Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 16, 19:36)
nestuke.gif  - taip ir ne kitaip  thumbup.gif  Kazkas minejo, jog yra kaip laikrodukas mirksiukas.gif

tai laikrodukas turetu suveikti rytoj.

QUOTE(musyte @ 2011 09 16, 20:03)
hm, tai gal cia pas tave viskas labai gerai, daryk gal ryt testuka ir as pasidarysiu, bet del taves, cia tikrai suintrigavai bigsmile.gif

nezinau kaip. bet kuriuo atveju, jau yra taip kaip yra. nieko nebepajeisi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 16, 19:09)

man atrdo ten pas tave tikrai yra nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 16, 20:09)

O yra anksciau buve, kad patepliotu pries mmm, o paskui nieko, o tada mmm pagal laikroduka? g.gif
Atsakyti
Mane irgi laaabai domina Maidenana istorijos atomazga. Jau tikiu gera pabaiga smile.gif nestuke.gif

Ech. Kaip noreciau uzmigti meskos miegu dviem savaitem biggrin.gif Ir atsibudus tada jau galeciau testa pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 16 rugsėjo 2011 - 20:53
QUOTE(indreT @ 2011 09 16, 20:50)
Ech. Kaip noreciau uzmigti meskos miegu dviem savaitem biggrin.gif Ir atsibudus tada jau galeciau testa pasidaryti biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir man patiktų taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif grazus sis rytas thumbup.gif

REVO aciu uz virusiukus mirksiukas.gif wub.gif

Ursule_Elena, Kitty3, noreciau, kad taip ir nutiktu smile.gif

Maidenana suintrigavai bigsmile.gif tikiuosi visu forumieciu mintis apie tavo patepliojimu priezasti virs realybe mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 17 rugsėjo 2011 - 07:53
Labas rytas 4u.gif
Nagi, Maidenana, atplauk balto pieno puta......jolsanietiems reikia tik geeeeeerų žinių bigsmile.gif

Nuo šio vakaro pradedu badytis, adatų bijau, šaltas prakaitas išpila....... ir taip šešias dienas blink.gif doh.gif Jau nebenoriu jokių IUI schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 17 rugsėjo 2011 - 07:59
QUOTE(musyte @ 2011 09 16, 20:16)
man atrdo ten pas tave tikrai yra nestuke.gif

abejotinai....
QUOTE(REVO @ 2011 09 16, 20:37)
O yra anksciau buve, kad patepliotu pries mmm, o paskui nieko, o tada mmm pagal laikroduka? g.gif
ne, nera taip buve.. pirma karta gyvenime taip..

QUOTE(indreT @ 2011 09 16, 21:50)
Mane irgi laaabai domina Maidenana   istorijos atomazga. Jau tikiu gera pabaiga smile.gif  nestuke.gif

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 17, 08:52)
Maidenana suintrigavai  bigsmile.gif  tikiuosi visu forumieciu mintis apie tavo patepliojimu priezasti virs realybe  mirksiukas.gif  smile.gif

QUOTE(Puk @ 2011 09 17, 08:56)
Labas rytas 4u.gif
Nagi, Maidenana, atplauk balto pieno puta......jolsanietiems reikia tik geeeeeerų žinių bigsmile.gif

Labas rytas. Skauda strenas nerealiai, pilva maudzia-tempia nerealiai, papai dideli ir jautrus. Visi mmm pozymiai, tai laukiu vat tuoj-tuoj pramus. Testus padariau, to antro vaiduoklio ryskumas nepasikeite nei kiek. Plika akimi ju nesimato, reikia vos ne per sviesa ziureti, tai kaip teigiama as ji neuzskaitau... nes mmm diena, turetu buti ryskus, o man nesikeicia nuo 10DPI, tai arba kibo-neprikibo, arba neprikibo.

