Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(REVO @ 2011 09 12, 21:06)
Tu teisingai darai, kad pyksti, nes tas pyktis varo tave eiti toliau, o tai yra geriau negu stoveti vietoj ir verkti 4u.gif Todel nusipelnai asmeninio APCYYYYY 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif dvinukiskas-kaip tu ir nori mirksiukas.gif
kiek atsimenu tai ne visus IUI darei pas ta pacia gydytoja ar as klystu?
Aciu uz vyrusiuka. Gaudau. Tik as jau turiu kita plana.

QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 21:49)
Laba vakareli. Man ir taip pries mmm ja skauda, bet sykart tai ypatingai ir padidejo ir skausmas nepakenciamas buvo. Tai irgi nurasiau viska ant Dupho, nes kai tik ji pradejau gerti, taip ir krutine pajautrejo doh.gif

Nu va, o as jau Lola Ferrari, zinok, Nebetelpu i jokias liemeneles.

Labas rytas.
11 DPI ir I. Galvoju, kad sulaukiu mmm ir viska metu. Pinigu IVF neturiu, o IUI nebeverta metyri (nors ir tik 2 pasidariau). Tas IUI tas pats kas natur beveik mano atveju. Nes as visiskai OK, o tik vyro turtas prastokas. Bet si karta, kai vyrui turtas pagerejes, as suedusi hormonu milijona ir sulaukti - nieko, nu jau pardon. Liepos menesi ir be IUI buvo zaliotas, o cia - su visais fanfarais... Tai vat. Nebeapsimoka man. O jau kaip bus taip bus. Vyras irgi dziaugsmu netriska..
Atsakyti
man jau baisu darosi mergaitės, kad tokia liūdna statistika IUI verysad.gif
Atsakyti
man NT darytis reiks po triju dienu, bet jauciu kaip jau krutines skausmas atslugo, truputi tik speneliai jauciasi, laikau savo iui nesekminga unsure.gif
Atsakyti
Labas,
lendu iš pogrindžio, nes pajaučiau būtinybę parašyti Maidenanai biggrin.gif Nu nesuprantu aš tavęs, kitas sodini ant suolelio, o pati? Kur logika? Buvo prasta sperma, nes taviškis gėrė steroidus. BUVO. beveik atsistatė, taip? Taip. Toliau. Tau viskas ok? Ok. Natūralus pastojimas buvo? Buvo. Vadinasi, įmanoma. Tai ką? Vadinasi, normalu tau viską nutraukti, tik ne su tokia nuotaika,kad viskas š, o su ta nuotaika, kad tu ir taip pastosi natūraliai, tai kam tau kišti pinigus ir gerti hormonus, supratai? cool.gif Gi tau viskas pagerėjo, kibo, neužkibo - o kiek tokių atvejų būna natūraliuose cikluose toms, kurios neturi jokių problemų dėl vaisingumo? Žinai? Manau, žinai. Šį mėnesį neužkibo? O žinai, kad sveikai porai vieno mėnesio tikimybė lygi 10-15 proc? Žinai. Tai kodėl tau neturėtų užkibti kitą ar dar kitą mėnesį? Išvažiuosi? Nu tai parvažiuosi gi, vėl gaminsit. Jūs esate sveiki, turėjote problemą ir ją išsprendėte, tuoj būsi nestuke.gif , bet niekas ne sako, kad vat šiandien. Gal rytoj tongue.gif
Ir paskutinis dalykas: brangioji mūsų, tu dar ir šį mėnesį nesulaukei mmm tongue.gif Aną kartą, kai tau kibo, o aš buvau po IUI, atsimeni, kaip mus bėrė, kaip sakėm, kad mmm požymis, tu jau buvai nusistačius, kad jokio nėštumo nėra ir ateina mėmės, o jis BUVO. Taip, neliko, bet buvo. Tai kam dabar laikas sėsti ant baudos suolelio?
Viskas, baigiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 09 13, 10:33)
Labas,
lendu iš pogrindžio, nes pajaučiau būtinybę parašyti Maidenanai biggrin.gif  Nu nesuprantu aš tavęs, kitas sodini ant suolelio, o pati? Kur logika? Buvo prasta sperma, nes taviškis gėrė steroidus. BUVO. beveik atsistatė, taip? Taip. Toliau. Tau viskas ok? Ok. Natūralus pastojimas buvo? Buvo. Vadinasi, įmanoma. Tai ką? Vadinasi, normalu tau viską nutraukti, tik ne su tokia nuotaika,kad viskas š, o su ta nuotaika, kad tu ir taip pastosi natūraliai, tai kam tau kišti pinigus ir gerti hormonus, supratai? cool.gif  Gi tau viskas pagerėjo, kibo, neužkibo - o kiek tokių atvejų būna natūraliuose cikluose toms, kurios neturi jokių problemų dėl vaisingumo? Žinai? Manau, žinai. Šį mėnesį neužkibo? O žinai, kad sveikai porai vieno mėnesio tikimybė lygi 10-15 proc? Žinai. Tai kodėl tau neturėtų užkibti kitą ar dar kitą mėnesį? Išvažiuosi? Nu tai parvažiuosi gi, vėl gaminsit. Jūs esate sveiki, turėjote problemą ir ją išsprendėte, tuoj būsi  nestuke.gif , bet niekas ne sako, kad vat šiandien. Gal rytoj tongue.gif 
Ir paskutinis dalykas: brangioji mūsų, tu dar ir šį mėnesį nesulaukei mmm tongue.gif  Aną kartą, kai tau kibo, o aš buvau po IUI, atsimeni, kaip mus bėrė, kaip sakėm, kad mmm požymis, tu jau buvai nusistačius, kad jokio nėštumo nėra ir ateina mėmės, o jis BUVO. Taip, neliko, bet buvo. Tai kam dabar laikas sėsti ant baudos suolelio?
Viskas, baigiau cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 23:29)
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa  angel_sadangel.gif . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti verysad.gif Ryt vel pas daktariuka naujai schemutei, ir manau - paskutinei, trecios jau nebus jegu daryti schmoll.gif Ieskosim kitu iseiciu g.gif Nors ka gali zinoti  doh.gif Sekmes visoms naujai startavusioms, kad tik pavyktu nestuke.gif

