graži aš irgi tik iš kvadratėlių sau, turiu o dabar iš penkiakampiukų neriu pagal užsakymą didelę staltiesę, jei domins darbo eigą galiu įdėti į forumą.
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 28, 13:15)
O stai ir mano servetele :
Ne tik graži, bet ir įdomi
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2007 08 28, 14:20)
graži aš irgi tik iš kvadratėlių sau, turiu o dabar iš penkiakampiukų neriu pagal užsakymą didelę staltiesę, jei domins darbo eigą galiu įdėti į forumą.
Mane jau dabar domina kai galėsi saldainia, įdėk aprašymą.
Ačiū
QUOTE(saldainia @ 2007 08 28, 14:20)
Aciu visoms uz pagyrimus. O gal Saldainia galetum ir shemute tos penkiakampes imesti
tokia iš kvadračiukų
o tokią dabar neriu, tiksliau dar vis daneriu, nes reikai kad būtų 2 metrų skersmens, o čia tik 1,5 .
jei reiks schemutės sakykit,ieškosiu.
o tokią dabar neriu, tiksliau dar vis daneriu, nes reikai kad būtų 2 metrų skersmens, o čia tik 1,5 .
Labai grazu Saldainia
QUOTE(saldainia @ 2007 08 28, 16:41)
tokia iš kvadračiukų
Gražuuu Schemutes gali įmesti? Arba į el. paštelį r.stirvydaite@gmail.com atsiųsti?
Surasiu tą žurnaliuką ir įmesiu gal čia, kad kiekviena neprašytų, ar gerai?
QUOTE(saldainia @ 2007 08 28, 17:39)
Surasiu tą žurnaliuką ir įmesiu gal čia, kad kiekviena neprašytų, ar gerai?
viską ką turit meskit tiesiai į temą
QUOTE(lijalik @ 2007 08 28, 18:34)
Sveikutės Dėkui už pagyrimus. Pasistengsiu surast schemutę ir įmesiu. Labai jau daug žurnaliukų turiu, tai neatsimenu kuriam.
Lauksim lauksim schemučių
Ir aš labai laukiu schemučių Man kaip tik reikia ypač didelę staltiesę susiorganizuot