Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 18:41)
Cia jums cistos nuo IUI?! blink.gif O kokius vaistus jus vartojot? jau pradedu bijoti fear.gif

Cistos ne nuo IUI, o nuo stimuliacijai naudojamu vaistu poveikio, kiek suprantu g.gif Vienoms ju atsiranda, kitoms ne... Man nuo Clostylo turbut jos schmoll.gif Boruziukai, o kiek ju pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 13, 19:17)
oi, kaip Jūs čia liūdnai kalbat, bet iš tikrųjų tai pritariu tam, kad jeigu visi rodikliai natūraliam cikle geri, tai ko čia plėšytis ir pinigus leist  doh.gif gal tiesiog laikas dar neatėjo, kaip sakoma  g.gif
bet jeigu yra problemų, o ir metukų ne mažai, tai belieka kažką daryti. kadangi man du rodikliai iš trijų IUI yra tinkami (neideali sperma, neidealiai vykstanti O, o gal ir nesuderinamumas), tai dar pabandysiu kelis kartus, nes to IVF jau baisiai nesinori, nes ten dar daugiau hormonų prisifarširuoji ir netgi narkozę gauni...

o man jau galimi nėštumo požymiai visi dingo, praėjus lygiai savaitei po IUI, taigi belieka sulaukti dar savaitės, kad sužinot rezultatą. pirmadienį gadinsiu NT  blush2.gif , nes antradienį išvažiuoju į kelionę ir tada Jūs nieko nesužinosit smile.gif

Mano atveju irgi neideali sperma. Nu ka cia - tada reikia sperma gerinti ir tiek. O tavo atveju dar ir farsiruotis clostu. Apie nesuderinamuma negalvok - ne faktas. Mes ryzomes IUI, nes sperma buvo prasta ir dar metai savo daro, nu bet sperma istaisem, o rezultatu - nulis. Nu ta sperma taip ir svyruos nuo katastrofos iki gerai, bet ka cia tridalioti. Darai ka turi daryti ir viskas. Nesiruosiu as daugiau jokiu IUI daryti, nors vyras siandien jau uzuomina uzmete, kad "o gal". Aj, kam to reikia, vistiek s rezultate. Ir statistika kosmariska, nei vienos pastojusios nuo liepos menesio, o jau rugsejo vidurys.. Zodziu.

Man irgi jokiu nestumo pozymiu. Uztat duphastoniniu ir mmm pozymiu - visas bukietas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 20:22)
Mano atveju irgi neideali sperma. Nu ka cia - tada reikia sperma gerinti ir tiek. O tavo atveju dar ir farsiruotis clostu. Apie nesuderinamuma negalvok - ne faktas. Mes ryzomes IUI, nes sperma buvo prasta ir dar metai savo daro, nu bet sperma istaisem, o rezultatu - nulis. Nu ta sperma taip ir svyruos nuo katastrofos iki gerai, bet ka cia tridalioti. Darai ka turi daryti ir viskas. Nesiruosiu as daugiau jokiu IUI daryti, nors vyras siandien jau uzuomina uzmete, kad "o gal". Aj, kam to reikia, vistiek s rezultate. Ir statistika kosmariska, nei vienos pastojusios nuo liepos menesio, o jau rugsejo vidurys.. Zodziu.

Man irgi jokiu nestumo pozymiu. Uztat duphastoniniu ir mmm pozymiu  - visas bukietas.

Pas mus su MB ir viskas ciki, bet rezultatu nera ir kas idomiausia, kad niekad niekas nekibo verysad.gif bent kokia butu viltis verysad.gif Man metu daug nera, bet MB jau laikas butu vaikuciu tureti wub.gif

O man kaip krutine skauda negaliu naktim ant pilvo miegoti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man irgi jokiu nestumo pozymiu. Uztat duphastoniniu ir mmm pozymiu - visas bukietas.
[/quote]

thumbup.gif ir pas mane tas pats buvo. Tikrai mes cia liudnai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 19:28)
O man kaip krutine skauda negaliu naktim ant pilvo miegoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

nuo duphastono, man tas pats yra. Nieko praeis.

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 13, 19:29)
thumbup.gif ir pas mane tas pats buvo. Tikrai mes cia liudnai... schmoll.gif

Nu prasau - ka ir reikejo irodyti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 19:22)
Man irgi jokiu nestumo pozymiu. Uztat duphastoniniu ir mmm pozymiu  - visas bukietas.

jooo, tai vadinasi aš kai dupho negeriu, tai netgi tokių požymių neturiu malonumo patirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2011 09 13, 19:51)
jooo, tai vadinasi aš kai dupho negeriu, tai netgi tokių požymių neturiu malonumo patirti  lotuliukas.gif
nu is serijos taip. pazaisti pojuciais.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 19:22)
statistika kosmariska, nei vienos pastojusios nuo liepos menesio, o jau rugsejo vidurys.. Zodziu.

