** O kodel neturetu? wink.gif

* aha, aš irgi į pietus išvažiuosiu. dėl jūros nežinau, bet jau vyno tai prisilaksiu, jei ateis mmm blush2.gif bet manau, kad turėčiau pajusti prieš tai KĄ NORS TOKIO, iš ko būtų galima nuspėti biggrin.gif

** kad per ilgai jau nesisekė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 08, 21:07)
* aha, aš irgi į pietus išvažiuosiu. dėl jūros nežinau, bet jau vyno tai prisilaksiu, jei ateis mmm  blush2.gif  bet manau, kad turėčiau pajusti prieš tai KĄ NORS TOKIO, iš ko būtų galima nuspėti  biggrin.gif

** kad per ilgai jau nesisekė  schmoll.gif

Mums irgi nesiseke ilgai, bet juk jei ilgai nesiseke, vadinasi vis arciau esi to laiko, kai pasiseks, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 08, 22:16)
Mums irgi nesiseke ilgai, bet juk jei ilgai nesiseke, vadinasi vis arciau esi to laiko, kai pasiseks, ane? smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti