Aciu
Na,nuneriau paprastus blynelius,panasius i sirdutes(pagal schema)(jie triju dydziu ten buvo),tada susiuvai ju apacia,aplink kota,na,kad ziedas gautusi,o paskui pripurskiau standiklio(Labai daug),paformavau lapeliu,krastelius palanksciau,tada padejau dziuti,bedziustant dar truputi pakoregavau forma,kai isdziuvo,dar pora palenkiau daugiau ir truputi papurskiau vel standiklio.Ir viskas.(Tikiuosi supratot)
paprasta ir labai gražu Tikrai reiks pabandyt
Tikrai paprasta,bet tam reikia skirti pakankamai laiko(as visada prie visu darbeliu labai ilgai krapstausi,nes bandau padaryti kiekviena smulkmena taip,kaip reikia)
Sekmes darant,kai padarysit-parodykit.
Sekmes darant,kai padarysit-parodykit.
QUOTE(barbuse @ 2007 05 10, 07:13)
Labai aciu uz nuoroda,kazkas naujo ir dar nematyto.Dekui!
MONAMI o ta raityta kokia graži inmesk schemutę
QUOTE(akbr @ 2007 06 15, 10:37)
MONAMI o ta raityta kokia graži inmesk schemutę
ačiū ačiū
ale taip ir galvojau kad reikės schemutės ,o jinai pas mane "Kraitės" laikraštuke ir per visą lapą,bet pabandysiu nuskanuoti jei kas gausis
Papildyta:
na kažkas gavosi,bet čia jaučiu mažesnės foto susidės,tai reikia per paštą siusti
arba aš skype monami4
laba dienele
ir as prie jusu prisidesiu.
esu irgi tokia nuneriusi:)tik padovanojau savo uosvei, tai negaliu nufotografuoti ir parodyti. bet kai pamaciau tai prisiminiau savaja-labai jau ji man petiko.
QUOTE(Liolio @ 2007 03 29, 15:33)
Nu va as irgi prisidesiu prie jusu forumo, parodysiu savo darbelius. Dabar turiu tik keleta nufotografuotu, veliau daugiau patalpinsiu
esu irgi tokia nuneriusi:)tik padovanojau savo uosvei, tai negaliu nufotografuoti ir parodyti. bet kai pamaciau tai prisiminiau savaja-labai jau ji man petiko.
QUOTE(mantaniuke25 @ 2007 06 17, 12:35)
laba dienele
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 06 17, 18:58)
Gal galėtumėt ir schemutes toms grožybėms pridėti
Sveikutės, nuostabūs jūsų darbeliai *MONAMI*, tavo albume mačiau angeliuką nunertą, gal galėtum schemutę įdėti , man krikštynom skubiai reikia. dar vienas prašymėlis, man reikia krikšto kelnyčių apačią ir skraistės kraštelius apnerti, gal kuri turite siaurą raštelį. Ar nuoroda tiktu, apsivertusi darbais, tai neturiu kada ieškoti.