Na ką, traukit ir mane į sąrašiuką
rugsėjo 13 d., per pilantį pačią, darysiuos 2 IUI
užaugo 3 foliai, 2 dešinėj (22 mm ir 14 mm) ir vienas kairėj (17 mm), tai bandysim gaudyt tą didįjį. Gleivinė 8,4 mm, tai viskas ok, ginė sakė, dar paaugs, reiškia, clostas nelabai pakenkė. IUI gaunasi 13 cd. neramu dėl MB turto, bet čia kaip visada, nieko naujo
ovitrelis suleistas maždaug 28 val prieš IUI, žiūrėsim, bus jau nors vienas sprogęs, ar ne. gal kam toks tikslumas padės savuose procesuose susivokt
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 22:12)
Sveikinimai
Kitty3, kaip tu jauties, kokie pojuciai?
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti Ryt vel pas daktariuka naujai schemutei, ir manau - paskutinei, trecios jau nebus jegu daryti Ieskosim kitu iseiciu Nors ka gali zinoti Sekmes visoms naujai startavusioms, kad tik pavyktu
Papildyta:
Na stai, taip ir jauciuosi Pojuciai buvo neiprasti iprastoms mmm, bet vis gi ju nelaukus sulaukiau Kaip jautiesi tu? Kiek suprantu, likai musu paskutine rugpjucio viltele? Laukiam dvieju ryskiu II
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 12, 22:16)
Kitty3, kaip tu jauties, kokie pojuciai?
Na stai, taip ir jauciuosi Pojuciai buvo neiprasti iprastoms mmm, bet vis gi ju nelaukus sulaukiau Kaip jautiesi tu? Kiek suprantu, likai musu paskutine rugpjucio viltele? Laukiam dvieju ryskiu II
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 12, 22:13)
Na ką, traukit ir mane į sąrašiuką
užaugo 3 foliai, 2 dešinėj (22 mm ir 14 mm) ir vienas kairėj (17 mm), tai bandysim gaudyt tą didįjį. Gleivinė 8,4 mm, tai viskas ok, ginė sakė, dar paaugs, reiškia, clostas nelabai pakenkė. IUI gaunasi 13 cd. neramu dėl MB turto, bet čia kaip visada, nieko naujo
ovitrelis suleistas maždaug 28 val prieš IUI, žiūrėsim, bus jau nors vienas sprogęs, ar ne. gal kam toks tikslumas padės savuose procesuose susivokt
sekmes mergyt, viskas bus gerai, nuseteik tik teigiamam rezultatui
QUOTE(spinde @ 2011 09 12, 22:35)
Suprantu, kad likau paskutine is rugpjucio, bet vilciu daug nededu, nes visur ciupineja
Laikykis Nors tau turi pavykti
QUOTE(REVO @ 2011 09 12, 21:06)
Visus pas ta pacia S
Vakar buvau labai pikta ant jos nors ir pati Gyd. sako reikia ant manes supykti, o kai supyksta tai ziurek ir pastoja gal sykart pavyks
Jau ilendu i IVF skyreli, ir vis labiau isitikinu, kad ten man ir reikia, kiausintakiai problematiski, trecio laipsnio endometrioze, nepavyke IUI, pats tas bus man IVF
Kitty3 kaip gaila, kad ir tau tos nelabosios atejo bet laikykis,reikia keliauti toliau tikslo link
spinde taip ir toliau, laikyk suspaudus
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 13, 08:42)
Visus pas ta pacia S
Vakar buvau labai pikta ant jos nors ir pati Gyd. sako reikia ant manes supykti, o kai supyksta tai ziurek ir pastoja gal sykart pavyks
Jau ilendu i IVF skyreli, ir vis labiau isitikinu, kad ten man ir reikia, kiausintakiai problematiski, trecio laipsnio endometrioze, nepavyke IUI, pats tas bus man IVF
Kitty3 kaip gaila, kad ir tau tos nelabosios atejo bet laikykis,reikia keliauti toliau tikslo link
na, kad ir kaip butu, svarbiausia, kad tikslas butu pasiektas gydytoja ir man siule sesis IUI, tai iskart galvojau, kad tiek tikrai nedarysim, paziuresim kaip reikalai ir tada IVF, po pirmo IUI buvau labai pikta, kad viskas buvo idealu, o rezultato jokio, taip norejos nors kokia priezasti, kad kas pasakytu Nezinau kiek buciau turejusi kantrybes zaisti su IUI...suprantu tave, tikrai, vis pergyvenu del sito skyrelio, taip norisi kad po truputi po truputi visoms pasisektu
Siunciu ir tau dideli didziuli dviguba virusiuka
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 12, 21:29)
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa .
[quote=Kitty3,2011 09 12, 22:29]
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti
neliūdėk mergyt
Na stai mergaites, ir mane galite traukti i juodaji (geltonaji) sarasa . Atejo mmm net 4 dienom anksciau. Gerai, kad del sventos ramybes spejau nors viena NT sugadinti, nes planavau tik 15 diena ji daryti
neliūdėk mergyt