Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 20:31)
Tiesa pasakius, as manau, kad gydytojoms nusisvilpti ar mes pastojam. Jos dirba savo darba. I kiekvienos musu situacija jos nesigilina ir kaikurios net pamirsta mus, nes musu yra daug. As kai dirbau irgi nelabai gilinausi i zmoniu situacijas, nes jie stabeliais pas mane eidavo - nu juk as visiems nepadalinsiu to, kas nedalinama..  Ir apsviesk mane, kurioje vietoje as nusisnekejau. Nes as nebesuprantu jau nieko.
o pasiulymas tavo geras. kaip tik sian parsinesiau bonke. tuoj atsidarysiu.

atvarau i svecius alc.gif
o nusisnekejai tuo, kad nesvarbu, kad visi rodikliai idealus, jie negarantuoja teigiamo rezultato. be to, daryti sia procedura ar ne, taip pat tavo su MB apsisprendimo reikalas.
bet to, gal ir gerai g.gif tokiai nesekmiu lavinai uzgriuvus g.gif nugi dabar juodas periodas, o po to ateis baltas. tada viskas seksis mirksiukas.gif
paluzai bragioji unsure.gif pasakysiu tau labai ziauriai is savo skaudzios patirties: geriau jau nepavykes IUI, negu prarasti jau uzsimezgusia keliu menesiu gyvybe cool.gif
nusiramink, inkalk, dar cia biski demagogiju pavaryk, bet jau rytoj pabaik mirksiukas.gif gerai?
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 13, 20:53)
Visiskai tave suprantu Maidenana ir pritariu tau. As lygiai taip pat jauciuos 12 DPO o NT neigiamas pilva mauzia, krutys jautrios, nuotaika sudina nu zodziu tas pats kaip visom verysad.gif  Siutas ima neapsakomas... ir kiek kartu jau esu spjovus i visas stimuliacijas ir "gydymus" atceit gyvensiu "normaliai" jokiu ND pagal visokius grafikus, temperaturas ir gleives, bet praeina metai, norimo rezultato ner ir vel begu i klinika verysad.gif  tikedamasi gal si kart pavyks... net gi isbandytas toks metodas kaip: atsipalaidavom, padarem pertrauka, isvykom i egzotiska kelione ir ten mums pasiseke... neveikia nei tai...  unsure.gif
Butent... Siutas... Gydytojams labai lengvai leptelti - "nevaisingumas labiausiai neistirta sritis" - nu tai ple - tirkite! Laisves veiksmams pilna! Lai tiria cigonu ir musulmonu genus, kurie dauginasi kaip triusiai gerdami alko ir rukydami, sulygina genus su baltais, lai isgauna ta vaisingumo gena... As nesuprantu ka jie dare ten 21 amziu.. doh.gif IUI sugalvojo! doh.gif ot tai pasiekimas! Tos dvieju amziu bobutes su savo bebro usais ir tai labiau pazenge spermos pagerinime. nei perfertil uz 500 lt sugalvoje. musu saunioji super-mega-moderni medicina... truksta zodziu. doh.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 09 13, 20:54)
atvarau i svecius alc.gif
o nusisnekejai tuo, kad nesvarbu, kad visi rodikliai idealus, jie negarantuoja teigiamo rezultato. be to, daryti sia procedura ar ne, taip pat tavo su MB apsisprendimo reikalas.
bet to, gal ir gerai g.gif tokiai nesekmiu lavinai uzgriuvus g.gif nugi dabar juodas periodas, o po to ateis baltas. tada viskas seksis mirksiukas.gif
paluzai bragioji unsure.gif pasakysiu tau labai ziauriai is savo skaudzios patirties: geriau jau nepavykes IUI, negu prarasti jau uzsimezgusia keliu menesiu gyvybe cool.gif
nusiramink, inkalk, dar cia biski demagogiju pavaryk, bet jau rytoj pabaik mirksiukas.gif gerai?

Atvaryk. Ipilti? Ar savo atsinesei?
Irene - uzmusk mane, kodel idealumas negali garantuoti rezultato? Nu kodeeeellllll????? susitiko kiausialaste su spermiuku idealiu laiku ir idealioje bukleje - nu ko truksta? Visada visais laikais idealiai tinkantys vienas kitam sudaro harmonija ir saveikiauja. Tai jeigu siuo atveju nesaveikiauja - reiskia, nera taip jau ir idealu, reiskia, kazkas kazkur nedatyre, nedaziurejo, nepamatavo ir t.t. nes priezastis visada yra, ja reikia tik surasti.
Del skaudzios patirties visiskai sutinku, cia net kalbos nera.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 21:05)
* Atvaryk. Ipilti? Ar savo atsinesei?
** susitiko kiausialaste su spermiuku idealiu laiku ir idealioje bukleje - nu ko truksta?

