Rytoj mano pirmas IUI ir as jau pradedu nervintis:-) man toks jausmas,jog siandien susileidus Ovitreli O ivyks ir ar nebus jau ryt vakare per velu daryt IUI?
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 12, 17:40)
Na dare man GN kiausintakiai pratekami, bet sunkiai, padare LP pakoregavo juos, bet tai negarantuoja, kad su jeis viskas gerai...
Tai va butent, ir man pradeda susidaryti toks ispudis kad IUI vis siuloma tik del finansiniu priezasciu Vyras taip pat jau ima pykti ant jos kad iki IUI visas grazu, viskas gerai, o kai rezultatu nera, sako reikia kantrybes matomai neviskas taip grazu ir gerai kaip yra sakoma, jei rezultatu nera
nu zodziu, nera zodziu...
Tai va butent, ir man pradeda susidaryti toks ispudis kad IUI vis siuloma tik del finansiniu priezasciu Vyras taip pat jau ima pykti ant jos kad iki IUI visas grazu, viskas gerai, o kai rezultatu nera, sako reikia kantrybes matomai neviskas taip grazu ir gerai kaip yra sakoma, jei rezultatu nera
nnnjooo... įsivaizduoju, kaip užknisa - nei jokio aiškumo, nei rezultato... gal ir teisingas sprendimas dar viena IUI pasidaryt, ir pereit prie tikslesnių metodų
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 18:02)
Rytoj mano pirmas IUI ir as jau pradedu nervintis:-) man toks jausmas,jog siandien susileidus Ovitreli O ivyks ir ar nebus jau ryt vakare per velu daryt IUI?
Nebijok, nebus ovitrelis suveikia ne iš karto, tai jei ir įvyks O kada nors naktį ar ryte, tai pilnavertis kiausinėlis gyvena nuo 12 iki 24 val, taip kad ryt vakare dar tikrai pagausit jį nusiramink ir ramiai lauk
ir dar klausimelis kas yra negalima iki IUI ir po IUI? Jau kalbejo mergaites, bet gal dar karteli pakartos, gal as kazka sitoje sritje netaip darau praejusi cikla gyvenau noralu gyvenima, kaip irvisada: kasiau bulves pas mociute, tvarkiaui prie statybu visokias lentas rusiavau, gal situose drabuose busiu persistengus gal tokie darbai ne mano nosei? Paprotinkit mane
Papildyta:
Pirmaji karta pamenu ir as stresavau del visko, o pacios proceduros kaip bijojau Bet nera ko pergyventi, mergyt ramiai lauk IUI laikysim kumscius uz tave
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 19:02)
Pirmaji karta pamenu ir as stresavau del visko, o pacios proceduros kaip bijojau Bet nera ko pergyventi, mergyt ramiai lauk IUI laikysim kumscius uz tave
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 12, 19:09)
nnnjooo... įsivaizduoju, kaip užknisa - nei jokio aiškumo, nei rezultato... gal ir teisingas sprendimas dar viena IUI pasidaryt, ir pereit prie tikslesnių metodų
Papildyta:
Nebijok, nebus ovitrelis suveikia ne iš karto, tai jei ir įvyks O kada nors naktį ar ryte, tai pilnavertis kiausinėlis gyvena nuo 12 iki 24 val, taip kad ryt vakare dar tikrai pagausit jį nusiramink ir ramiai lauk
Papildyta:
ACIU TAU-nuraminai,o tai as tokia trizne-del visko panikuoju anksciau laiko dabar dar parinuos kad tik vyrukas tu buozgalviu nesusaldytu ir gyvus pristatytu as vis cia pasiskaitau,kaip merginos pateikia savo IUI issamius rezultatus-kokia ten sperma buvo kiek proc.kiek ten milijonu IR T.T. norejau pasmalsaut:is kur jus visus tuos skaicius suzinot?pries IUI gydytojas jums viska atraportuoja?
