Labai didelis dekui
Pasirodo labai sena schema.
QUOTE(Aurum @ 2007 04 13, 16:14)
Pasirodo labai sena schema.
schema tikrai senoka, bet užtat mes jaunos , esu ir aš ją nėrusi kaidaise, tačiau buvo užpilta vynu ,o tada dar nebuvo tokių priemonių kaip dabar, neišėjo atskalbti tai vargšė ir guli stalčiuje demėta
QUOTE(bazuka @ 2007 04 15, 04:17)
O mano buvo smėlio spalvos ir buvo nukentėjus nuo kavos tai dėjau į puodą ir išvirinau...gavosi balta ,bet dar naudojama
super.
QUOTE(Susiena @ 2006 03 14, 18:22)
sveikos,
gal mezgete kuri nors šį lapą?
kokio jis dydžio gaunasi? ir kiek maždaug siūlų jam reikia?
QUOTE(Aurum @ 2007 04 12, 18:59)
aš irgi šitą nėriau,tik iš plonų lininių siūlų,gavos apie 60cm skersmens,nesvarbu kad gal prieš 10-12 metų,bet man ji ir dabar graži,močiutė privatizavo į savo kambarį,sakė-"kaip senobinė" .o vat iš kitokių siūlų nertos nesu mačius,o dar su karoliukais-pasaka
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 23, 20:29)
aš irgi šitą nėriau,tik iš plonų lininių siūlų,gavos apie 60cm skersmens,nesvarbu kad gal prieš 10-12 metų,bet man ji ir dabar graži,močiutė privatizavo į savo kambarį,sakė-"kaip senobinė" .o vat iš kitokių siūlų nertos nesu mačius,o dar su karoliukais-pasaka
Dekui.Na,karoliukai man netycia sove i galva
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 23, 10:29)
Na juk nesakiau , kad negraži jeigu dar ir dabar ją tiesiu ant stalo po tiek metų tik norėjau pasigirt , kad ir aš tokią nėriau tik turbūt be reikalo tuos metus įkišau
QUOTE(Aurum @ 2007 04 12, 18:59)
Ana servetele is gelyciu kol kas numeciau i sona ir netycia sita nuneriau.
Nuotraukos kokybe prasta,nes blykste labai atsisviete,bet be jos butu labai negrazios spalvos gavesi,o sitaip bent jau tikros spalvos matosi.
Neriau is poros spalvu siuliuku,o krastus dar issiuvinejau karoliukais(su jais tai ilgai krapsciausi).Skersmuo gavosi 41cm.
http://public.fotki....s/dsc01714.html
Nuotraukos kokybe prasta,nes blykste labai atsisviete,bet be jos butu labai negrazios spalvos gavesi,o sitaip bent jau tikros spalvos matosi.
Neriau is poros spalvu siuliuku,o krastus dar issiuvinejau karoliukais(su jais tai ilgai krapsciausi).Skersmuo gavosi 41cm.
http://public.fotki....s/dsc01714.html
Labai gražūs darbeliai Bet man labiausiai rožė patiko (truputį nosį buvau įkišus į kitas nuotraukytes )Gal galėtum pasakyti, kaip taip gražiai žiedlapius tau pavyko padaryt?