Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(vai2 @ 2011 09 09, 22:12)
Sveikinam Riki-tiki, gavus raktelį thumbup.gif

Ir dar klausiu, gal kas turit žm.saugos ir saugaus eismo planus 4kl ax.gif

pašte buvo atsiųsta kažkas apie saugas. galiu pakartot ir persiųst.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 20:40)
Merginos, išsiunčiau dar matematikos skaidrių  4u.gif .

Nu Riki-tiki ir pasidarbavai  blink.gif .

Šaunuolė Riki-tiki. Sėkmės pašto labirintuose good.gif
Ačiū labaismilga1972 super medžiagos turim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 09 rugsėjo 2011 - 21:24
staben, įtariu, kad buvom tame pačiame seminare mirksiukas.gif Man tai jis išvis absurdiškas. Apie vertinimą pasakė tik tiek, kad simboliais galima vertint, tik reikia dar ir komentaro. Ir dar paskė naujieną, kad mokytojai atostogaujam 4 mėnesius blink.gif Aš asmeniškai tai tik pusantro, nes paskui pradedu naujiems mokslo metams ruoštis, o kur dar kitos atostogos? Jei jau taip žmogus iš UPC nusišneka, tai ko norėti iš kitų blink.gif O kad klasę pačios turim puoštis, dažytis, popierių krūvas rašinėti, nekalbu jau apie vertinimo litanijas, visokie projektai, stovyklos...
Atsakyti
vaiduuse staben, įtariu, kad buvom tame pačiame seminare mirksiukas.gif

Tikrai taip rolleyes.gif Absurdas visiškas... Po tokių seminarų svyra rankos ir bet koks noras kažką daryt... Kai matai kur link einam... liūdna...
Bet pirmadienį vėl mūsų lauks vaikučiai, juk jie tikrai šitoj nesąmonių klampynėj tikrai nieku dėti... dirbsim,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 09 rugsėjo 2011 - 21:51
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 09, 22:38)
Ir dar paskė naujieną, kad mokytojai atostogaujam 4 mėnesius  blink.gif ..

bash.gif
Atsakyti
Papildyta....

Važiuodama seminaran svajojau gauti nesvietiškai geros info, kuria skubėsiu pasidalint su jumis, deja... kaip supratot, ne man vienai taip atrodė, ...

Ir dar paskė naujieną, kad mokytojai atostogaujam 4 mėnesius blink.gif ..

Taip, tikrai tas nuskambėjo iš lektorės lūpų, buvo skaudu, pikta, liūdna ir ttttt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 09 rugsėjo 2011 - 22:04
QUOTE(staben @ 2011 09 09, 22:00)
Papildyta....

Važiuodama seminaran  svajojau gauti nesvietiškai geros info, kuria skubėsiu pasidalint su jumis, deja... kaip supratot, ne man vienai taip atrodė, ...

Tai mergaitės, aš irgi tikriausiai buvau tame pačiame seminare schmoll.gif
Irgi laukiau, gal pagaliau pasakys tą vertinimo paslaptį, bet deja ... tik laiką veltui sugaišau, kai tiek darbų laukia schmoll.gif
Taip išeina, kad visi tie simboliai tinka, tik reikia dar komentarą prirašyt g.gif Vienu žodžiu, kaip vertinom, taip ir vertinsim ir nėra ko čia dviračio išradinėt blink.gif
Atsakyti

Įdedu saugaus eismo planą 4 kl. Bet čia pagal Šaltinį, Raktą, Skaičių šalį. Ar tiks ?
Atsakyti
pusele30 Tai mergaitės, aš irgi tikriausiai buvau tame pačiame seminare schmoll.gif
Irgi laukiau, gal pagaliau pasakys tą vertinimo paslaptį, bet deja ... tik laiką veltui sugaišau, kai tiek darbų laukia schmoll.gif
Taip išeina, kad visi tie simboliai tinka, tik reikia dar komentarą prirašyt g.gif Vienu žodžiu, kaip vertinom, taip ir vertinsim ir nėra ko čia dviračio išradinėt blink.gif

Taip, tai va, būtent, šaukia visa gerkle oi,kaip čia viskas nauja, iš tikrųjų, absoliutus 0 naujienų, O laiko tai žvėriškai nėr, be darbo dar turim ir šeimas, ko gero joms mes esam daugiau reikalingos... atleiskit, kad taip kalbu, bet jau pavargau nuo visko.... Pastovū gasdinimai , pastoviai reformuojamės ir nieko gero iš to... labiausiai gaila vaikų.... Nu aš čia kaip blondinė cool.gif Atsiprašau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 09 rugsėjo 2011 - 22:15
nu ką, mergaitės, aš čia taip jau niūriom spalvom nupasakojau šią dieną, bet taip buvo, tad atleisksit ir supraskit , norėjosi išsikalbėti,,,,, gero savaitgalio visoms, o man jis sukus, dar daug darbų nedarytų, o šeima , ypač anūkytė irgi laukia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 09, 22:09)
Įdedu saugaus eismo planą 4 kl. Bet čia pagal Šaltinį, Raktą, Skaičių šalį. Ar tiks ?

Įmečiau savus apie sauga visom klasėm, prevencinės, karjeros, ir kt. mes tai naudojam pagal klases šituos, kur pašte.
Papildyta:
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 22:36)
Įmečiau savus apie sauga visom klasėm, prevencinės, karjeros, ir kt. mes tai naudojam pagal klases šituos, kur pašte.

Ačiū!, ačiū!.... dar kartą ačiū! mergaitės. O pašte..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti

as turiu zmogaus saugos, nusiusiu i pasta

QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 09, 22:38)
staben, įtariu, kad buvom tame pačiame seminare  mirksiukas.gif  Man tai jis išvis absurdiškas. Apie vertinimą pasakė tik tiek, kad simboliais galima vertint, tik reikia dar ir komentaro. Ir dar paskė naujieną, kad mokytojai atostogaujam 4 mėnesius  blink.gif Aš asmeniškai tai tik pusantro, nes paskui pradedu naujiems mokslo metams ruoštis, o kur dar kitos atostogos? Jei jau taip žmogus iš UPC nusišneka, tai ko norėti iš kitų  blink.gif O kad klasę pačios turim puoštis, dažytis, popierių krūvas rašinėti, nekalbu jau apie vertinimo litanijas, visokie projektai, stovyklos...

o kas per lektore buvo?
Atsakyti