Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 19:31)
imone kur dirbau bankrutavo, likau be uzdirbtos algos, bankas iskrausto rugsejo pabaigoj, buto parduoti nepavyksta, pas vyra firmoj apsivoge direktorius nemokedamas mokesciu, ko pasekoje arestuota viskas kas imanoma, draugai, kuriems nuomavom buta permete ant ne vieno tukstancio ir silumos tinklai ir kiti komunalininkai antstoliais grasina, vyro kitas darbas nusprende uzsidaryti ir uzsidaro uz poros dienu. su visam. tai vat mes svarsteme, kad kleckas butu vienintele sviesa musu dabartineje egzistencijoje ir butu nors koks stimulas stengtis susidoroti su visom uzgriuvusiom bedom. O dabar - jokio noro net galvoti... lai visi daro ka noreje. ir plius dar - idealus pastojimui rodikliai tera tik beprasmiai svaiciojimai.

Uzjauciu Maidenana. Eina sau- kokios problemos... LAbai uzjauciu. Ir dar viskas vienu metu... Bet kaip tik dabar jums laikas susidorot su visais nesklandumais, issprest visas bedas, kad vaikeliui kuo geresnes salygos butu. Siaip as laaabai daug prissikaicius apie nevaisinguma, gydymus, ir visa kita is visokiausiu saltiniu, tai va skaiciau, kad kiekvienai porai vaikutis ateina tai porai tinkamiausiu laiku- net jeigu mums taip ir neatrodo. Gal jums (ir mums visoms) tas pats tinkamiausias laikas dar neatejo... As tai ka bedaryciau- vis darau su motyvacija, kad busimam vaikiukui butu geriau- taupom pinigus namui (kad vaikiukui grazus silti mieli namai butu), tuoj ismokesiu paskola uz masina (maziau saskaitu per men, daugiau $$ vaikiukui), pradejau sportuot ir dar sveikiau matintis- kuo sveikesne ir laimingesne mama, tuo sveikesnis ir laimingesnis vaikiukas. Tai ir jums taip galvot reikia- matyt ne pats geriausias metas pastojimui- galbut per daug stereso dabar butu del finansu, ir patvarkius visa tai, atsiras ir vaikiukas... Aisku lengva kitiems patarinet, kaip sakoma, bet as tikrai nuosirdziai tikiu, kad viskam savo laikas...

O tai kad cigonams ir pan. gimsta vaikai no problem, tai jau seniai isaiskinta- kuo anksciau merginos pradeda gimdyt tuo maziau problemu. Apsiziurek, visokiausios asocialios semos gimdo vaikus nuo jaunystes- va nusistato organizmus, tie ir pastoja... O mes, atvirksciai, pries gamta einam- vaisingiausiais metais mokslai, darbas, romantiski pasimatymai, keliones, etc., o va atejus laikui nepastojam...

Na ir prirasiau.. Pati tingiu dabar perziuret posta ir pasitikrint klaidas. Tad jeigu rasit kokiu nesamoniu tekste, atleskit prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 20:31)
imone kur dirbau bankrutavo, likau be uzdirbtos algos, bankas iskrausto rugsejo pabaigoj, buto parduoti nepavyksta, pas vyra firmoj apsivoge direktorius nemokedamas mokesciu, ko pasekoje arestuota viskas kas imanoma, draugai, kuriems nuomavom buta permete ant ne vieno tukstancio ir silumos tinklai ir kiti komunalininkai antstoliais grasina, vyro kitas darbas nusprende uzsidaryti ir uzsidaro uz poros dienu. su visam. tai vat mes svarsteme, kad kleckas butu vienintele sviesa musu dabartineje egzistencijoje ir butu nors koks stimulas stengtis susidoroti su visom uzgriuvusiom bedom. O dabar - jokio noro net galvoti... lai visi daro ka noreje. ir plius dar - idealus pastojimui rodikliai tera tik beprasmiai svaiciojimai.
Papildyta:

Tiesa pasakius, as manau, kad gydytojoms nusisvilpti ar mes pastojam. Jos dirba savo darba. I kiekvienos musu situacija jos nesigilina ir kaikurios net pamirsta mus, nes musu yra daug. As kai dirbau irgi nelabai gilinausi i zmoniu situacijas, nes jie stabeliais pas mane eidavo - nu juk as visiems nepadalinsiu to, kas nedalinama..  Ir apsviesk mane, kurioje vietoje as nusisnekejau. Nes as nebesuprantu jau nieko.
o pasiulymas tavo geras. kaip tik sian parsinesiau bonke. tuoj atsidarysiu.