console.gif kaip gaila verysad.gif verysad.gif Imk 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 09 13, 12:21)
man NT darytis reiks po triju dienu, bet jauciu kaip jau krutines skausmas atslugo, truputi tik speneliai jauciasi, laikau savo iui nesekminga  unsure.gif

Gal dar viskas bus ok, juk mmm dar neatejo mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 10:09)
Aciu uz vyrusiuka. Gaudau. Tik as jau turiu kita plana.

Na visai nebe pavyzdis likai....kaip kitoms verksnems jaustis jei jau tu rankas nuleidi? verysad.gif Du IUI ir ji jau matai taska deda doh.gif pirmiausiai (ne)sulauk savo mmm ir ramiai apgalvok ka darot toliau, jei reikia pertraukos tai reikia-atsipusk, bet tokie kategoriski sprendimai, kad nieko nebedarom, per diena nepriimami schmoll.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2011 09 13, 11:33)
Labas,
lendu iš pogrindžio, nes pajaučiau būtinybę parašyti Maidenanai biggrin.gif 

100 procentu sutinku drinks_cheers.gif
Dabar jau visoms po virusiuka 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 13, 11:09)
Labas rytas. DPI ir I.

o tai tu po iui ane? Kazkaip galvojau kad natur meginot si cikla. Matyt kazka praleidau:)
Atsakyti
Sveikutes! Ilgai nesilankiau, matau jau cia ir nauju veidu yra- neuzsibukit merginos.

As, deja, dar bloginu ir taip sudina statistika- mano trecias iui baigesi kaip baigdavosi visi kiti ciklai- vienu bruksniu NT verysad.gif

Gyd isvis sake darytis tik 2, as norejau 3. Su tokia sudina iui statistika reikejo is kart prie ivf. Beje, kai kurie vaisingumo gydytojai isvis pripazista iui tik trim atvejais- PKS, nesuderinamumas arba prasta spermos kokybe. Visais kitais atvejais, iskart prie ivf.

Tai va, varysiu i ivf skyreli, nes vejai cia su tais iui. Labai pikta esu. Dar bajeris- beskaitydama statistika ir narsydama interneta ieskodama info apie apvaisinima, kazkaip atsitiktinai uzkliuvau ant saito kur veterenaras fermeris raso apie gyvuliu apvaisinima (lygiai tokiu pat principu kaip ir iui). Pasirodo gyvuliu statistika rodo virs 90% "success rate in one cycle." Cia siaip, palyginimui. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 09 13, 17:58)
Sveikutes! Ilgai nesilankiau, matau jau cia ir nauju veidu yra- neuzsibukit merginos. 

