Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 18:15)
va dabar skauda pilva, greit pramus ir eina visos klinikos svilpt. ir pati pastosiu jeigu jau tai  gamtai prisireiks. siaip ji gali kartu su klinikomis keliauti - pokeliui.
Daug kas pastoja natur su "neimanoma", atseit, diagnoze, pries tai milijarda IUI ir IVF atlikusius. Ir Lietuva pastojo su 7 mln, ir dar kam reikia pastoja ir su tukstanciais. Nebematau prasmes as tpoj IUI proceduroj. Siaip - didele cia esme - nusiusti iki gimdos sperma. Na, paaugini dar kazka. Augink neaugines, arba pastosi arba ne, priedo - rezultatas vienodas ar natur ar uz pinigus. Nuo liepos menesio pasiskaiciuokite kiek mes visos isleidom IUI ir koks rezultatas? ZERO. Absoliutus. Tai nx, metu as viska iki kol pamirsiu, kaip pikau siandien. Gal uz desimties metu isivaikinsiu ir eina svilpt.

Parasiai mano mintis verysad.gif verysad.gif verysad.gif net neturiu ka pridurti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Man si IUI ir yra paskutine, tai jei ir nepasiseks, taikysimes su mintimi, kad taip ir gyvensim dviese verysad.gif
Atsakyti
žinokit merginos mano nuotaika irgi ne kokia verysad.gif ir aš darysiu šį mėnesį paskutine nors tik ir 2 IUI nes gydytoje įkalbėjo, nors važiavau nusiteikusi kad pereisiu prie IVF
Atsakyti
Na as jau po pirmos IUI:-)Noriu paprasyt jusu komentaru apie vyro rezultatus,nes pati ne velnio cia nesuprantu;-): iki paruosimo kiekis,ml 3 ml,koncentracija 55 mln/ml,A -7(13 proc.) B-20(36 proc.),po paruosimo:kiekis 1 mln,koncentracija 63, A-35 mln/ml(56 proc.),B-27(43 proc)..
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif Liudniausia, kad negana nepavykusio IUI dar ir cista uzsiauginau verysad.gif O taip norejau eiti toliau... Dabar isvis rankos nusviro verysad.gif
Papildyta:
[quote=Maidenana,2011 09 13, 17:15]
Logika elementariausia - kam man metyri pinigus i bala? Jeigu daktarai negali garantuoti pastojimo, tai kokio velnio as i juos kreipiuosi? jeigu jie net idealiausiom salygom nesugeba manes apvaisinti. Tai kam moketi uz tai, ka, atseit, gamta pati pareguliuos? Nei as rokfelerio zmona, nei ka, prisirijusi visokiu estrofemu su diufastonais, dar kazko velniai zino ko, sperma 56 mln su 90% judrumo - ir ka? 1500 lt i bala - "bandykite dar karta"? Tai lai patys ir bando, as i klinika kojos nebekelsiu.

Maidenana, ir as pykstu ant tokios medicinos, taciau ar tik nebus tavo sitie pykcio proverziai - pirmieji nestuke.gif pozymiai mirksiukas.gif Tau gi dar per anksti sitaip karstai pykti ant gamtos, jei dar nesulaukei draugiu biggrin.gif
Atsakyti
as si menesi atostogausiu nes rado cistu
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 13, 19:30)
Aciu visoms uz palaikyma  4u.gif Liudniausia, kad negana nepavykusio IUI dar ir cista uzsiauginau  verysad.gif O taip norejau eiti toliau... Dabar isvis rankos nusviro verysad.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 13, 19:34)
as si menesi atostogausiu nes rado cistu

Cia jums cistos nuo IUI?! blink.gif O kokius vaistus jus vartojot? jau pradedu bijoti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 19:41)
Cia jums cistos nuo IUI?! blink.gif O kokius vaistus jus vartojot? jau pradedu bijoti fear.gif

nevisada ju lieka nebijok viena menesi padarai pertrauka ir jos isnyksta.o vaistai tai gonalis
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 13, 19:47)
nevisada ju lieka nebijok viena menesi padarai pertrauka ir jos isnyksta.o vaistai tai gonalis

Gerai kad isnyksta karsta.gif, bet nemalonu tokie dalykai, o ir pertraukos siame reikale mazai reikalingos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 17:40)
Parasiai mano mintis verysad.gif  :net neturiu ka pridurti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Man si IUI ir yra paskutine, tai jei ir nepasiseks, taikysimes su mintimi, kad taip ir gyvensim dviese verysad.gif

Kaip bebutu, as irgi manau, kad jokiu IUI nebedarysiu, nes jokios naudos ir prasmes. Geriau jau ta laika, kuri gaistu stimuliacijoms, apskaiciavimams, proceduroms ir 14 dienu paranojai as normaliai su savo vyru gurksnosiu vakarais vyna ir myliesimes, o ne atlikinesiu namu darbus, priedo - pagal grafika. Kaip kokia paranojike-idiote - "reikia, Fedia, reikia"... .

