QUOTE(spinsa @ 2011 09 15, 13:11)
dieve kaip baisu man ryt NT reiks darytis.....itariu kad jums geru ziniu nepranesiu...
nu gal pranestum, a? juk turi kazkada si nesamone baigtis.QUOTE(musyte @ 2011 09 15, 13:51)
oi Maidena, manau tau reik pasedet ant baudos suolelio be jokiu atsikalbinejimu, kas cia per pesimizmas, galvoji stebukliiukas neissigas tokios mamytes pyktos, anu mars i kampa ir pagalvok apie viska....
jokio pesimizmo, tik mano atveju IUI = natur. Tai kam gadintis nervus ir pinigus? Jeigu jau IUI negali manes apvaisinti, tai kas belieka? Nusispjauti ir laukti natur, nes IVF as neturiu tiek pinigu ir nezinia kada turesiu. Nesulauksiu iki 38 metu, tai per metus taupysiu IVF ir 39 pasidarysiu, bet irgi ne faktas, kad suveiks. Aj, gal isviso gyvenimas pasikeis. Tai kad nera cia ko svaicioti.QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 15, 13:57)
nu liūdna bet Tu bent jau džiaukis, kad tau mėmės nervų netampė ir neatėjo, pvz., vieną dieną pavėlavusios, kai jau būtum visko prisisvaigus
man memes nervu netampo, nes arba jau buciau zinojusi apie II, arba 100%, kad jos veluoja ir tiek. Ko cia nervus tampytis. QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:08)
Laba diena mergytes. Vakar man padare histeroskopija , praplatino gimdos kakleli, cia pirmas zingsnis pries IVF. perziurekit sarasiuka, ar nieko nepraleidau? O kur spinde? Gal jau yra rezultatai (jei as nieko nepraleidau)
Klausyk, o gal IUI padaryti paskutine? Bet, man atrodo, po histero cikla liepia laukti. O IVF iskarto kita cikla darysi ar praleisi viena? Nes jeigu per viena cikla, galima bandyti IUI pazaisti, bet jeigu kita cikla iskarto pasiruosimas IVF - tai tada IUI butu protingiau atsisakyti... Kokia schema tau taikys?
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:26)
Na kol spinde nepasakys kad pramuse -negeltonisiu maza ka. Man po histero siulo dar viena IUI, nes praeita karta po histero buvo pastojimas, bet as jau nusiteikiau IVF, jei aisku buvo gersi kaklelis praplatintas, tai suzinosiu menesio gale. Visoms mergaitems tik stiperybes ir tikejimo
hmmm.... o atgal nesusitrauks tas kaklelis, jeigu 1 cikla su IUI zaisi?
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 15, 14:43)
(Ne)Sveikinu Kazkodel turiu nuojauta, kad tu is tokio pykcio sulauksi atsako ir kita menesiuka pavyks NATUR Dazniausiai taip ir buna Linkiu stiprybes
Baik tu Prajuokinai Neturiu as tokiu minciu ir vilciu. Lai buna kaip yra, tik juokinga man ta IUI pasrode - kaip viskas grazu-ciotkai-fantaskiskai ir spiga taukota razultate. Nafik, jau jeigu daryti, tai IVF iskarto, o sita as drysiu uz geru 4 metu tik.
Tiesa, kaip parodo patirtis, duphas memiu neuzlaiko. Jeigu jau jos uzsilaiko, yra kazkokia kita priezastis.