Tokiu serveteliu kaip su gulbemis dar nebuvau macius. Nerealiai grazu
Mano mama neria kabliuku ir mezga serveteles, bet kai as jai parodysiu... megztinio man megzti tikrai nebaigs
Man tai labai patinka nerti servetėles, nes kažkaip megsti jų nelabai išeina. Bet kažkodėl visos nertos mano servetėlės garbanojasi ir stipriai neriuo jos vistiek banguojasi .
noriu ismokti nerti bet neturiu kas ismokytu, cia tokios grazios serveteles
Patarkit kaip krakmolinti servetėles. Va kiek prinėrusi servetėlių turiu, o krakmolinti dar jų niekad neteko.
QUOTE(saldainia @ 2006 03 31, 18:04)
Man tai labai patinka nerti servetėles, nes kažkaip megsti jų nelabai išeina. Bet kažkodėl visos nertos mano servetėlės garbanojasi ir stipriai neriuo jos vistiek banguojasi .
gal siūlai stori??? kažkada taip man buvo, pabandžiau iš plonesnių ir viskas buvo OK
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2006 04 04, 10:21)
Patarkit kaip krakmolinti servetėles. Va kiek prinėrusi servetėlių turiu, o krakmolinti dar jų niekad neteko.
aš nekrakmolinu... palyginu truputuką ir viskas....
Pastandintos man gražiau atrodo , išryškėja raštelis , jos truputį pasitempia.Šiaip yra pirkti visokių priemonių , esu naudojusi ''luga'' , po to yra purškiamų , su jais mažiau terlionės...papurški ir lygini... šis variantas labiausiai patiko Na, dar galima naudot krakmolą , išsiverdi tirštą'' kisielių'' , pamerki servetėles , ištrauki , truputį nugręži , padžiovini ir po to lygini , bet nemaža terlionė , o dar lygintuvas pradedea kibt , bent jau man kibo , tai buvo kankynė
QUOTE(saldainia @ 2006 04 04, 11:21)
Aš servetėlių standinimui naudoju purškalą. Paskutiniame naudotame buvo 5 procentai krakmolo. Išskalbiu, truputį padžiovinu ir dar drėgnas purškiu, lyginu. Standumas priklauso nuo užpurkšto kiekio. Tokiu būdu standinau ir nertas snaiges. Kabojo ilgai ir formą išlaikė.
Aš servetėles krakmolinu kakmolu.Pirmiausia išsiverdu iš krakmolo kisielių ir ant lentos ištempiuservetėlę, prikaldama mažais viniukais.Tada matosi gražiai visas servetėlės raštelis tačiau turi ir minusų ,krakmolinant krakmolu greitai servetėlės pagelsta ir niekaip net atbalint neina.Ir dar tose vietose kur būna vinutės kartais atsiranda rūdys.Dabar pasiskaitinėjau bandysiu su purškalu,o purški ant sausos servetėlės ar drėgnos Aš esu bandžiusi lyginti, tai man labai nepatiko gaunasi negražiai.
Aš norėčiau iškrakmolinti krepšelį, tai geriau purškiamas ar ne ? nes nelabai įsivaizduoju, kaip jos išdžiuna.
Kokia puiku servėtėlė su gulbėmis
Noriu parodyti savo mamos nunertą servėtėlę - puodkeltę. Man labai patinka
Noriu parodyti savo mamos nunertą servėtėlę - puodkeltę. Man labai patinka
Parinkau ir sudėjau gražesnes iš savo rezervų Serveteles
Schemų prašykit e. paštu editele@gmail.com ir nurodykit jos pavadinimą
Schemų prašykit e. paštu editele@gmail.com ir nurodykit jos pavadinimą