Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(spinsa @ 2011 09 15, 13:11)
dieve kaip baisu  unsure.gif  man ryt NT reiks darytis.....itariu kad jums geru ziniu nepranesiu... unsure.gif
nu gal pranestum, a? juk turi kazkada si nesamone baigtis.

QUOTE(musyte @ 2011 09 15, 13:51)
oi Maidena, manau tau reik pasedet ant baudos suolelio be jokiu atsikalbinejimu, kas cia per pesimizmas, galvoji stebukliiukas neissigas tokios mamytes pyktos, anu mars i kampa ir pagalvok apie viska.... umn.gif  nono.gif
jokio pesimizmo, tik mano atveju IUI = natur. Tai kam gadintis nervus ir pinigus? Jeigu jau IUI negali manes apvaisinti, tai kas belieka? Nusispjauti ir laukti natur, nes IVF as neturiu tiek pinigu ir nezinia kada turesiu. Nesulauksiu iki 38 metu, tai per metus taupysiu IVF ir 39 pasidarysiu, bet irgi ne faktas, kad suveiks. Aj, gal isviso gyvenimas pasikeis. Tai kad nera cia ko svaicioti.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 15, 13:57)
nu liūdna  verysad.gif bet Tu bent jau džiaukis, kad tau mėmės nervų netampė ir neatėjo, pvz., vieną dieną pavėlavusios, kai jau būtum visko prisisvaigus mirksiukas.gif
man memes nervu netampo, nes arba jau buciau zinojusi apie II, arba 100%, kad jos veluoja ir tiek. Ko cia nervus tampytis.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:08)
Laba diena mergytes. Vakar man padare histeroskopija , praplatino gimdos kakleli, cia pirmas zingsnis pries IVF. perziurekit sarasiuka, ar nieko nepraleidau? O kur spinde? Gal jau yra rezultatai (jei as nieko nepraleidau)

Klausyk, o gal IUI padaryti paskutine? Bet, man atrodo, po histero cikla liepia laukti. O IVF iskarto kita cikla darysi ar praleisi viena? Nes jeigu per viena cikla, galima bandyti IUI pazaisti, bet jeigu kita cikla iskarto pasiruosimas IVF - tai tada IUI butu protingiau atsisakyti... Kokia schema tau taikys?

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:26)
Na kol spinde nepasakys kad pramuse -negeltonisiu  mirksiukas.gif maza ka. Man po histero siulo dar viena IUI, nes praeita karta po histero buvo pastojimas, bet as jau nusiteikiau IVF, jei aisku buvo gersi kaklelis praplatintas, tai suzinosiu menesio gale. Visoms mergaitems tik stiperybes ir tikejimo  4u.gif

hmmm.... o atgal nesusitrauks tas kaklelis, jeigu 1 cikla su IUI zaisi?

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 15, 14:43)
(Ne)Sveikinu 4u.gif Kazkodel turiu nuojauta, kad tu is tokio pykcio sulauksi atsako ir kita menesiuka pavyks NATUR mirksiukas.gif Dazniausiai taip ir buna thumbup.gif Linkiu stiprybes drinks_cheers.gif

Baik tu biggrin.gif Prajuokinai smile.gif Neturiu as tokiu minciu ir vilciu. Lai buna kaip yra, tik juokinga man ta IUI pasrode - kaip viskas grazu-ciotkai-fantaskiskai ir spiga taukota razultate. Nafik, jau jeigu daryti, tai IVF iskarto, o sita as drysiu uz geru 4 metu tik.

Tiesa, kaip parodo patirtis, duphas memiu neuzlaiko. Jeigu jau jos uzsilaiko, yra kazkokia kita priezastis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 17:07)

Klausyk, o gal IUI padaryti paskutine? Bet, man atrodo, po histero cikla liepia laukti. O IVF iskarto kita cikla darysi ar praleisi viena? Nes jeigu per viena cikla, galima bandyti IUI pazaisti, bet jeigu kita cikla iskarto pasiruosimas IVF - tai tada IUI butu protingiau atsisakyti... Kokia schema tau taikys?
hmmm.... o atgal nesusitrauks tas kaklelis, jeigu 1 cikla su IUI zaisi?

Tuo ir bijau, nes kaklelio praplietima dare specaliai del IVF, o jei IUI nepavyks, tai ka vel histo? Nelabai noreciau, nes si karta labai sunkiai po narkozes. Nebent nepakankamai buvo prapliestas, kad daryti IVF, nes Kai bus sodinimas, turi buti viskas be kraujo, kateteris turi praeiti be kliuciu.

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 17:24)
Tuo ir bijau, nes kaklelio praplietima dare specaliai del IVF, o jei IUI nepavyks, tai ka vel histo? Nelabai noreciau, nes si karta labai sunkiai po narkozes. Nebent nepakankamai buvo prapliestas, kad daryti IVF, nes Kai bus sodinimas, turi buti viskas be kraujo, kateteris turi praeiti be kliuciu.