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 13, 18:01)
Na as jau po pirmos IUI:-)Noriu paprasyt jusu komentaru apie vyro rezultatus,nes pati ne velnio cia nesuprantu;-): iki paruosimo kiekis,ml 3 ml,koncentracija 55 mln/ml,A -7(13 proc.) B-20(36 proc.),po paruosimo:kiekis 1 mln,koncentracija 63, A-35 mln/ml(56 proc.),B-27(43 proc)..
Zinai ka? Idealu. Tik as jau bijau kazka sakyti is serijos "tau butinai pavyks - pamatysi"... As patyliu geriau, nes esu absoliuciai netikes pavyzdis.

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 13, 18:30)
Maidenana, ir as pykstu ant tokios medicinos, taciau ar tik nebus tavo sitie pykcio proverziai - pirmieji  nestuke.gif pozymiai mirksiukas.gif Tau gi dar per anksti sitaip karstai pykti ant gamtos, jei dar nesulaukei draugiu biggrin.gif
Kaciuk - ne, tai nera pirmieji nestumo pozymiai, nes visi testai yra nuliniai ir nieko neimanoma iziureti. Tom pasakom, kad "gal dar neparodo" as netikiu, nes as visiskai neidomi medicinai, kadangi, tfutfutfu, esu visiskas sveiko zmogaus standartas, su pratekamais kiausintakiais, tiesia grazia gimda, su kasmenesine ovuliacija, su reguliariu ciklu ir su gerais hormonais - todel man turetu viskas rodytis kaip vadoveliuose, siaip visa gyvenima taip ir buvo. jeigu turi rodyti testas kazka itin blankaus, bet vis delto - rodyti, tai man ir rodys. jeigu turi rysketi - tai man ir ryskes. Gamta su manimi puokstu jokiu nera dariusi ir tikrai jokiu stebuklu neivyks ir man savaime niekas neatsiranda ir nedingsta. Nu toks jau organizmas. Todel tas "dar ne memes" - zinai.. Nu taip, nes dar ne laikas, bet ir ne II - bet sioms jau laikas.

QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 18:41)

Nuo stimuliaciju cistos atsiranda. Cista - neplises folis. Su memem iseina lauk ir nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 19:59)
* Kaip bebutu, as irgi manau, kad jokiu IUI nebedarysiu, nes jokios naudos ir prasmes. Geriau jau ta laika, kuri gaistu stimuliacijoms, apskaiciavimams, proceduroms ir 14 dienu paranojai as normaliai su savo vyru gurksnosiu vakarais vyna ir myliesimes, o ne atlikinesiu namu darbus, priedo - pagal grafika. Kaip kokia paranojike-idiote - "reikia, Fedia, reikia"... .

** Nuo stimuliaciju cistos atsiranda. Cista - neplises folis. Su memem iseina lauk ir nebelieka.

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o ziurek atsipalaiduosit ir viskas bus gerai t.y. nestuke.gif to ir linkiu 4u.gif

** Aisku, aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 13, 19:06)
* drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  o ziurek atsipalaiduosit ir viskas bus gerai t.y. nestuke.gif  to ir linkiu 4u.gif

** Aisku, aciukas mirksiukas.gif

Duok ta D, kad taip ir butu. Bet jeigu ne - tai ne. Nesiruosiu as draskytis. Nebus vaiku - ta nebus. Ka padarysi. Bet jeigu ziureti is sios puses - kam tie IUI... Na, nebent tuo atveju, kai be IUI spermijai negali patekti i gimda ir jiems reikia padeti ten nusigauti. Viskas, daugiau nematau jokios prasmes. Bet ir tai - ne sekmes faktas.
Atsakyti
oi, kaip Jūs čia liūdnai kalbat, bet iš tikrųjų tai pritariu tam, kad jeigu visi rodikliai natūraliam cikle geri, tai ko čia plėšytis ir pinigus leist doh.gif gal tiesiog laikas dar neatėjo, kaip sakoma g.gif
bet jeigu yra problemų, o ir metukų ne mažai, tai belieka kažką daryti. kadangi man du rodikliai iš trijų IUI yra tinkami (neideali sperma, neidealiai vykstanti O, o gal ir nesuderinamumas), tai dar pabandysiu kelis kartus, nes to IVF jau baisiai nesinori, nes ten dar daugiau hormonų prisifarširuoji ir netgi narkozę gauni...

o man jau galimi nėštumo požymiai visi dingo, praėjus lygiai savaitei po IUI, taigi belieka sulaukti dar savaitės, kad sužinot rezultatą. pirmadienį gadinsiu NT blush2.gif , nes antradienį išvažiuoju į kelionę ir tada Jūs nieko nesužinosit smile.gif
Atsakyti