Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(musyte @ 2011 09 16, 11:34)
as tikrai zinau, kad kieviena is musu trues ta stebukla, tik pries Dievo valia nieko nepadarysi, net medicina bejege...bet paziurekit kiek cia sedejo mergyciu, o jau visos supuoja mazylius, mes tiesiog nauja karta biggrin.gif laukiam ir sulauksim...nu juk sirdelej kiekviena is musu tuo tikim, ane? ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 16, 11:23)
na ka mergyt rugpjūčio mėn. statistika "O" ..ir kada tas košmaras pasibaigs ?  verysad.gif

bet mergytes, kad dar nepramuse laukiam ir labai tikim stebuklais

kai pulsim visos rugsėjį nėštintis, tai nespėsit džiaugtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms mergaitems sulaukusioms mm 4u.gif
Kantrybes ir istvermes visom, vistiek kazkada turi ateiti sekminga diena 4u.gif
Mes siandien su MB pirma karta apsilankem VK ,abiem labai patiko gydytoja, nieko nevyniojo i vata, susake viska kaip yra, sudare pradini IUI planeli: nuo siandien 5 dienas geriu po 1 tablete Clost , penktadieni varau pasirodyti ir spresim ka toliau daryti g.gif nu kol kas man cia tamsus miskas, bet su jusu pagalba manau , kad prasvieses ax.gif
Beja, gydytoja tokia idomia info pasake, kad PL Clost zymiai labiau apsimoka pirkti, nes jis kainuoja tik apie 15 zlotu doh.gif daugiau nei 4kart pigiau negu LT, tai jei kas naudojat ir turit galimybe, kad kas parveztu nemazai sutaupyti galima 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif
as po gyd. turiu du dominuojancius folius, ir tris maziukus. tik vat kokio dydzio jie nepasake, o pati tik gryzus namo sumasciau, kad reikejo susizinot doh.gif nu kaip visad klausimai iskilsta isejus is kab.
p.s. mano trecias IUI rugsejo 20d
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 16, 16:11)
sveikos merginos  mirksiukas.gif
as po gyd. turiu du dominuojancius folius, ir tris maziukus. tik vat kokio dydzio jie nepasake, o pati tik gryzus namo sumasciau, kad reikejo susizinot doh.gif  nu kaip visad klausimai iskilsta isejus is kab.

Na tai kol kas viskas thumbup.gif gal ir koks vienas mažiukas pasivys tuos, ir bus labai geras derlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 16, 10:04)
Maidena, tai kaip supratau tau dar nepramuse normaliai mmm, tik teplioja? bigsmile.gif
ne, nepramuse ir nebeteplioja. t.y. net netepliojo, kazkoks vieno gramo tamsus lasas buvo. as vakar su ob buvau, tai tik vakare pamaciau, kad sugadinau tik ji be reikalo. ryt mmm diena, tai laukiu.
o gal pabandyk testuka pasidaryti... gal visai dziugi zinia taves laukia. Gal nemate folio... tokio mazuliuko, pasislepusio uzkampyje folikuliuko.. juk zinai kaip ten su tais echo - sako - "bus mergaite", o gimsta berniukas ir aiskink po to vaiko tevui... man vat irgi sake - "koks didddeeeelis folis"... pasirodo vienas ant kito buvo ir ju buvo du.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 16, 14:39)
kai pulsim visos rugsėjį nėštintis, tai nespėsit džiaugtis lotuliukas.gif

be jokios menkiausios abejones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 16 rugsėjo 2011 - 16:29
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 16, 17:28)
ne, nepramuse ir nebeteplioja. t.y. net netepliojo, kazkoks vieno gramo tamsus lasas buvo. as vakar su ob buvau, tai tik vakare pamaciau, kad sugadinau tik ji be reikalo.

Va kur nestuke.gif , kuri plūsta visą pasaulį ( turbūt hormonų audros prasidėjo biggrin.gif )
Ogi sakei, kad ir testai vis vaiduokliauja nuo Ovitrelio lyg... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 16, 10:00)
Labas. Vakar mmm atkeliavo sad.gif (nors pagal mane taip ir turejo but). Si vakara varau pas S aptarsim plana 2 iui. Startuosiu is naujo.