Na, mano asmenine nuomone, tokiu atveju daryk IVF ir nekvarsink sau galvos su IUI. Pati matai, kad statistika zudanti bet kokia fantazija... As po narkozes irgi penkias dienas po kaifu vaiksciuojau.. Jau schema su S aptarete?
As jauciu, kad nebeeisiu i klinikas. Kada nors kita karta, dabar reikalais gal uzsiimti. nors S sake, kad geriau be pertraukos, bet su tokiais rezultatais geriau jau viena didele pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 16:24)

Jei darė dėl IVF, tai gal ir nebežaisk su IUI? g.gif kad po to vėl nereiktų papildomų daryt procedūrų prieš IVF.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 14:02)
O as esu jau laiminga memiu turetoja. parkeliavo. Nx visus IUI.

Kaip negerai schmoll.gif Laikykis 4u.gif
Speju ir mano mmm neuzilgo ateis, nes siandien jau 11DPI o testas neigiamas, nei vaiduoklio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 15, 07:27)
maniškis  planas  irgi lygei toks pat nuo 3 CD  po pusę tab   clost penkias dienas ir nuo penktos c.d. Puregonnuo  25 vv. tik 4 dienas.  ir važiuoju žiūrėti kas užaugo ir ka dar skirs

Tu pas S g.gif Tai pranešk kas užderėjo... ax.gif Įdomu, kas gali užderėti nuo tokių mažų kiekių. Šiandien vakare geriu pirmą clost. rolleyes.gif
Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 15 rugsėjo 2011 - 18:12
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 12:02)
O as esu jau laiminga memiu turetoja. parkeliavo. Nx visus IUI.

Nu kaip gaila mergyt verysad.gif ner teisybes ant sio svieto schmoll.gif ir kaip nesinervuosi kai gyvenimas ne rozem o s... klotas...
Manau kad nedaryk jokiu pertrauku surask stiprybes ir eik i prieki pakelta galva! Nes gyvenimas ir taip trumpas ner kada poilsiau reikia daryt viska kas imanoma ir nedelst.
Man taip pat mm beldziasi ryt-poryt tikrai pasirodys laukiu nesulaukiu nes jau atsibodo tie pilvo ir papu skausmai, be to noriu pradet ruostis kitam ciklui ir kuo greiciau... ir tu ruoskis... ir visos kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 15, 19:11)
Nu kaip gaila mergyt verysad.gif  ner teisybes ant sio svieto  schmoll.gif ir kaip nesinervuosi kai gyvenimas ne rozem o s... klotas...
Manau kad nedaryk jokiu pertrauku surask stiprybes ir eik i prieki pakelta galva! Nes gyvenimas ir taip trumpas ner kada poilsiau reikia daryt viska kas imanoma ir nedelst.
Man taip pat mm beldziasi ryt-poryt tikrai pasirodys laukiu nesulaukiu nes jau atsibodo tie pilvo ir papu skausmai, be to noriu pradet ruostis kitam ciklui ir kuo greiciau... ir tu ruoskis... ir visos kitos  mirksiukas.gif

kad nesiruosiu as jokiam kitam ciklui. Kito ciklo nebebus. Ateis laikas bus ir vaikas. Ir jokiais IUI as to nepaspartinsiu.

Sauliau - tu paklausk tiesiai-sviesiai, mes atsakysime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 rugsėjo 2011 - 18:23
cia normalu po IUI pilvo skausmai? g.gif vaikstau kaip uzminuota,pilvas isiputes,rodos tuoj sprogsiu,o jau papu i jokius biusthalterius negaliu sugrust doh.gif skauda,trim dydziais didesni,jausmelis nei sioks nei toks....
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 15, 20:40)
cia normalu po IUI pilvo skausmai? g.gif vaikstau kaip uzminuota,pilvas isiputes,rodos tuoj sprogsiu,o jau papu i jokius biusthalterius negaliu sugrust doh.gif skauda,trim dydziais didesni,jausmelis nei sioks nei toks....

Normalu, as jauciuosi lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti

Speju ir mano mmm neuzilgo ateis, nes siandien jau 11DPI o testas neigiamas, nei vaiduoklio blink.gif

tikriausia per anksti dar testą darei, man daktariukas liepė tik po 2 savaičių po IUI pasidaryti, ...
neprarask vilties mirksiukas.gif

čia Drovutei rašiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 15 rugsėjo 2011 - 18:50
as turbut nupusiu iki mm,tas laukimas uzmusa biggrin.gif nei pakarta nei paleista..noriu iseit is darbo,bet negaliu,reik palaukt,o vdrug stebuklas ivyks,pastojus iseit neapsimoka..zodziu...kada po IUI nebelieka OVITRELIO likuciu?mano situacija tokia,kad as pastojus menesi dar sergu mm,tai galiu nesuprast atejus mm kas ir kaip,testai man irgi ilgai nerodo,vienas issigelbejimas hCg.....
Atsakyti