Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės

QUOTE(daite @ 2007 08 21, 14:42)
Tikrai gražūs darbeliai  mirksiukas.gif  4u.gif  Gal galėtum čia ar man i paštą įmesti ( r.stirvydaite@gmail.com) servetėlės 001 (5 foto-iš atskirų) schemutę?

Beje, merginos, aš irgi neriu ir turiu nemažai servetėlių pridovanojusi, bet nuotraukyčių neturiu...  Nes fotoaparato skaitmeninio neturiu verysad.gif


As irgi situ schemutes noreciau. ievuskonas@hotmail.com Dekui 4u.gif

Ir dar noreciau paklausti kokio dydzio jos gavosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venita: 21 rugpjūčio 2007 - 13:57
QUOTE(venita @ 2007 08 21, 14:57)
As irgi situ schemutes noreciau. ievuskonas@hotmail.com Dekui  4u.gif

Ir dar noreciau paklausti kokio dydzio jos gavosi...


Schemutę išsiunčiau. smile.gif

Man gavosi kvadračiukas 13cm x 13cm, iš plonų siūliukų nėriau, iš storesnių išeitų didesni kvadračiukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurka: 21 rugpjūčio 2007 - 14:19
Dekui labai. Viena jau nuneriau 4u.gif

O dar noreciau paklausti. Kazkur girdejau, kad tam, jog servetele standesne butu, ja kazkuo papurskia (kad nereiktu terstis krakmolinant). Gal galetumet isduoti kuo, kur isigyti ir kiek tai kainuoja? blush2.gif O gal tinka paprastas plauku lakas? lotuliukas.gif (cia ka tik taip sugalvojau biggrin.gif )
Atsakyti
Labai jau gražios visos servetėlės wub.gif O dėl standinimo yra pirkti toks purškiklis, papurški ir lygini. Neseniai pirkau Senukuose, bet manau yra pirkti visose buitinių prekių parduotuvėse. Kainos tikslios nepamenu, apie kokius 7-8 litus.
Atsakyti
O kaip jis vadinasi? Kaip atrodo? Prie kokiu prekiu ieskoti? (Senukai juk labai dideli - paklysti galima)
Atsakyti
Yplon firmos. Beje gal truputį suklaidinau tai ne standiklis, bet purškiamas krakmolas. Tačiau nebijokit, standina puikiai smile.gif O kaip atrodo... Buteliukas toks mėlynas, panašus į puršliamo aerozolinio oro gaiviklio. Na nemoku normaliai paiškinti blush2.gif jeigu nerasit - tiesiog klauskit pardavėjų smile.gif
Atsakyti
Purškiamo krakmolo būna ir Droge, ir didesnėse maisto parduotuvėse, ir pan. Jis būna padėtas prie skalbimui ir lyginimui skirtų priemonių. Esu naudojusi bent poros rūšių, tai abu buvo geri. Nors servetėles visgi aš krakmolu standinu. Pasiruošiu tirpalą, tai pirštais patikrinu jo tirštumą. Purkšti gal ir nemokėčiau tolygiai...
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 08 21, 23:11)
Dekui labai. Viena jau nuneriau  4u.gif

O dar noreciau paklausti. Kazkur girdejau, kad tam, jog servetele standesne butu, ja kazkuo papurskia (kad nereiktu terstis krakmolinant). Gal galetumet isduoti kuo, kur isigyti ir kiek tai kainuoja?  blush2.gif O gal tinka paprastas plauku lakas?  lotuliukas.gif (cia ka tik taip sugalvojau  biggrin.gif )


Va kokia greitukė 4u.gif smile.gif

Na o aš servetėles visada standinu su koncentruotu standikliu kuris vadinasi Luga, Higėjos firmos. Perku iš IKI parduotuvės, prie skalbimo priemonių būna padėta. Nors manau, kad ir kitose parduotuvėse būna. Kaina irgi panašiai iki 10Lt priklausomai nuo kiekio. Tai servetėles pamirkau tame skystyje, su vandeniu atskiestam, ir po to lyginu. Luga ir spalvą atnaujina. Jeigu baltos tai labai gražiai tiesiog spindi smile.gif

O nuo plaukų lako įtariu kad iš karto dėmėm išmuštų, ypač ant baltų jeigu purkštum mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmiausia, pagirsiu auksarankes 4u.gif.
Antriausia biggrin.gif , paprasysiu, gal kuri nurodytu, kur ieskoti virbalais megztu staltiesiu (!) schemu. Atsprasau, visos temos neperziurejau, gal ir buvo?..
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 20, 23:04)



Neatidaro puslapiu... verysad.gif Noreciau pavartyti ziurnaliukus apie serveteles,bet...neatidaro. g.gif
Atsakyti
man tai tuos puslpiukus atidaro, labai sauniu dalyku radau
Atsakyti
QUOTE(kose @ 2007 08 22, 15:55)
Pirmiausia,  pagirsiu auksarankes   4u.gif.
   Antriausia  biggrin.gif  , paprasysiu, gal kuri nurodytu, kur ieskoti virbalais megztu staltiesiu (!) schemu. Atsprasau, visos temos neperziurejau, gal ir buvo?..


yra atskira tema ""megztos serveteles""
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 22 rugpjūčio 2007 - 17:30