Nu joooo.... Laikotarpis ne per geriausias, ka cia ir pridursi schmoll.gif Bet manau, nuo to tik sutvirtesite 4u.gif Svarbiausia, nenuleiskit ranku... Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas uogeles 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 09 13, 22:27)
Na ir prirasiau.. Pati tingiu dabar perziuret posta ir pasitikrint klaidas. Tad jeigu rasit kokiu nesamoniu tekste, atleskit prasau  blush2.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 13, 23:41)
Nu joooo.... Laikotarpis ne per geriausias, ka cia ir pridursi schmoll.gif  Bet manau, nuo to tik sutvirtesite 4u.gif Svarbiausia, nenuleiskit ranku... Stiprybes jums 4u.gif

Aciu uz palaikyma, nu ka padarysi, yra kaip yra.

Labas rytas. O man piktis vis dar nepraejo. Vat. Ta proga:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 17:15)
Logika elementariausia - kam man metyri pinigus i bala? Jeigu daktarai negali garantuoti pastojimo, tai kokio velnio as i juos kreipiuosi? jeigu jie net idealiausiom salygom nesugeba manes apvaisinti. Tai kam moketi uz tai, ka, atseit, gamta pati pareguliuos? Nei as rokfelerio zmona, nei ka, prisirijusi visokiu estrofemu su diufastonais, dar kazko velniai zino ko, sperma 56 mln su 90% judrumo - ir ka? 1500 lt i bala - "bandykite dar karta"? Tai lai patys ir bando, as i klinika kojos nebekelsiu.
ne,, nepraleidai, niekam nieko nesakiau. galvojom natur, bet as apsidraudimui ikalbejau vyra surasti pinigu ir pasidaryti IUI kool jo gera sperma, nors gyvenimo momentas tikrai absoliuciai netinkamas. Tai vyras pagalvojo, kad jau jeigu mes is visu pusiu apsupti kuo ivairiausiu bedu ir nesekmiu, tai bent jau viena sritis turetu pavykti, bet, pasirodo, jeigu yra s - tai s visur. tik skola ant galvos uzsikrovem ir tiek.
va dabar skauda pilva, greit pramus ir eina visos klinikos svilpt. ir pati pastosiu jeigu jau tai  gamtai prisireiks. siaip ji gali kartu su klinikomis keliauti - pokeliui.
Daug kas pastoja natur su "neimanoma", atseit, diagnoze, pries tai milijarda IUI ir IVF atlikusius. Ir Lietuva pastojo su 7 mln, ir dar kam reikia pastoja ir su tukstanciais. Nebematau prasmes as tpoj IUI proceduroj. Siaip - didele cia esme - nusiusti iki gimdos sperma. Na, paaugini dar kazka. Augink neaugines, arba pastosi arba ne, priedo - rezultatas vienodas ar natur ar uz pinigus. Nuo liepos menesio pasiskaiciuokite kiek mes visos isleidom IUI ir koks rezultatas? ZERO. Absoliutus. Tai nx, metu as viska iki kol pamirsiu, kaip pikau siandien. Gal uz desimties metu isivaikinsiu ir eina svilpt.

Aš kalbu apie nuostatą, kad viskas, gyvensi be vaikų ir pan, kad IUi tau nereikia mėtyti pinigų - faktas, nes pastosi natūraliai.
Dėl visų kitų problemų...užjaučiu, labai susidėjo, bet žinai, kaip sakoma: gyvenimas- kaip zebras: juoda-balta, juoda-balta, šikna, vėl juod-balta, juoda-balta..Tai man rodos, tam pasturgalyje dabar ir tupi, tuoj turi pradėti gerėti. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 09 14, 11:54)
Aš kalbu apie nuostatą, kad viskas, gyvensi be vaikų ir pan, kad IUi tau nereikia mėtyti pinigų - faktas, nes pastosi natūraliai.
Dėl visų kitų problemų...užjaučiu, labai susidėjo, bet žinai, kaip sakoma: gyvenimas- kaip zebras: juoda-balta, juoda-balta, šikna, vėl juod-balta, juoda-balta..Tai man rodos, tam pasturgalyje dabar ir tupi, tuoj turi pradėti gerėti. Laikykis.

o as manau kad cia daugiau psichologines bedos. tiesiog zmogus jauciasi atsakingas uz jo aplinkoje vykstancius procesus, itampa, stresas, gali uztekti ir tiek
Atsakyti
Spinsa, nežinau, nežinau, kiek aplink pavyzdžių, kad pastoja būtent per didžiausius stresus, bėdas, ligas ir t. t. vieną tokią draugę turiu. nežinau. Tas IUI veiksmingumas..Žėba, kai pastojau, man pasakė: jūs patvirtinate mano įsitikinimą, kad tos , kurios pastoja po IUI, anksčiau ar vėliau būtų pastojusios ir natūraliai. Tik vat tas "anksčiau ar vėliau"..gali būti per vėlu, ypač toms, kurioms jau seniai ne 25. Mano gimdos kaklelis labai uždaras, net pagimdyt pačiai nepavyko, kateterį tik su kraujais įkiša, Visockienė sakė, kad gali būti ir čia viena iš priežasčių, kodėl mums nepavyksta: buožgalviukai neprasibrauna pro kaklelį. todėl IUI mums turėtų tobulai tikti: praeina pro kaklelį ir tada prašom, vaisinkitės. O ką? 11 nesėkmingų IUI, natūralus pastojimas. Ir suprask...
Atsakyti
Sveikos, kurios žiūrinėjate šią temą 4u.gif
Esu visiška naujokė supermamų klube, todėl tikiuosi atlaidumo, jei ką ne taip padarysiu ax.gif
Rugsėjo 7d. man padarė pirmą IUI. Dabar esu įtempto laukimo būsenoje, kada gi paaiškės viso to rezultatas...labai tikiuosi gerų naujienų...o laukimas varo iš proto...
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 14, 17:40)
Sveikos, kurios žiūrinėjate šią temą 4u.gif
Esu visiška naujokė supermamų klube, todėl tikiuosi atlaidumo, jei ką ne taip padarysiu ax.gif
Rugsėjo 7d. man padarė pirmą IUI. Dabar esu įtempto laukimo būsenoje, kada gi paaiškės viso to rezultatas...labai tikiuosi gerų naujienų...o laukimas varo iš proto...