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 19:26)
ACIU TAU-nuraminai,o tai as tokia trizne-del visko panikuoju anksciau laiko dabar dar parinuos kad tik vyrukas tu buozgalviu nesusaldytu ir gyvus pristatytu as vis cia pasiskaitau,kaip merginos pateikia savo IUI issamius rezultatus-kokia ten sperma buvo kiek proc.kiek ten milijonu IR T.T. norejau pasmalsaut:is kur jus visus tuos skaicius suzinot?pries IUI gydytojas jums viska atraportuoja?
Po IUI Kai ateinom pas daktare viska aptarti tai rodo lapeli su reultatais, bereikia tik atsiminti, svarbiausia kieki mln ir pirmus judrumo raises A ir B
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 12, 19:26)
Nesinervink, ovuliuoti turetum tada, kada reikia Del buozgalviu pristatymo, tai ziurek maniskis adijale veze ir skaiciai neprastesni, nei visada. Tai tegul taviskis po pazastim pasikisa ir garantuotai bus gerai.
Apie spermos rezultatus bent man visada pries IUI ateina ir pranesa embriologe.
Del to, kas galima ir ko ne, tai manau, kad nuo gydytojo priklauso. Maniskis pvz. visuomet pasako, kad nereikia isivaizduoti, kad esu bet kada suskilti galintis kiausinis ir turiu gyventi normalu gyvenima. Tai bent as ir gyvenu, gal tik karstos vonios privengiu
O kad panikuoji, tai manau cia labiau nei naturalu. Visos mes panikavom, panikuojam ir panikuosim
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 12, 19:25)
ir dar klausimelis kas yra negalima iki IUI ir po IUI? Jau kalbejo mergaites, bet gal dar karteli pakartos, gal as kazka sitoje sritje netaip darau praejusi cikla gyvenau noralu gyvenima, kaip irvisada: kasiau bulves pas mociute, tvarkiaui prie statybu visokias lentas rusiavau, gal situose drabuose busiu persistengus gal tokie darbai ne mano nosei? Paprotinkit mane
Nu tu duodi darbstuole, jei jau daktare uzdraudzia sportuoti, tai tavo bulvekasis tai jau tikrai per daug. Iprasta gyvenima mieste manau daktare ne taip isivaizduoja, kaip tu CIA aprasiai
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 12, 19:25)
Mano asmenine nuomone - elkis taip, kaip elgumeisi su savimi budama nescia. Ranku nekilnot, nesportuot, sunkiai nekelt, miegautis maistu, is alkoholio - tik raudonas sausas vynas itin protingais kiekiais, nesinervuot, nestresuot, i pirti neeit, koju nesusalt ir neperkaisti, sypsotis ir ramiai laukti dienos, kai pamatysi II ir pasakysi - "juk as zinojau"..
Labukas
balioncikai beveik visam slyreliui kaip suprantu nu liudna cia...
pokstininke, tu esi logike pas mus-tiksliuke: ismokai viska apie apvaisinima, kiausialastes, spermiukus, kiekius greicius, gleivines ir PRG, HCG ir visus kitus sposus ir reikalauji, kad viskas butu taip kaip vadoveliuose ir parasyta, bet brangioji, vadovelius juk ne gamta rase ar taip? Rase tokie tiksliukai daktarai kaip tu Jei viskas butu taip paprasta kaip pagal schema, tai ta scema jau visoms norincioms seniai butu pritaikyta...bet taip nera ta ponia Gamta kazka dar slepia ko niekas nezino, todel pagal vadoveli sveikoms poroms idealiomis salygomis vaiku nebuna 10 ir daugiau o metu, o kokia jaunikle apsipylusi akis plesia meile su grazuoliuku ir gauna visai nelaukta leliu, dar kita moteriske visus kelius praejus, netekus puses kiausintakiu, prisifarsiravus hormonu daugiau nei desimt metu op ir naturaliai pastoja o kodel taip yra, niekas tau nepaaiskins butu gera susirasti ta kuris "kaltas" ir ant jo visas malkas sukraut (vieniems tai gydytojas, kitiems vyras, kitiems gamta), bet istikro tai kaltu nera...todel darosi dar sunkiau
Tu teisingai darai, kad pyksti, nes tas pyktis varo tave eiti toliau, o tai yra geriau negu stoveti vietoj ir verkti Todel nusipelnai asmeninio APCYYYYY dvinukiskas-kaip tu ir nori
kiek atsimenu tai ne visus IUI darei pas ta pacia gydytoja ar as klystu?
balioncikai beveik visam slyreliui kaip suprantu nu liudna cia...
