QUOTE(Kani @ 2011 09 13, 19:58)
Madeinana, rasei, kad tau dabar netinkamas laikas pastojimui. Primink man, uzmarsai, kodel cia taip? Vejai galvoj uzia nuo tu stresu, viska pamirstu...
imone kur dirbau bankrutavo, likau be uzdirbtos algos, bankas iskrausto rugsejo pabaigoj, buto parduoti nepavyksta, pas vyra firmoj apsivoge direktorius nemokedamas mokesciu, ko pasekoje arestuota viskas kas imanoma, draugai, kuriems nuomavom buta permete ant ne vieno tukstancio ir silumos tinklai ir kiti komunalininkai antstoliais grasina, vyro kitas darbas nusprende uzsidaryti ir uzsidaro uz poros dienu. su visam. tai vat mes svarsteme, kad kleckas butu vienintele sviesa musu dabartineje egzistencijoje ir butu nors koks stimulas stengtis susidoroti su visom uzgriuvusiom bedom. O dabar - jokio noro net galvoti... lai visi daro ka noreje. ir plius dar -
idealus pastojimui rodikliai tera tik beprasmiai svaiciojimai.
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 13, 20:19)
nu cia tai nusisnekejai konkreciai
kas tau darosi? kas per bjaurios nuotaikos?
na ne dievai juk gydytojai. manau, kad ir jie troksta, kad mums visoms pavyktu.
isipilk vynelio, atsipalaiduosi gal truputuka, nes tikrai tau reikia ne tik ant savo suolelio pasedet, bet ir pagulet
geras
Tiesa pasakius, as manau, kad gydytojoms nusisvilpti ar mes pastojam. Jos dirba savo darba. I kiekvienos musu situacija jos nesigilina ir kaikurios net pamirsta mus, nes musu yra daug. As kai dirbau irgi nelabai gilinausi i zmoniu situacijas, nes jie stabeliais pas mane eidavo - nu juk as visiems nepadalinsiu to, kas nedalinama.. Ir apsviesk mane, kurioje vietoje as nusisnekejau. Nes as nebesuprantu jau nieko.
o pasiulymas tavo geras. kaip tik sian parsinesiau bonke. tuoj atsidarysiu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.