QUOTE(kokyte @ 2011 09 14, 20:55)
Labas vakaras merginos
Skaitineju cia jau kelias savaiteles, arteja susitikimas su VK gydytoja, tai nutariau, kad galiu jau ir cia prisistatyti jei priimsit
Mano istorija trumpai: sausi gine rado 2 cistas, kova LP , endo IV , kiausintakiai pratekami, O vyksta reguliariai, 5men duoti bandymui
naturaliai, deja nepavyko... Penktadieni vaziuojam su MB i VK pas D.V. Kaune pirmai pazinciai (beja gal kuri turit kokios info apie ja?) ir pokalbiui del IUI, nors as kazkaip su tokia diagnoze vos ne linkusi is kart eiti prie IVF
bet MB nesutinka , nes is pirmos santuokos turi dukra, tai mano, kad ir mums turi pavykti
Zodziu kol kas situose reikaluose as dar visiskai zalia ir ne kazka suprantu
, bet tikiuosi, kad su jusu pagalba ir ismintim, man pavyks pasiekti tiksla , ko linkiu ir visoms cia rasancioms
Sveika prisijungus
Kiek siandien cia naujokiu
kaip faina
As apie endo nieko neismanau
, nesu susidurusi, bet tikiuosi, kad greitu laiku kraustysies pas nestukes
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 14, 20:59)
tikiuosi ir aš
o BAK'e man laparaskopiją darė...o kaip IUI ten daro, ar labai skiriasi nuo Klimo?
Nedaug kuo skiresi, bet daktaras labai galvotas, ta prasme, daug masto, kad tik jo paciante pastotu, turi daug variantu kaip atlikt IUI, o tas man patiko, nes pas Klima tai ti naturaliam cikle viskas vyksta, o man dvi IUI tas nepadejo, tai pabegau i Bak'a, tai IUI dariausi stimuliuojant, ir laukiu rezultatu
QUOTE(spinde @ 2011 09 14, 21:05)
Labas visoms. Kai dar morta.nera pasakojo apie savo situaciją, kažkaip nedvejojau, kad tai gydytoja D. Aš pati su ja susidūriau ir greit nuo jos pabėgau pas S. IUI pas Drūlytę nedariau, nes tai ji nedirba, tai laborantės nėra, tai savaitgalis. Rugpjūčio 30 iui dariau pas S, bet....šiandien 15 DPI ir prasidėjo vos įžiūrimi tepliojimai (galit ir mane geltonint). Jau užsiregistravau penktadieniui pas Sąlygienę, kad apspręstume plana sekančiam iui
P.S man taip pat tuoj 40
Kaip gaila
nezinau ka pasakyti
liudna, kad taip niekam nesiseka, Laikykis mergyt