* As, deja, dar bloginu ir taip sudina statistika- mano trecias iui baigesi kaip baigdavosi visi kiti ciklai- vienu bruksniu NT  verysad.gif

Gyd isvis sake darytis tik 2, as norejau 3. Su tokia sudina iui statistika reikejo is kart prie ivf.  Beje, kai kurie vaisingumo gydytojai isvis pripazista iui tik trim atvejais- PKS, nesuderinamumas arba prasta spermos kokybe. Visais kitais atvejais, iskart prie ivf.

**Tai va, varysiu i ivf skyreli, nes vejai cia su tais iui. Labai pikta esu. Dar bajeris- beskaitydama statistika ir narsydama interneta ieskodama info apie apvaisinima, kazkaip atsitiktinai uzkliuvau ant saito kur veterenaras fermeris raso apie gyvuliu apvaisinima (lygiai tokiu pat principu kaip ir iui). Pasirodo gyvuliu statistika rodo virs 90% "success rate in one cycle."  Cia siaip, palyginimui.  blink.gif

* 4u.gif

** Kartais noretusi buti karve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 09 13, 11:33)
Labas,
lendu iš pogrindžio, nes pajaučiau būtinybę parašyti Maidenanai biggrin.gif  Nu nesuprantu aš tavęs, kitas sodini ant suolelio, o pati? Kur logika?
Logika elementariausia - kam man metyri pinigus i bala? Jeigu daktarai negali garantuoti pastojimo, tai kokio velnio as i juos kreipiuosi? jeigu jie net idealiausiom salygom nesugeba manes apvaisinti. Tai kam moketi uz tai, ka, atseit, gamta pati pareguliuos? Nei as rokfelerio zmona, nei ka, prisirijusi visokiu estrofemu su diufastonais, dar kazko velniai zino ko, sperma 56 mln su 90% judrumo - ir ka? 1500 lt i bala - "bandykite dar karta"? Tai lai patys ir bando, as i klinika kojos nebekelsiu.

QUOTE(indreT @ 2011 09 13, 15:51)
o tai tu po iui ane? Kazkaip galvojau kad natur meginot si cikla. Matyt kazka praleidau:)

ne,, nepraleidai, niekam nieko nesakiau. galvojom natur, bet as apsidraudimui ikalbejau vyra surasti pinigu ir pasidaryti IUI kool jo gera sperma, nors gyvenimo momentas tikrai absoliuciai netinkamas. Tai vyras pagalvojo, kad jau jeigu mes is visu pusiu apsupti kuo ivairiausiu bedu ir nesekmiu, tai bent jau viena sritis turetu pavykti, bet, pasirodo, jeigu yra s - tai s visur. tik skola ant galvos uzsikrovem ir tiek.
va dabar skauda pilva, greit pramus ir eina visos klinikos svilpt. ir pati pastosiu jeigu jau tai gamtai prisireiks. siaip ji gali kartu su klinikomis keliauti - pokeliui.
Daug kas pastoja natur su "neimanoma", atseit, diagnoze, pries tai milijarda IUI ir IVF atlikusius. Ir Lietuva pastojo su 7 mln, ir dar kam reikia pastoja ir su tukstanciais. Nebematau prasmes as tpoj IUI proceduroj. Siaip - didele cia esme - nusiusti iki gimdos sperma. Na, paaugini dar kazka. Augink neaugines, arba pastosi arba ne, priedo - rezultatas vienodas ar natur ar uz pinigus. Nuo liepos menesio pasiskaiciuokite kiek mes visos isleidom IUI ir koks rezultatas? ZERO. Absoliutus. Tai nx, metu as viska iki kol pamirsiu, kaip pikau siandien. Gal uz desimties metu isivaikinsiu ir eina svilpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 rugsėjo 2011 - 16:24
QUOTE(REVO @ 2011 09 13, 15:08)

Dabar jau visoms po virusiuka 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

gaudau gaudau smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(Kani @ 2011 09 13, 16:58)

As, deja, dar bloginu ir taip sudina statistika- mano trecias iui baigesi kaip baigdavosi visi kiti ciklai- vienu bruksniu NT  verysad.gif

Gyd isvis sake darytis tik 2, as norejau 3. Su tokia sudina iui statistika reikejo is kart prie ivf.  Beje, kai kurie vaisingumo gydytojai isvis pripazista iui tik trim atvejais- PKS, nesuderinamumas arba prasta spermos kokybe. Visais kitais atvejais, iskart prie ivf.

Hmmmm, man PKS su dukrele pastojau per 2IUI, o dabar laikiu rezu po 3IUI, jokiu histero, laporoskopiju, nuotrauku nedaryta... kaip manot, ar man reikia tirtis ???? blush2.gif
Atsakyti