Sveika, sveika 4u.gif

Palauk dar savaitele ir viskas paaiskes, tikimes tik II bruksniuku 4u.gif O kokios bedos pas jus yra?
Atsakyti
ačiū už palaikymą smile.gif
pasak medikų, kažkokių rimtų priežasčių susilaukti vaikelio kaip ir nėra, yra tik keli faktoriai, kurie manau gali turėti įtakos nevaisingumui, t.y. amžius (man virš 30, vyrui - virš 40) ir vyro vos vos nuo normų nukrypusi spermos kokybė...bet aš labai tikiuosi, kad tai įveikiama smile.gif
na lieka tik laukti...laukti...kantriai laukti...
pilvą vis maudžia, kažkaip neramu...
Atsakyti
Sveikos. Ne vieneri metai skaitinėdavau čia. Bet niekad nerašiau. Šiandien susikūriau vartotoją, nes norisi kažkam išsisakyt. Nenoriu verkti vyrui ant peties, kai grįš, nes jis pradeda parintis nuo to.
Šiandien sulaukiau mmm po trečio nesėkmingo IUI. Labai gailiuosi, kad užkibau ant gydytojos kabliuko: "jūs privalote pabandyti, nes senatvėje gailėsitės, kad nebandėt". Šiandien galiu pasakyti, kad tai - laiko, pinigų ir nervų švaistymas. Pavasarį leidausi gonalį, ruošiausi pirmai IUI. Gydytojai kartojau, kad mano trumpas ciklas ir O būna anksti, kad stebėkim, nepražiopsokim. Gydytoja negirdėjo. Kai atėjau pažiūrėti "kaip auga folikulai", jie jau buvo sprogę. Pirmoji stimuliacija nuėjo niekais. Antrosios metu vaikščiojau dažniau, IUI dieną ovuliacija jau buvo įvykusi, bet, anot gydytojos, "ką tik". Bet tokia šūdina buvo nuotaika, kai aš turėjau sėdėti kabinete ir laukti, kol gydytoja išsiplepės su kolega kitame kabinete. O spermiukai gi šąla. Trečią kartą vėl gonalis, vėl atseit augo gražūs folikulai. 12CD apsilankiau pas gydytoją, ji pasakė, kad IUI darysim 14 CD. Aš išsakiau savo abejones, ar nebus per vėlai. Bet nelabai kas mane išgirdo (gydytojai ne darbo diena ant rytojaus), o be to BŪTINAI turi praeiti 36 val. po ovitrelio suleidimo. O ant rytojaus gleivės man - grynas kiaušinio baltymas. Skambinu gydytojai, ta sako: bandykit šiandien natūraliai (jau 12 metų bandom - kas iš to), o rytoj vis tiek padarysim IUI. Ateinu rytoj, O įvykusi. Palieku eilinį 500 Lt VK paremti. Praeina 13 dienų, sulaukiu mmm. Ir kokią turiu išvadą: VK - uabas, kuriam reikia gyventi kaip ir kitiems. Ieško jie durnių ir randa.
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 14, 16:40)

sveika 4u.gif būsim kolegės - man rugsėjo 6d. daryta IUI, laukiu ir aš. nieko nejaučiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 14, 18:08)
pasak medikų, kažkokių rimtų priežasčių susilaukti vaikelio kaip ir nėra, yra tik keli faktoriai, kurie manau gali turėti įtakos nevaisingumui, t.y. amžius (man virš 30, vyrui - virš 40) ir vyro vos vos nuo normų nukrypusi spermos kokybė...bet aš labai tikiuosi, kad tai įveikiama smile.gif

hmmm g.gif čia sakyčiau nei vienos rimtos priežasties, kodėl nepavyksta smile.gif čia turbūt daugumai virš 30, vyrui - virš 40 (vyrai apskritai vaikus gali padaryt kad ir 80 metų, tad ne rodiklis tikrai), bent jau man tai lygiai tokios pat priežastys, kurių aš net nelaikau priežastimis...
Atsakyti