Vat tokios naujienos is mano fronto. O visoms linkiu grazaus savaitgalio - pas mus orai fantastiski siandien, tik jau salta...
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 09 17, 08:56)
Nuo šio vakaro pradedu badytis, adatų bijau, šaltas prakaitas išpila....... ir taip šešias dienas blink.gif  doh.gif Jau nebenoriu jokių IUI schmoll.gif  biggrin.gif
Nu zinai, juk taip reikia, jeigu nori rezultato... Ka padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 10:17)
Vat tokios naujienos is mano fronto. O visoms linkiu grazaus savaitgalio - pas mus orai fantastiski siandien, tik jau salta...
Papildyta:
Nu zinai, juk taip reikia, jeigu nori rezultato... Ka padarysi...

*Na tai tau kantrybės 4u.gif ir laukiam....bus kaip bus ax.gif

**Taip....žinau unsure.gif Ir MB tik tepasako, ,,kaip pasakysi....." leidžia čia man savivaliauti kiek tik sugalvoju , ir žinau, kad labai dėkingas dėl sūnaus, nes ir tuomet tik aš tam paradui dirigavau rolleyes.gif
Atsakyti
Meidenana, kaip ten visada sako - kol mmm nera, tol vilties yra? Taip kad laikyk kojas suspaudus ir lauk 4u.gif

O as vakar sugalvojau patikrinti teorija, kad nuo Ovitrelle buna teigiamas NT lotuliukas.gif Nu ir ka, 7DPO arba 8 d po susileidimo vos vos iziurimas vaiduokliukas. Tai dabar galvoju, kad kazin, ar ne per mazai ryskus jis buvo, tikejausi tai kad antra linija bus vos ne ryskesne uz pirmaja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 17, 10:34)
*Na tai tau kantrybės  4u.gif ir laukiam....bus kaip bus ax.gif

**Taip....žinau unsure.gif  Ir MB tik tepasako, ,,kaip pasakysi....." leidžia čia man savivaliauti kiek tik sugalvoju , ir  žinau, kad labai dėkingas dėl sūnaus, nes ir tuomet tik aš tam paradui dirigavau rolleyes.gif
As tai nesu nekantri, as tiesiog laukiu mmm, nes visi pozymiai, plius dar silpna, tampo, karstis pila... Viskas kip visada.

Teisingai, vistiek tie vyrai nieko nesupranta vaiku gaminime smile.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 17, 10:35)
Meidenana, kaip ten visada sako - kol mmm nera, tol vilties yra? Taip kad laikyk kojas suspaudus ir lauk  4u.gif

O as vakar sugalvojau patikrinti teorija, kad nuo Ovitrelle buna teigiamas NT  lotuliukas.gif  Nu ir ka, 7DPO arba 8 d po susileidimo vos vos iziurimas vaiduokliukas. Tai dabar galvoju, kad kazin, ar ne per mazai ryskus jis buvo, tikejausi tai kad antra linija bus vos ne ryskesne uz pirmaja  lotuliukas.gif

Rudde, neturiu as jokiu vilciu, koju suspaudus nelaikau, bet savijauta klaiki, tai tenka tik guleti, nes nuo strenu skausmo neeina paeiti.

Agha, as irgi galvojau, kad nuo Ovitrelle bus ryski-ryski, obettaciau.... Bet vistiek smagu pazaisti biggrin.gif Tokia plonyte-plonyte vos iziurima antra juostele. Vat as po sia diena tokius vaiduokliukus matau. Ir nieko tas nereiskia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 17, 09:44)
As tai nesu nekantri, as tiesiog laukiu mmm, nes visi pozymiai, plius dar silpna, tampo, karstis pila... Viskas kip visada.

Teisingai, vistiek tie vyrai nieko nesupranta vaiku gaminime smile.gif
Rudde, neturiu as jokiu vilciu, koju suspaudus nelaikau, bet savijauta klaiki, tai tenka tik guleti, nes nuo strenu skausmo neeina paeiti.

Agha, as irgi galvojau, kad nuo Ovitrelle bus ryski-ryski, obettaciau.... Bet vistiek smagu pazaisti biggrin.gif Tokia plonyte-plonyte vos iziurima antra juostele. Vat as po sia diena tokius vaiduokliukus matau. Ir nieko tas nereiskia.

tai Maidena nesprantu, siandien darei NT, parode ka? bigsmile.gif kodel manai nereiskia, man atrodo tu jau nestuke.gif , bet neprisipazisti biggrin.gif
Atsakyti