Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Na ką, traukit ir mane į sąrašiuką biggrin.gif

rugsėjo 13 d., per pilantį pačią, darysiuos 2 IUI doh.gif biggrin.gif

užaugo 3 foliai, 2 dešinėj (22 mm ir 14 mm) ir vienas kairėj (17 mm), tai bandysim gaudyt tą didįjį. Gleivinė 8,4 mm, tai viskas ok, ginė sakė, dar paaugs, reiškia, clostas nelabai pakenkė. IUI gaunasi 13 cd. neramu dėl MB turto, bet čia kaip visada, nieko naujo biggrin.gif
ovitrelis suleistas maždaug 28 val prieš IUI, žiūrėsim, bus jau nors vienas sprogęs, ar ne. gal kam toks tikslumas padės savuose procesuose susivokt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 22:12)
Sveikinimai 4u.gif

Kitty3, kaip tu jauties, kokie pojuciai?
Atsakyti
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa angel_sadangel.gif . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti verysad.gif Ryt vel pas daktariuka naujai schemutei, ir manau - paskutinei, trecios jau nebus jegu daryti schmoll.gif Ieskosim kitu iseiciu g.gif Nors ka gali zinoti doh.gif Sekmes visoms naujai startavusioms, kad tik pavyktu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 12, 22:16)
Kitty3, kaip tu jauties, kokie pojuciai?

Na stai, taip ir jauciuosi verysad.gif Pojuciai buvo neiprasti iprastoms mmm, bet vis gi ju nelaukus sulaukiau schmoll.gif Kaip jautiesi tu? Kiek suprantu, likai musu paskutine rugpjucio viltele? rolleyes.gif Laukiam dvieju ryskiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 12, 22:13)
Na ką, traukit ir mane į sąrašiuką biggrin.gif

rugsėjo 13 d., per pilantį pačią, darysiuos 2 IUI  doh.gif biggrin.gif

užaugo 3 foliai, 2 dešinėj (22 mm ir 14 mm) ir vienas kairėj (17 mm), tai bandysim gaudyt tą didįjį. Gleivinė 8,4 mm, tai viskas ok, ginė sakė, dar paaugs, reiškia, clostas nelabai pakenkė. IUI gaunasi 13 cd. neramu dėl MB turto, bet čia kaip visada, nieko naujo  biggrin.gif
ovitrelis suleistas maždaug 28 val prieš IUI, žiūrėsim, bus jau nors vienas sprogęs, ar ne. gal kam toks tikslumas padės savuose procesuose susivokt  mirksiukas.gif

sekmes mergyt, viskas bus gerai, nuseteik tik teigiamam rezultatui
Atsakyti

Suprantu, kad likau paskutine is rugpjucio, bet vilciu daug nededu, nes visur ciupineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 12, 22:35)
Suprantu, kad likau paskutine is rugpjucio, bet vilciu daug nededu, nes visur ciupineja smile.gif

Laikykis 4u.gif Nors tau turi pavykti nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 22:44)
Laikykis 4u.gif  Nors tau turi pavykti nestuke.gif  mirksiukas.gif

Laikau suspaudus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 12, 21:06)
Labukas 4u.gif
kiek atsimenu tai ne visus IUI darei pas ta pacia gydytoja ar as klystu?

Visus pas ta pacia S rolleyes.gif
Vakar buvau labai pikta ant jos blush2.gif nors ir pati Gyd. sako reikia ant manes supykti, o kai supyksta tai ziurek ir pastoja gal sykart pavyks tongue.gif
Jau ilendu i IVF skyreli, ir vis labiau isitikinu, kad ten man ir reikia, kiausintakiai problematiski, trecio laipsnio endometrioze, nepavyke IUI, pats tas bus man IVF ax.gif

Kitty3 kaip gaila, kad ir tau tos nelabosios atejo 4u.gif bet laikykis,reikia keliauti toliau tikslo link mirksiukas.gif
spinde taip ir toliau, laikyk suspaudus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 13, 08:42)
Visus pas ta pacia S rolleyes.gif
Vakar buvau labai pikta ant jos  blush2.gif nors ir pati Gyd. sako  reikia ant manes supykti, o kai supyksta tai ziurek ir pastoja gal sykart pavyks tongue.gif
Jau ilendu i IVF skyreli, ir vis labiau isitikinu, kad ten man ir reikia, kiausintakiai problematiski, trecio laipsnio endometrioze, nepavyke IUI, pats tas bus man IVF ax.gif

Kitty3 kaip gaila, kad ir tau tos nelabosios atejo  4u.gif  bet laikykis,reikia keliauti toliau tikslo link  mirksiukas.gif
spinde taip ir toliau, laikyk suspaudus mirksiukas.gif

na, kad ir kaip butu, svarbiausia, kad tikslas butu pasiektas nestuke.gif gydytoja ir man siule sesis IUI, tai iskart galvojau, kad tiek tikrai nedarysim, paziuresim kaip reikalai ir tada IVF, po pirmo IUI buvau labai pikta, kad viskas buvo idealu, o rezultato jokio, taip norejos nors kokia priezasti, kad kas pasakytu unsure.gif Nezinau kiek buciau turejusi kantrybes zaisti su IUI...suprantu tave, tikrai, vis pergyvenu del sito skyrelio, taip norisi kad po truputi po truputi visoms pasisektu rolleyes.gif
Siunciu ir tau dideli didziuli dviguba virusiuka 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 21:29)
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa  angel_sadangel.gif .

console.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. MMM dar nėra, bet krūtinę jau ne taip skauda. Tikriausiai po pietų atkeliaus nelaukti svečiai sad.gif
Atsakyti
[quote=Kitty3,2011 09 12, 22:29]
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa angel_sadangel.gif . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti
4u.gif 4u.gif
console.gif neliūdėk mergyt
Atsakyti