Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 08, 13:37)
labas nauji namučiai, nors ruošiuosiu IVF vis negaliu iš čia išeiti, be to, dar palaikau statistika  ax.gif
sorry kaž kur praleidau kas ŠEŠTADIENĮ daro IUI? prisiduokit  smile.gif

man šeštadienį 2IUI smile.gif
kaip jau anskčiau rašiau pasikartosiu:
vakar buvau pas gydytoja foliu apžiūrai (ruošiamės 2 IUI).
Kol kas viskas gerai, užaugo 5 foliai 3-19mm; 2-17 mm; dar yra ir mažiuku, bet jau gydytoja į juos nežiūrėjo... gleivinė 8 mm...
šįvakarą apie 21 val. turiu susileisti ovitrelį ir šeštadienį 12 val. laukia IUI...

po kiek laiko Jums atliekama IUI po ovitrelio susileidimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 08 rugsėjo 2011 - 14:43
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 08, 14:37)
tiek prirašiau ..esu labai blogos nuotaikos, lig man pasakė kad nėra visai šansu  verysad.gif
kai pasako, kad nera visai sansu yra labai geras zenklas. Po tokiu 'pasakymu' visada pastoja... juk prisimeni tai, ane?

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 08, 15:38)
Sveikors merginos  mirksiukas.gif
laukimas baigtas, del blogu naujienu  verysad.gif prasidejo mmm...

4u.gif ir uztarnautas vynas. o as 16 diena laukiu mmm ir startuosiu u IUI.
Atsakyti
man irgi prasidėjo mmm, ir rytoj maunu pas gydytoje vel darysim nauja planą tik šį karta rimčiau pakalbėsiu apie IVF
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 08, 15:37)
labas nauji namučiai, nors ruošiuosiu IVF vis negaliu iš čia išeiti, be to, dar palaikau statistika  ax.gif
sorry kaž kur praleidau kas ŠEŠTADIENĮ daro IUI? prisiduokit  smile.gif
o man mergytes kol kas liūdnos dienos, nes turiu tokia ne labai gera situacija. Buvau antradieni pas daktare, maniau jau sudarysim IVF planą, dar rugsėjo 14 darys man histreroskopija, kas praplatinti gimdos kaklelį (jei atsimenat man IUI daro kaip ir panaišiai GN su žnyplėm , kraujuodama) . Tai jei per histero nebus kaklelis pakankamai praplatintas ir įsodinimas bus su krauju , tai iš kart reikia nurašyti IVF ir geriau visai nedaryti  verysad.gif  tai kaip man šansas tada bus tik darant neaišku kiek IUI (iš 6IUI vienas buvo sekmingas, ir tai tik dėl to , kas labai jaučiau O ir daktare tą diena dirbo, tai ir atliko IUI)

tiek prirašiau ..esu labai blogos nuotaikos, lig man pasakė kad nėra visai šansu  verysad.gif

neliudek taip draugyt dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 08, 16:38)

Imk 4u.gif nu bet kaip liudna verysad.gif taip tikejausi, kad jau bus II

O man labai skauda sona, bet siandien dar tik 4 diena po IUI, juk negali buti kas rimta g.gif ar gali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 15:44)
kai pasako, kad nera visai sansu yra labai geras zenklas. Po tokiu 'pasakymu' visada pastoja... juk prisimeni tai, ane?
4u.gif ir uztarnautas vynas. o as 16 diena laukiu mmm ir startuosiu u IUI.

nusprendei vėl prie IUI pareiti thumbup.gif
Atsakyti
ANGE-LIUXXX saulyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paliudim šiandien ir užteks ..taves šiandien laukia vynas ir vyro palaikymas

aš stengsiu mastyti pozityviai, nes kad visai NE man nepasakė. IVF skyrelyje yra mergyte su panašia problemą, tai jai padare histero ir dar įsodinimas su narkoze (kas ir mane laukia) tai viskas praėjo sklandžiai.
boruziukas friends.gif draugė , ačiu tau, dar laukiu visu tyrimu atsakymų ir histero rezultatų , tada ir pradėsim kaž k a su MB spręsti
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 08, 15:49)
Imk  4u.gif nu bet kaip liudna verysad.gif taip tikejausi, kad jau bus II

O man labai skauda sona, bet siandien dar tik 4 diena po IUI, juk negali buti kas rimta g.gif ar gali? g.gif

po IUI gali būti viskas, ir skausmas ir durimas ir pilvo putimas...čia ir vaistu ir pačios procedūros pasekmės.. viskas OK, laukiat tik tavo II ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 08, 15:49)

rimto - pastojimas ne vietoje - gali būti savaitė po menamų mmm.
dabar nebent kokia cista gali būt... jeigu LABAI skauda, galima pasitikrint echoskopu. man taip gydytoja sakė.
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 08, 15:51)
nusprendei vėl prie IUI pareiti  thumbup.gif
na, cia ne as buvau nusprendusi nedaryti IUI si cikla, o vyras (juk galiunas su 56 mln biggrin.gif ). Tai ka as zinau, susimakalavau su OT, tai vargiai ar kazkas isejo. Kazkaip as natur jau nurasiusi. Gal darysiu IUI spali.. Gal nedarysiu. Ziuresim kas su finansais darysis...

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 08, 15:58)
po IUI gali būti viskas, ir skausmas ir durimas  ir pilvo putimas...čia ir vaistu ir pačios procedūros pasekmės.. viskas OK, laukiat tik tavo II ir viskas  biggrin.gif
o dar nuo 1 iki 10 DPI galima pamatyti kaip atrodo II ir savo malonumui pazaisti su testais biggrin.gif
Atsakyti

užuojauta 4u.gif laikykis friends.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 08, 13:19)
grazus namuciai smile.gif
Tino, jei  atsakymas neigiamas, tuomet tiesiog reikia susitaikyti ir galvoti apie spermos donora apie isivaikinima.  verysad.gif

ai, ne, jei jau nepavyks niekas, tai aš geriau surasiu kokią kitą veiklą realizuotis, nes į svetimus vaikus negaliu žiūrėt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 08, 16:10)
o dar nuo 1 iki 10 DPI galima pamatyti kaip atrodo II ir savo malonumui pazaisti su testais biggrin.gif

o čia įdomią mintį davei thumbup.gif reiktų pabandyti - pamatyčiau bent jau kaip tos II atrodo ne ant OT, o ant NT lotuliukas.gif nesu mačius lotuliukas.gif
Atsakyti
ANGE-LIUXXX nenusimink labai, viskas turi pasisekti. 4u.gif
Na va, užgeltonintos jau visos prieš mane buvusios su IUI. Dabar taikomasi i mane ir Kitty3. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinde: 08 rugsėjo 2011 - 15:20