INGRIDŽIUK, puikios nuorodos
QUOTE(giedress @ 2007 07 21, 12:21)
tshia gal jau seniai buvo aptrata, bet ash pasitikslinsiu - siula nutrauki kai eini i kita ananasa (eiles schemoj baigiasi ir tiek...)? ar kazhkaip reikia kietai vartyti servetele?
tai p siūlą nutrauki ir eini prie kito
Na va pagaliau pabaigiau servetėlę ,dar pimą syk nėriau tokią didelę įdedu nuotrauką,bet tik fotografuota su telefotu nežinau kaip čia matysis bet vistiek laukiu jūsų įvertinimo
čia ką tik pabaigtas mano darbelis
Tik kas blogai,kad susigarbanojo mano nėrinys tai bus garbanota servetėlė
Labai graži servetėlė
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 23, 11:40)
o aš kažkodėl nematau,nebėra foto
TIKRAI KAŽKO NEBERODO ĮDEDU DAR KARTELĮ
ŠTAI ČIA TIKIUOSI RODYS
Papildyta:
QUOTE(Birutė @ 2007 07 23, 10:18)
Labai graži servetėlė
AČIŪ
O AŠ JĄ IŠPLOVIAU SU STANDIKLIU IR JI MAN IŠDŽIUVO PER NAKTĮ ,ĮDOMU BŪTŲ SUŽINOTI AR GALIU LYGINTI SAUSĄ? AR KAI IŠLYGINSIU BUS VISVIENA STANDI? NĖ KARTO TO NEDARIAU IR NIEKO NEŽINAU KAIP TEN BŪNA PADĖKIT MAN ŠIUO KLAUSIMU IŠ ANKSTO DĖKOJU
QUOTE(momima @ 2007 07 22, 18:57)
Na va pagaliau pabaigiau servetėlę ,dar pimą syk nėriau tokią didelę įdedu nuotrauką,bet tik fotografuota su telefotu nežinau kaip čia matysis bet vistiek laukiu jūsų įvertinimo
man irgi garbanojasi bet manau ja reikia istampyti, gal tada nebus tokia garbanota su tuo standikliu gal supurskus, adatelem susmagstyk istampius ir palikt isdziut (na bent jau as isivaizduoju taip darysiu su ta pacia servetele )
QUOTE(mindira @ 2007 07 23, 13:47)
man irgi garbanojasi bet manau ja reikia istampyti, gal tada nebus tokia garbanota su tuo standikliu gal supurskus, adatelem susmagstyk istampius ir palikt isdziut (na bent jau as isivaizduoju taip darysiu su ta pacia servetele )
tai,kad aš ją tampiau,bet neišsitempe tiek,kad nesigarbanotų tik adatelem nesmeigstinėjau nes tiek neturiu,kiek reiketų
O sausą galima lyginti ar tik šlapią
tai va po ilgo lyginimo ir tampymo pamačiau recultatą nebesigarbanoja tik pats pakraštėlis bet jau daugiau ištempti jėgų neberutiu tempiau rankom ir net kojas į pagalbą pasikviečiau ir aišku baigiau su pasekmėm,nusideginau į lygintuvą koją ,bet vistiek priveikiau servietką negalvojau,kad bus taip sunku bet užtai dabar man ji tokia
įdėsiu ir jums pasirodysiu,bet aišku nuotraukoj neatrodo taip gražiai kaip realiai servetėlė
BET KOKIA DIDELĖ GAVOSI
įdėsiu ir jums pasirodysiu,bet aišku nuotraukoj neatrodo taip gražiai kaip realiai servetėlė
BET KOKIA DIDELĖ GAVOSI