labai gražu
Niu ką, pirštas apklijuotas ir toliau jau galiu kibti į darelį.
MONAMI, AURELA, kaip jums sekas, gal jau neužilgo darbelius parodysit?
QUOTE(Jūratė V. @ 2007 07 09, 14:27)
Niu ką, pirštas apklijuotas ir toliau jau galiu kibti į darelį.
dar nebus taip greit
aš dieną tingiu,o vakare darbymetis prasideda
o kurią tu neri
Monami, pas tave labai grazi ta servetele kur 26 numeriu ideta tokia neeiline
o as nesu nei karto krakmolyjus ir net nezinau kaip reikia
kiek vandens pilti ir kiek krakmolo deti? o ka paskui daryti? istraukus istampyti ir palikti kol isdzius ar lyginti?
Aurela, tai kur tu viska atlieki, jei sakai su adatelem dar istampai?
o as nesu nei karto krakmolyjus ir net nezinau kaip reikia
kiek vandens pilti ir kiek krakmolo deti? o ka paskui daryti? istraukus istampyti ir palikti kol isdzius ar lyginti?
Aurela, tai kur tu viska atlieki, jei sakai su adatelem dar istampai?
QUOTE(mindira @ 2007 07 09, 15:15)
a pamačiau patiko ir nunėriau,o dabar jau nieko įpatingo
kažkuriam psl buvau įdėjus schemą
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 09, 13:54)
dar nebus taip greit
o kurią tu neri
o kurią tu neri
aš neriu šitą ir dar kitą iš žurnalo mezgimo.
nemazai darbelio prie sitos ar ne
kokio dydzio gausis?
as tai dar tik 41 eile varau jau atsibodo tas dvi dienas intensyviau panerus ir bijau kad siulu nepritrukciau arba bus tik tik, arba paskutiniu eiliu teks nebenert
kokio dydzio gausis?
as tai dar tik 41 eile varau jau atsibodo tas dvi dienas intensyviau panerus ir bijau kad siulu nepritrukciau arba bus tik tik, arba paskutiniu eiliu teks nebenert
QUOTE(mindira @ 2007 07 10, 10:42)
man jau irgi nusibodo,jaučiu kad ananasasų būsiu atsivalgiusi
Sveikos nerėjėlės
Noriu pagirti visas už nuostabius darbelius ir prisijunkti prie jųsų va senokai jau nėriau servetėles tai sakau pabandysiu su jumis kartu bus smagiau ir gal greičiau
Aš pradėjau nerti tą didesnę ananasinę ir nunėriau jau vieną viduriuko pusę,dabar pradėjau kitą pusę,kol kas viskas einasi gerai neriu iš baltų siulų MAXI,darbas dažniausia prasideda vakare kai visa šeimyna užmiega arba dieną taip pat kai mažoji miega
Noriu pagirti visas už nuostabius darbelius ir prisijunkti prie jųsų va senokai jau nėriau servetėles tai sakau pabandysiu su jumis kartu bus smagiau ir gal greičiau
Aš pradėjau nerti tą didesnę ananasinę ir nunėriau jau vieną viduriuko pusę,dabar pradėjau kitą pusę,kol kas viskas einasi gerai neriu iš baltų siulų MAXI,darbas dažniausia prasideda vakare kai visa šeimyna užmiega arba dieną taip pat kai mažoji miega
QUOTE(momima @ 2007 07 10, 13:16)
Sveikos nerėjėlės
vis daugiau mūsų
mano darbymetis irgi vakare,rytoj jau turėčiau pabaigti