Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

[quote=jurmarta,2011 09 15, 18:40]
cia normalu po IUI pilvo skausmai? g.gif vaikstau kaip uzminuota,pilvas isiputes,rodos tuoj sprogsiu,o jau papu i jokius biusthalterius negaliu sugrust doh.gif skauda,trim dydziais didesni,jausmelis nei sioks nei toks....

o kiek tau laiko praėjo po IUI? Aš irgi panašiai jaučiuosi, tik papai taip neišaugo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 15, 20:48)
tikriausia per anksti dar testą darei, man daktariukas liepė tik po 2 savaičių po IUI pasidaryti, ...
neprarask vilties mirksiukas.gif

čia Drovutei rašiau...

Man ir sake kad po 14 dienu daryt NT, bet esu nekantri, o ir manau, kad jei kas kabintusi vaiduokli jau rodytu wub.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 15, 20:52)
as turbut nupusiu iki mm,tas laukimas uzmusa biggrin.gif nei  pakarta nei paleista..noriu iseit is darbo,bet negaliu,reik palaukt,o vdrug stebuklas ivyks,pastojus iseit neapsimoka..zodziu...kada po IUI nebelieka OVITRELIO likuciu?mano situacija tokia,kad as pastojus menesi dar sergu mm,tai galiu nesuprast atejus mm kas ir kaip,testai man irgi ilgai nerodo,vienas issigelbejimas hCg.....

Ovitrelis issigaruoja per 10-12 dienu 4u.gif
Ivyks stebuklas ir tikrai pastosi mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, kažką ne taip darau, neišeina langelį su kito dalyvio tekstu padaryti...gaunasi, kaip vientisas tekstas...naujokė esu...nemoku...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 15, 21:07)
oi, kažką ne taip darau, neišeina langelį su kito dalyvio tekstu padaryti...gaunasi, kaip vientisas tekstas...naujokė esu...nemoku...
blush2.gif

Paspausk cituoti ir atsakyti ir nieko netrink, o po apacia rasyk savo teksta
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 15, 19:40)
cia normalu po IUI pilvo skausmai? g.gif vaikstau kaip uzminuota,pilvas isiputes,rodos tuoj sprogsiu,o jau papu i jokius biusthalterius negaliu sugrust doh.gif skauda,trim dydziais didesni,jausmelis nei sioks nei toks....

normalu. man per pirma IUI skaudejo iki pat mmm, per antra- pirmas 5 dienas. O papu as iki siol negaliu niekur sugrusti ir skaudejo iki pat siandien. Kaip vyras sako - kaip saltiena.. Dabar beliko tik grazus ir neskausmingi. Gaila, kad trumpam. Tai siandien nutraukiu dupha, jauciu, vakare nebegersiu as jo, o bromkriptina pasiliksiu.

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 15, 19:48)
tikriausia per anksti dar testą darei, man daktariukas liepė tik po 2 savaičių po IUI pasidaryti, ...
neprarask vilties mirksiukas.gif
man ovitrelis laikosi, tikriausiai iki siol, nes net vakar buvo vaiduokliu, bet siandien mmmm.

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 15, 19:52)
mano situacija tokia,kad as pastojus menesi dar sergu mm,tai galiu nesuprast atejus mm kas ir kaip,testai man irgi ilgai nerodo,vienas issigelbejimas hCg.....
kaip suprasti? "pastojusi dar menesi sergu mmm"????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 15, 19:00)
Tu pas S g.gif  Tai pranešk kas užderėjo... ax.gif Įdomu, kas gali užderėti nuo tokių mažų kiekių. Šiandien vakare geriu pirmą clost. rolleyes.gif
Sveikutės 4u.gif

būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 20:17)
normalu. man per pirma IUI skaudejo iki pat mmm, per antra- pirmas 5 dienas. O papu as iki siol negaliu niekur sugrusti ir skaudejo iki pat siandien. Kaip vyras sako - kaip saltiena.. Dabar beliko tik grazus ir neskausmingi. Gaila, kad trumpam. Tai siandien nutraukiu dupha, jauciu, vakare nebegersiu as jo, o bromkriptina pasiliksiu.

man ovitrelis laikosi, tikriausiai iki siol, nes net vakar buvo vaiduokliu, bet siandien mmmm.

kaip suprasti? "pastojusi dar menesi sergu mmm"?????  blink.gif

kazkada kai buvau pastojus nieko neitariau,nes sirgau mm kaip visada..kita menesi kai nesusirgau paaiskejo ,kad nestumui jau 12 sav...mano mama su savo visais 4 vaikais sirgdavo iki 3-cio menesio...
Atsakyti
na, kaip suprantu pilvo ir papų skausmai po IUI sėkmės nežada...gaila, nes man skauda,o taip norisi pamatyti II....dar liko laukti 6 dienas iki NT...o gal kas žinote ar gali mmm prasidėti dar nesulaukus tos 14d po IUI?
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 15, 22:03)
na, kaip suprantu pilvo ir papų skausmai po IUI sėkmės nežada...gaila, nes man skauda,o taip norisi pamatyti II....dar liko laukti 6 dienas iki NT...o gal kas žinote ar gali mmm prasidėti dar nesulaukus tos 14d po IUI?

Gali prasideti ir anksciau wub.gif , man viena karta taip buvo.
O man krutine ir skauda ir jautri ir tempe ir su kiekviena diena vis labiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 15, 20:45)
kazkada kai buvau pastojus nieko neitariau,nes sirgau mm kaip visada..kita menesi kai nesusirgau paaiskejo ,kad nestumui jau 12 sav...mano mama su savo visais 4 vaikais sirgdavo iki 3-cio menesio...

tai tavo ciklas nereguliarus?

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 15, 21:03)

jo, man prasidejo 12 DPI. t.y. siandien. tiesa, teplioja, pilnai nepramuse, bet kadangi as kaip laikrodukas, tai kaip tik pagal grafika viskas prasidejo. Kaip ir buvo apskaiciuota apriori.
Tiesa, pilvo skausmai ir papu padidejimas nezada nieko - nei gero nei blogo, jie tiesiog dideja ir skauda nuo vaistu. Tai tavo organizmo reakcija, nesusijusi su galimu nestumu. o tikiuosi, kad uzkibs ten toks vienas maziuks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 rugsėjo 2011 - 22:36
Ech.. ir as jau netenku kantrybes blush2.gif 9DPI
Atsakyti
[quote=maazzyyllee,2011 09 15, 18:53]
[quote=jurmarta,2011 09 15, 18:40]
o kiek tau laiko praėjo po IUI? Aš irgi panašiai jaučiuosi, tik papai taip neišaugo blush2.gif
[/quote]
labas rytas,
man 7DPI, ir jokių pojučių...nors gal tai ir nėra blogai...nors praeita karta, iki pat mm jauciau pivo maudima ir putima...
Atsakyti