gal šita visai nieko,labai ananasinės norėčiau
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 07, 13:35)
aga, šita man irgi graži, turiu pas save ją kompe išsisaugojus.
Papildyta:
Aš va dar tokią ananasinę turiu
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 07, 13:47)
na tai kurią neriam gal nuo mažesnės pradėkim ,o daugiau niekas nenori prie mūsų prisidėti
aš vakar vieną mažą pradėjau,tai šiandien turėčiau pabaigti,o tada rytoj jau galėtume startuoti
aš vakar vieną mažą pradėjau,tai šiandien turėčiau pabaigti,o tada rytoj jau galėtume startuoti
Geari, galim nuo mažesnės pradėt. Kokios spalvos siūliukais nersi?Mano bus margi rudų atspalvių, tai kažin kaip čia atrodys? Gal bus gražu Kada startuojam
Papildyta:
Gal kuri žinot, kur būtų galima rasti vidurinės didelės servetėlės kokį aprašymą, ar schema?
QUOTE(Jūratė V. @ 2007 07 07, 15:13)
Geari, galim nuo mažesnės pradėt. Kokios spalvos siūliukais nersi?Mano bus margi rudų atspalvių, tai kažin kaip čia atrodys? Gal bus gražu Kada startuojam
mano bus tokia vos gelsvos spalvos
šiandien noriu baigti pradėtą,tai tada gal rytoj o tu tada gali jau šiandien pradėti
Cia irgi kartu nerti pradejot visas apkrete ta manija
Jurate V, gal gali savosios schemute imesti labai idomu kokie ismatavimai nes butent ant musiskio stalo ne visos tinka, tai rinkausi rinkausi, kol galu gale susimaisiau visai
o sita labai graziai atrodo ir kazin kiek cia jai siuliuku reikia?
Jurate V, gal gali savosios schemute imesti labai idomu kokie ismatavimai nes butent ant musiskio stalo ne visos tinka, tai rinkausi rinkausi, kol galu gale susimaisiau visai
QUOTE(mindira @ 2007 07 07, 15:37)
Cia irgi kartu nerti pradejot visas apkrete ta manija
Prašau
ACIU
TAI JUS DABAR TA NERSIT AR KITA?
TAI JUS DABAR TA NERSIT AR KITA?
QUOTE(mindira @ 2007 07 07, 16:12)
nersim, kur MONAMI pasiūlė.
QUOTE(Jūratė V. @ 2007 07 07, 17:19)
nersim, kur MONAMI pasiūlė.
tai galim ir kitą,tik sakau ta mažesnė
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 07, 17:54)
tai galim ir kitą,tik sakau ta mažesnė
Tai geriau ta didesne, tada ir as prisijungsiu