Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

O as esu jau laiminga memiu turetoja. parkeliavo. Nx visus IUI.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 14:02)

dieve kaip baisu unsure.gif man ryt NT reiks darytis.....itariu kad jums geru ziniu nepranesiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 12:02)

oi Maidena, manau tau reik pasedet ant baudos suolelio be jokiu atsikalbinejimu, kas cia per pesimizmas, galvoji stebukliiukas neissigas tokios mamytes pyktos, anu mars i kampa ir pagalvok apie viska.... umn.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 12:02)

nu liūdna verysad.gif bet Tu bent jau džiaukis, kad tau mėmės nervų netampė ir neatėjo, pvz., vieną dieną pavėlavusios, kai jau būtum visko prisisvaigus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 14, 19:30)
Na jau nėra kada laukti, metai ne tie  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir mano panaši situacija, tai neužsiimu savigrauža, jei nepavyksta, o skubu daryt tiek, kiek dar spėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 15 rugsėjo 2011 - 12:55
Laba diena mergytes. Vakar man padare histeroskopija , praplatino gimdos kakleli, cia pirmas zingsnis pries IVF. perziurekit sarasiuka, ar nieko nepraleidau? O kur spinde? Gal jau yra rezultatai (jei as nieko nepraleidau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 15 rugsėjo 2011 - 13:09
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 13:08)
Laba diena mergytes. Vakar man padare histeroskopija , praplatino gimdos kakleli, cia pirmas zingsnis pries IVF. perziurekit sarasiuka, ar nieko nepraleidau? O kur spinde? Gal jau yra rezultatai (jei as nieko nepraleidau)

Spinde vakar rašė, kad jau teplioja jai, kol kas tikslesnių naujienų nėra, bet prašė geltonint verysad.gif dar praleidai Tino, jai kiek pamenu prieš savaitę darė IUI, tik tikksliai dienos neatsimenu g.gif

O tu rankų nenuleidi net ir po 6 IUi, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 15, 14:16)
Spinde vakar rašė, kad jau teplioja jai, kol kas tikslesnių naujienų nėra, bet prašė geltonint verysad.gif dar praleidai Tino, jai kiek pamenu prieš savaitę darė IUI, tik tikksliai dienos neatsimenu g.gif

O tu rankų nenuleidi net ir po 6 IUi, šaunuolė thumbup.gif

Na kol spinde nepasakys kad pramuse -negeltonisiu mirksiukas.gif maza ka. Man po histero siulo dar viena IUI, nes praeita karta po histero buvo pastojimas, bet as jau nusiteikiau IVF, jei aisku buvo gersi kaklelis praplatintas, tai suzinosiu menesio gale. Visoms mergaitems tik stiperybes ir tikejimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tino parasyk man I a.z. kada buvo IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:26)
Na kol spinde nepasakys kad pramuse -negeltonisiu  mirksiukas.gif maza ka. Man po histero siulo dar viena IUI, nes praeita karta po histero buvo pastojimas, bet as jau nusiteikiau IVF, jei aisku buvo gersi kaklelis praplatintas, tai suzinosiu menesio gale. Visoms mergaitems tik stiperybes ir tikejimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif      Tino parasyk man I a.z. kada buvo IUI  mirksiukas.gif

Sveika sugryzus mirksiukas.gif Zinoma, dar negeltoninkit Spindes - ji gi paskutine musu rugpjucio viltele - o gal vis gi... nestuke.gif Nes jau reikia geru ziniu doh.gif Olialia, kur planuoji daryti Ivf? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 13:02)

(Ne)Sveikinu 4u.gif Kazkodel turiu nuojauta, kad tu is tokio pykcio sulauksi atsako ir kita menesiuka pavyks NATUR mirksiukas.gif Dazniausiai taip ir buna thumbup.gif Linkiu stiprybes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 15, 14:35)
Sveika sugryzus mirksiukas.gif  Zinoma, dar negeltoninkit Spindes - ji gi paskutine musu rugpjucio viltele - o gal vis gi... nestuke.gif Nes jau reikia geru ziniu doh.gif  Olialia, kur planuoji daryti Ivf? ax.gif

Jolsanoj. Nes daktare S zino Mano visas problemas del gimdos kaklelio.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 14:44)
Jolsanoj. Nes daktare S zino Mano visas problemas del gimdos kaklelio.

Aisku, teisingas pasirinkimas, jei ji zino viska nuo A iki Z apie tavo bedeles. Man labai idomu, kodel daug moteru vaziuoja i LV Embrions klinika g.gif Ar ten specas geresnis, ar yra kitos priezastys g.gif
Atsakyti
merginos,
man šiandien 9 dienos po IUI. nusprendžiau pratestuoti savo gydytojos taikomą teoriją, kad po skatinimo, sprogdukų leidimo nereikia gerti dupho, kad progesteronas užkyla pakankamas - taigi pasitikrinau progesteroną. dar kartu prolaktiną, bet čia jis nesvarbus.
dabar, merginos, pajunkit smegenis ir pagelbėkit mirksiukas.gif
mano PRG - 149 nmol/l 20 ciklo dieną...
kas tai gali būti???? g.gif g.gif g.gif
* nuo skatinančių ir ovitrelio užkilo?
** nuo plyšusių trijų folių (ta prasme jei natūraliam cikle būna vienas folis, nuo kurio PRG užkyla apie 50, tai čia padaugint iš trijų)?
*** nuo užkibusio folio - gal jau vienas įsikūrė pas mane? g.gif
jaust nebejaučiu nieko.

p.s. išvada - teorija tikrai pasitvirtina. tad dupho gerti nėra būtina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 15 rugsėjo 2011 - 14:11
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 15, 15:08)

na tikekim kad ilgai nereikes laukti geru rezultatu nestuke.gif kad ir koki varianta pasirinktum ar IUI ar IVF
Atsakyti