* Is pradziu tavo, paskui mano lotuliukas.gif
** o kur garantija, kad bukle buvo ideali ir kad laikas buvo idealus????
Atsakyti
Maidenana tikrai tave uzjauciu wub.gif , nu po sitiekos nelaimiu D tikrai turi atsiusti angeliuka jums, kad neprarastumet tikejimo ir noro gyventi, bet kodel ir angeliukas pas jus neateina - as negaliu pasakyti, na mums ir buvo prastu dienu, savaitciu, menesiu, kai tikrai tikejau, kad D bent atsius man ta sviesele, bet... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Laikykis, laikykis ir dar karta laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 21:05)
Atvaryk. Ipilti? Ar savo atsinesei?

Aš ir atvariau, bet neatsinešiau, tai gal įpilsi..... biggrin.gif
Nieko, praeis...visoms užeina ir praeina...taip ir turi būti....

Labutis, visoms 4u.gif
O aš IUI darausi ,,profilaktiškai" lotuliukas.gif pirmą dariausi balandį, dabar vėl rošiuosi. Kai nepavyksta natur - tikiu, kad gal reikia IUI, o kai nepavyksta IUI, galvoju, kad kažkada pavyks natur....na o jei ir šis kartas bus nulis, tai iki pavasario tikrai daugiau nesidarysiu schmoll.gif

Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif
nu ir pavarėt jūs čia šiandien.... tokių gedulingų nuotaikų šitam forume neatsimenu, nors seku jį jau tris metus blink.gif pilnatis matyt veikia doh.gif

aš pati neprisidėsiu nei prie vienų, nei prie kitų, nei prie optimisčių, nei prie pesimisčių. visos savaip esate teisios. kas liečia mane - esu nusiteikusi priimti viską, ką siūlo šiuolaikinė medicina. t.y., visi 6 iui, IVF. gal kažkur yra riba, kurios neperžengsiu saugodama savo sveikatą, bet jos dar tikrai nepriėjau.

visoms, kurios nusprendėt sustot ir toms, kurios eis į priekį - stiprybės, nes ir vienu, ir kitu atveju jos reikės. ir niekada nesigailėkit savo sprendimų, kokie jie bebūtų, nes taip bus tik dar blogiau. 4u.gif

o man šiandien padarė 2 IUI, tuoj tuoj turi plyšt 2 foliai, vienas kairėj (23 mm), kitas dešinėj (19 mm). gleivinė super (12 mm). MB turtas vidutiniškas, 31 mln, A+B 100 proc.
prieš atplovimą buvo prasčiausias MB rezultatas iš visų kada nors darytų spermogramų ir procedūrų. dabar 2 savaitės laukimo. darbų daug, tai manau jos greit prabėgs.

mielos nelaimės draugės, visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 13, 22:19)

o man šiandien padarė 2 IUI, tuoj tuoj turi plyšt 2 foliai, vienas kairėj (23 mm), kitas dešinėj (19 mm). gleivinė super (12 mm). MB turtas vidutiniškas, 31 mln, A+B 100 proc.
prieš atplovimą buvo prasčiausias MB rezultatas iš visų kada nors darytų spermogramų ir procedūrų. dabar 2 savaitės laukimo. darbų daug, tai manau jos greit prabėgs.

mielos nelaimės draugės, visoms  4u.gif

Nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laikysiu kumscius ok.gif
Atsakyti
Uzknisa, bet man gyd nuo pirmu dienu su iui nieko optimistisko nezadedavo. Sake, darom 2, gal 3, bet tikrai nedaugiau. Statistika siaip nieko gero nerodo, o jau po 3, isvis sansai mazeja.

O dar statistika irgi "vejo malunai"- pagal vienus paskaiciavimus duoda 15% sansu, o pagal kitus vos 5%...

Atsakyti
[quote=Irėnė,2011 09 13, 21:09]
* Is pradziu tavo, paskui mano lotuliukas.gif
** o kur garantija, kad bukle buvo ideali ir kad laikas buvo idealus????
[/quote]
gydytoja sake. tai man buvo garantija.

Labutis, visoms 4u.gif
O aš IUI darausi ,,profilaktiškai" lotuliukas.gif pirmą dariausi balandį, dabar vėl rošiuosi. Kai nepavyksta natur - tikiu, kad gal reikia IUI, o kai nepavyksta IUI, galvoju, kad kažkada pavyks natur....na o jei ir šis kartas bus nulis, tai iki pavasario tikrai daugiau nesidarysiu schmoll.gif
[/quote]
as irgi, itariu, stosiu tik i "profilaktikos" gretas.
Atsakyti
Priminkit man kur leist Ovitreli!!!!
Pilva? Uzpakali?
Pamirsau paklaust. o leistis siandiena 23.30.

IUI ketvirtadieni. Nzn ar dar olialia veda besidarancias.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 13, 22:15)
Priminkit man kur le
st Ovitreli!!!!
Pilva? Uzpakali?
Pamirsau paklaust. o leistis siandiena 23.30.

IUI ketvirtadieni. Nzn ar dar olialia veda besidarancias.

i pilvuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 13, 23:19)

Aciu smile.gif Vadinasi ta pati istorija kaip su gonaliu smile.gif
Atsakyti