O as taip tikejau schmoll.gif na, svarbiausia esi pilna optimizmo ir uzsidegimo eiti i prieki 4u.gif Saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 09 16, 10:47)
labutis ir as prisiduodu, sian 14dpi NT rode riebu I.  laukiu mm  unsure.gif

Ir dar viena viltele uzgeso schmoll.gif Gaila... Neliudek - cia tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 16, 17:11)
sveikos merginos  mirksiukas.gif
as po gyd. turiu du dominuojancius folius, ir tris maziukus. tik vat kokio dydzio jie nepasake, o pati tik gryzus namo sumasciau, kad reikejo susizinot doh.gif  nu kaip visad klausimai iskilsta isejus is kab.

Tad tebunie tie du ir virsta jusu svajone mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 16, 19:13)
O as taip tikejau schmoll.gif na, svarbiausia esi pilna optimizmo ir uzsidegimo eiti i prieki 4u.gif  Saunuole thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar viena viltele uzgeso schmoll.gif  Gaila... Neliudek - cia tau 4u.gif
Papildyta:
Tad tebunie tie du ir virsta jusu svajone mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Laba vakareli visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=kokyte,2011 09 16, 16:46]
Mes siandien su MB pirma karta apsilankem VK ,abiem labai patiko gydytoja, nieko nevyniojo i vata, susake viska kaip yra, sudare pradini IUI planeli: nuo siandien 5 dienas geriu po 1 tablete Clost , penktadieni varau pasirodyti ir spresim ka toliau daryti g.gif nu kol kas man cia tamsus miskas, bet su jusu pagalba manau , kad prasvieses ax.gif

Sveikinu su pradzia 4u.gif Pas koki gyd lankotes, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 16, 18:10)
Va kur  nestuke.gif , kuri plūsta visą pasaulį ( turbūt hormonų audros prasidėjo biggrin.gif )
Ogi sakei, kad ir testai vis vaiduokliauja nuo Ovitrelio lyg... g.gif  biggrin.gif

Nu vaiduokliavo, bet ka as zinau kas tai, parodziau vyrui, jis numojo ranka ir pasake, kad "lyg tais matosi, bet fig suprasi". Zodziu, rytoj memes pagal grafika, jeigu per savaitgali neateis - pirmadienio ryta Hcg kaip S ir liepe. Paziuresim. Saip, ir paveluoti gali nuo visokiu stresu.
Atsakyti
[quote=Kitty3,2011 09 16, 16:20]
O as taip tikejau schmoll.gif na, svarbiausia esi pilna optimizmo ir uzsidegimo eiti i prieki 4u.gif Saunuole thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar viena viltele uzgeso schmoll.gif Gaila... Neliudek - cia tau 4u.gif
Papildyta:
Tad tebunie tie du ir virsta jusu svajone mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Laba vakareli visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=kokyte,2011 09 16, 16:46]
Sveikinu su pradzia 4u.gif Pas koki gyd lankotes, jei ne paslaptis?
[/quote]

Nepaslaptis 4u.gif Kaune VK pas D.V. , pirmas ispudis labai geras buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 16, 19:26)
Nu vaiduokliavo, bet ka as zinau kas tai, parodziau vyrui, jis numojo ranka ir pasake, kad "lyg tais matosi, bet fig suprasi". Zodziu, rytoj memes pagal grafika, jeigu per savaitgali neateis - pirmadienio ryta Hcg kaip S ir liepe. Paziuresim. Saip, ir paveluoti gali nuo visokiu stresu.

nestuke.gif - taip ir ne kitaip thumbup.gif Kazkas minejo, jog yra kaip laikrodukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 16, 16:28)
ne, nepramuse ir nebeteplioja. t.y. net netepliojo, kazkoks vieno gramo tamsus lasas buvo. as vakar su ob buvau, tai tik vakare pamaciau, kad sugadinau tik ji be reikalo. ryt mmm diena, tai laukiu.
o gal pabandyk testuka pasidaryti... gal visai dziugi zinia taves laukia. Gal nemate folio... tokio mazuliuko, pasislepusio uzkampyje folikuliuko.. juk zinai kaip ten su tais echo - sako - "bus mergaite", o gimsta berniukas ir aiskink po to vaiko tevui... man vat irgi sake - "koks didddeeeelis folis"... pasirodo vienas ant kito buvo ir ju buvo du.
be jokios menkiausios abejones.

hm, tai gal cia pas tave viskas labai gerai, daryk gal ryt testuka ir as pasidarysiu, bet del taves, cia tikrai suintrigavai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 16 rugsėjo 2011 - 19:05