na, manau, kad čia mūsų nėra labai jau daug, jei nuo liepos nei vienai nepasisekė, tai jau būtų labai blogai. juk pagal statistiką pasisekt turėtų max 15-20proc. per IUI, tai procentaliai kažkur kas penktai ar mažiau turėtų pasisekt. o juk būna laikotarpių, kai pasiseka daugiau, būna, kai mažiau.
tiesiog gal čia mes visos jau tokios susirinkom su neaiškiu nevaisingumu ir ilgai nepastojančios, kai kam netgi nėr niekada kabinęsi niekas... man irgi verysad.gif
Atsakyti
Labai labai jau cia pas mus blogos nuotaikos. Kosmaras kazkoks. Matyt pavargom visos... Man tai irgi jau nervai vos laiko. Dar vakar suzinojau, kad viena bendradarbe laukiasi- norejo ant vestuviu metiniu apnestet- taip bac- kaip norejo tap ir yra. O as va jau pustreciu metu vargstu... Uzkniso tie visi iui nes nieko ypatingo nepadaro- sperma (jeigu sveika) ir pati prasibrauna kur jai reikia, tai jeigu neisejo per 2 metus pries iui, menkos tos galimybes pastot jeigu ja arciau isvirkscia nes ir taip butu daplaukius...

Madeinana, rasei, kad tau dabar netinkamas laikas pastojimui. Primink man, uzmarsai, kodel cia taip? Vejai galvoj uzia nuo tu stresu, viska pamirstu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 17:15)
Logika elementariausia - kam man metyri pinigus i bala? Jeigu daktarai negali garantuoti pastojimo, tai kokio velnio as i juos kreipiuosi? jeigu jie net idealiausiom salygom nesugeba manes apvaisinti. Tai kam moketi uz tai, ka, atseit, gamta pati pareguliuos? Nei as rokfelerio zmona, nei ka, prisirijusi visokiu estrofemu su diufastonais, dar kazko velniai zino ko, sperma 56 mln su 90% judrumo - ir ka? 1500 lt i bala - "bandykite dar karta"? Tai lai patys ir bando, as i klinika kojos nebekelsiu.

nu cia tai nusisnekejai konkreciai blink.gif kas tau darosi? kas per bjaurios nuotaikos?
na ne dievai juk gydytojai. manau, kad ir jie troksta, kad mums visoms pavyktu.
isipilk vynelio, atsipalaiduosi gal truputuka, nes tikrai tau reikia ne tik ant savo suolelio pasedet, bet ir pagulet mirksiukas.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 19:28)
O man kaip krutine skauda negaliu naktim ant pilvo miegoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

geras bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 09 13, 19:58)
Madeinana, rasei, kad tau dabar netinkamas laikas pastojimui. Primink man, uzmarsai, kodel cia taip? Vejai galvoj uzia nuo tu stresu, viska pamirstu...

imone kur dirbau bankrutavo, likau be uzdirbtos algos, bankas iskrausto rugsejo pabaigoj, buto parduoti nepavyksta, pas vyra firmoj apsivoge direktorius nemokedamas mokesciu, ko pasekoje arestuota viskas kas imanoma, draugai, kuriems nuomavom buta permete ant ne vieno tukstancio ir silumos tinklai ir kiti komunalininkai antstoliais grasina, vyro kitas darbas nusprende uzsidaryti ir uzsidaro uz poros dienu. su visam. tai vat mes svarsteme, kad kleckas butu vienintele sviesa musu dabartineje egzistencijoje ir butu nors koks stimulas stengtis susidoroti su visom uzgriuvusiom bedom. O dabar - jokio noro net galvoti... lai visi daro ka noreje. ir plius dar - idealus pastojimui rodikliai tera tik beprasmiai svaiciojimai.
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 13, 20:19)
nu cia tai nusisnekejai konkreciai blink.gif kas tau darosi? kas per bjaurios nuotaikos?
na ne dievai juk gydytojai. manau, kad ir jie troksta, kad mums visoms pavyktu.
isipilk vynelio, atsipalaiduosi gal truputuka, nes tikrai tau reikia ne tik ant savo suolelio pasedet, bet ir pagulet mirksiukas.gif
geras bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tiesa pasakius, as manau, kad gydytojoms nusisvilpti ar mes pastojam. Jos dirba savo darba. I kiekvienos musu situacija jos nesigilina ir kaikurios net pamirsta mus, nes musu yra daug. As kai dirbau irgi nelabai gilinausi i zmoniu situacijas, nes jie stabeliais pas mane eidavo - nu juk as visiems nepadalinsiu to, kas nedalinama.. Ir apsviesk mane, kurioje vietoje as nusisnekejau. Nes as nebesuprantu jau nieko.
o pasiulymas tavo geras. kaip tik sian parsinesiau bonke. tuoj atsidarysiu.
Atsakyti
Visiskai tave suprantu Maidenana ir pritariu tau. As lygiai taip pat jauciuos 12 DPO o NT neigiamas pilva mauzia, krutys jautrios, nuotaika sudina nu zodziu tas pats kaip visom verysad.gif Siutas ima neapsakomas... ir kiek kartu jau esu spjovus i visas stimuliacijas ir "gydymus" atceit gyvensiu "normaliai" jokiu ND pagal visokius grafikus, temperaturas ir gleives, bet praeina metai, norimo rezultato ner ir vel begu i klinika verysad.gif tikedamasi gal si kart pavyks... net gi isbandytas toks metodas kaip: atsipalaidavom, padarem pertrauka, isvykom i egzotiska kelione ir ten mums pasiseke... neveikia nei tai... unsure.gif
Atsakyti