QUOTE(Maidenana @ 2011 09 14, 19:57)
Ne, Kaciuk, as nedarau sau tokios nuostatos. Tiesa pasakius, visai jokios net neturiu ir net negalvoju ar teks gyventi su vaikais ar be. Tik siandien suzinojau labai dziugia ir liudna man naujiena - mano puske laukiasi antro vaiko... Vat taip paprastai, jie susiplanavo, pasidare ir laukia sau laimingi. Ne taip kai nekurie..
tiesa, del juodo-balto as dar ir pratesima zinau... gyvenimas kaip zebra, juoda-balta, juoda-balta, juoda ir [color=yellow]sikna.
suprantu tave. Mums tas pastojimas atrodo kažkas iš fantastikos srities, kažkada buvau VA seminare, pasakojo,kaip vyksta apvaisinimas, kiaušinėlio membranoje viena viena suminkštėja, turi sutapti su kažkokia kita vieta, tinkamai pasisukti,tada spermiukas turi ten pralįsti, vienžo, milijoną lengviau laimėti atrodo. O va sporto klube su tokia panele vis pašnekam..pavasarį papasakojo, kad pirmą kartą gyvenime apsilankė pas ginekologę, man akys ant kaktos iššoko, sako, tai kad nieko man ten nereikėjo, niekuo nesiskundžiau, dabar ištekėjau, planuosim leliuką, tai nuėjau. Paskui papasakojo, kad pirmą kartą gyvenime darys NT, aišku, tas NT iš karto parodė II, sportavo visą laiką, o kas, gi ne liga. Fainai, džiaugiuos, bet skamba..kaip su kitu pasauliu pašnekėjau, kosmosas man.
Beje, dėl to "viskas gerai".. Nemato jie tiesiog, spermos kokybės tie tyrimai netgi pilnai neatspindi. Pvz, skaiciau,kad jeigu trūksta kalcio, spermatozoidų galvutė negali įsiskverbti į kiaušialąstę, bet jis bus judrus, spermograma nelabai ką blogo ir rodys, tai netgi nėra patologija, tiesiog silpnumas. Ir t.t. daug tokių dalykų, manau, yra, tai ir slepiasi po tuo "viskas gerai". Su moterim dar aiškiau, nepratekami kiaušintakiai - prapūtimas arba IVF, hormonus galima pataisyti, su PKS galima iššaukti ovuliaciją ir t.t. O su vyro problemom...miau.. Kas iki šiol išrasta, kokios priemonės? Gyvenimo būdo pakeitimas? Kaip mano močiutė sakydavo, čia kaip nabašnikui grielka dažniausiai, gal ir šildo, bet...Visas išradimas - vaistas nuo krūties vėžio, kurio kažkelintas šalutinis poveikis-testosterono padidinimas (net ir neaišku, ar to reikia) ir vitaminai (už 500 Lt eilinės paprastų paprasčiausios medžiagos). Ai..
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 15, 09:31)
Ogi - labas rytas. Ketvirtadienis
Rytoj penktadienis, o sestadieni turetu parkeliauti nelabosios..
Man irgi:) Rytoj arba poryt. Ir jaučiu, parkeliaus. O vilčių buvo.........