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 12, 16:20)
nesvietiskai supykau ant gamtos ir i ja nebevaziuosiu. lai pati sau saslykus kepa.
pokstininke, tu esi logike pas mus-tiksliuke: ismokai viska apie apvaisinima, kiausialastes, spermiukus, kiekius greicius, gleivines ir PRG, HCG ir visus kitus sposus ir reikalauji, kad viskas butu taip kaip vadoveliuose ir parasyta, bet brangioji, vadovelius juk ne gamta rase ar taip? Rase tokie tiksliukai daktarai kaip tu Jei viskas butu taip paprasta kaip pagal schema, tai ta scema jau visoms norincioms seniai butu pritaikyta...bet taip nera ta ponia Gamta kazka dar slepia ko niekas nezino, todel pagal vadoveli sveikoms poroms idealiomis salygomis vaiku nebuna 10 ir daugiau o metu, o kokia jaunikle apsipylusi akis plesia meile su grazuoliuku ir gauna visai nelaukta leliu, dar kita moteriske visus kelius praejus, netekus puses kiausintakiu, prisifarsiravus hormonu daugiau nei desimt metu op ir naturaliai pastoja o kodel taip yra, niekas tau nepaaiskins butu gera susirasti ta kuris "kaltas" ir ant jo visas malkas sukraut (vieniems tai gydytojas, kitiems vyras, kitiems gamta), bet istikro tai kaltu nera...todel darosi dar sunkiau
Tu teisingai darai, kad pyksti, nes tas pyktis varo tave eiti toliau, o tai yra geriau negu stoveti vietoj ir verkti Todel nusipelnai asmeninio APCYYYYY dvinukiskas-kaip tu ir nori
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 12, 18:40)
kiek atsimenu tai ne visus IUI darei pas ta pacia gydytoja ar as klystu?
Sveikutes, Linkiu sulaukti kuo greiciau II
Po visu vargu mums pagaliau pavyko, tad atliko dali dovanoju, dali parduodu:
Dovonaju 5 ovuliacijos testukus;
Dovanoju 10 tab Dexamethoson 0,5 mg - galiojimas iki 2015.02
Dovanoju 6 tabletes Thybon - galiojimas iki 2012.07
Dovanoju 3 tab Clostilbegyt - galiojimas iki 2015.02
Agnucaston 4 mg N30 - galiojimas 2012.11 - kaina 15 Lt.
Pregnyl 1 ml 5000 TV - viena ampule kartu su tirpikliu - kaina kaina 8 lt.
Duphaston 10 mg - 12 tableciu - galiojimas iki 2015.09 - kaina 18 Lt.
Jei viska imtu viena mergaite, atiduociauuz 33 Litus. Kaunas. Lauksiu AZ, virusiukas nemokamai
Jei viska imtu viena mergaite, atiduociauuz 33 Litus. Kaunas. Lauksiu AZ, virusiukas nemokamai
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 11, 11:41)
As geriu po 1 ryte ir vakare. Niekada nesu jo gerusi, tai gal nuo jo tokia reakcija..
Laba vakareli. Man ir taip pries mmm ja skauda, bet sykart tai ypatingai ir padidejo ir skausmas nepakenciamas buvo. Tai irgi nurasiau viska ant Dupho, nes kai tik ji pradejau gerti, taip ir krutine pajautrejo
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 09 12, 21:29)
Sveikutes, Linkiu sulaukti kuo greiciau II
Sveikinimai