Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

Sveikutės 4u.gif
Sėdžiu nusikalus, skaitau ką jūs prirašėt, o jėgų nebeturiu. Taip pavargau, kad baisu. Atmetė mano rašytą ugdymo planą, nurodė klaidas, tai dabar per savaitgalį turėsiu viską perrašyti verysad.gif O taip norėjau pailsėti... Planavau visus planus atsispausdinti. Bet.. pasibaigė kasetė. Nuvežiau papildyti, pasakė, kad uždžiūvus doh.gif Tą pačią dieną nuvežiau kai tik išėmiau. Niekaip nesuprantu, kaip taip greitai galėjo. Ir dar tik pirmą kartą norėjau pildyt... g.gif

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 09, 18:25)
Mergaitės, kokią stendinę informaciją pakabinote klasėje savo pirmokų tėveliams? Suku galvą, ką čia dar įdėjus į informacinį stendą tėvams. Turiu pamokų tvarkaraštį, palinkėjimą rugsėjui ir kol kas tik tiek. schmoll.gif

Aš tėvams pakabinu klasės mokinių sąrašą, savo vardą, pavardę ir tel. nr. Taip pat mokyklos numerius, pamokų tvarkaraštį, logopedės užsiėmimo laiką nurodytiems mokiniams, būrelių laiką, Meniu (nes mes gaunam atspausdintus). Jei vyksta koks spaktaklis, tai afišą pakabinu, kad tėvai matytų kokia bilieto kaina.
Atsakyti
Labukas, ar aš įmečiau ką nors į paštą? Pasakykit.
Papildyta:
Dabar tikrai įmečiau.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 19:51)
Papildyta:
Dabar tikrai įmečiau.

Daile darbelius siuntei? Tada yra.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 20:51)
Papildyta:
Dabar tikrai įmečiau.

Yra 1-4 kl. dailės ir darbelių pamokoms

Atsakyti
Pasirodo atsisiunčiau sau. biggrin.gif
Atsakyti
O aš nesutikau, kad dalintis pamokas blush2.gif blush2.gif Bjauri esu ? Nemanau. Manau galima rasti ir kitų išeičių neatleisti žmogaus iš darbo. Be to kuo aš kalta? Aš daugiausia stažo turiu, kategoriją ir t.t. Kodėl turiu netekti 600lt. Man jie nesimėto. O žmogus, kuriam gresia atleidimas, gali pasitenkinti ir mažesniais, bet vis pinigais, be to darbu ir soc garantijom. Jei jungia dvi klases moka sujungtajai pusantro etato , tai tą pusę galima atiduot netenkančiai darbo, dar gali gaut valandėlių iš pagalbininko, papildomo. Tada oficialiai sujungtas klases galima šioms dviems mokytojoms mokint kartu. Ta ,kuri gauna mažiau, svarbesnėms kelioms pamokom išsiveda vieną klasę Ir mokiniai mokomi atskirai, o paskui vėl galima klases suvesti bendroms pamokoms. Gal tai absurdiškai skamba, bet manau tai nebloga išeitis. Kaip sako ir vilkas ir avis...
Bet ačiū dievui, mes išsisukom...
Aš niekaip neatsimenu ar siunčiau pernykščius savo auklėjamo darbo planus. Siunčiu db. Jei atrasit, kad jie matyti , veikit drąsiai- trinkit. Jie nėra superiniai gal per mažai apgalvoti. Bet gal kam nors sukels kokių idėjų
Atsakyti
Sveikos gyvos darbininkėlės vargstam...jau aš kaip vargstu tai tuoj nusišausiu. Su valdžia teko apsipykt. Dabar turiu didelį prašyma ypač tų kurios dirba su jungtinėmis klasėmis . gal turite 1-2-3 klasei kūno-kultūros, dailės ir šokio planus pagal atnaujintas BP ir dar kartą gal kas rašo 2ai adaptuotus planus
Atsakyti
Parašykit kokių diskų turit mokyti dainelėms. Aš matydama ko neturit bandyčiau prigavus laiko sutvarkyti ir įkelti. Tik va nežinau ką ir turit, o tvarkyti jeigu yra pašte užima nemažai laiko.
Atsakyti
Merginos, išsiunčiau dar matematikos skaidrių 4u.gif . Kolkas stabtelėsiu, nes norisi pailsėti, o kai daugiau išsiversiu ko naudingo, tai vėl įkelsiu mirksiukas.gif
Nu Riki-tiki ir pasidarbavai blink.gif . Manau, kad jau tikrai esi verta raktelio, merginos, kaip manote g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 09 rugsėjo 2011 - 19:42
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 21:40)
Merginos, išsiunčiau dar matematikos skaidrių  4u.gif . Kolkas stabtelėsiu, nes norisi pailsėti, o kai daugiau išsiversiu ko naudingo, tai vėl įkelsiu  mirksiukas.gif
Nu Riki-tiki ir pasidarbavai  blink.gif . Manau, kad jau tikrai esi verta raktelio, merginos, kaip manote  g.gif ?

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš už
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 09 09, 19:48)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš už

Aš irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 20:40)
Merginos, išsiunčiau dar matematikos skaidrių  4u.gif . Kolkas stabtelėsiu, nes norisi pailsėti, o kai daugiau išsiversiu ko naudingo, tai vėl įkelsiu  mirksiukas.gif
Nu Riki-tiki ir pasidarbavai  blink.gif . Manau, kad jau tikrai esi verta raktelio, merginos, kaip manote  g.gif ?

Skaidrėse apie laiką, kelią ir greitį 20 sk. nepakeitei raidžių į lietuviškas
Atsakyti