auglina, aciu
QUOTE(b.s @ 2011 09 09, 16:05)
Pagaliau penktadienis. Sunki savaitė prabėgo. Mano pirmokėliai kai kurie taip pat džiaugėsi, kad bus išeiginių. Matosi, tokie rytais apsnūdę - visiems miego trūkumas. Niekaip nespėdavau atlikti suplanuotų užduočių pamokose, nes vis mokėmės elgesio ir drausmės taisyklių pamokose. Keletas vaikų vaikšto po klasę panorėję. Stengėmės rasti bendrą kalbą kartu, kad netrukdytų kitiems. Pagyvensim - pamatysim kaip bus kitą savaitę. Tikėkim mėnesio eigoje bus žingsnelis į priekį.
pirmokės, ar rašote savaitinius planus? gal galite pasidalinti? raktelio neturiu, bet labai būsiu dėkinga, jei rasčiau siuntinuką savo pašte: baidare@auto.lt
Šiandien su savo pirmokėliais per technologijų pamoką iš siūlų gaminome lėlytes. OCH...nA , IR PAVARGO, BET PO TO NEATSIDŽIAUGĖ LĖLYTĖMIS
Visą savaitę kartojome taisykles.Jas pasikabinome klasėje, įsiklijavome į pasiek. kn., bet dar mums mokytis ir mokytis.
Mergaitės, kokią stendinę informaciją pakabinote klasėje savo pirmokų tėveliams? Suku galvą, ką čia dar įdėjus į informacinį stendą tėvams. Turiu pamokų tvarkaraštį, palinkėjimą rugsėjui ir kol kas tik tiek.
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 08, 20:59)
MUS SU SŪNELIU ŠITAS DĖDĖ PRAJUOKINO O GAL JUMS PAVYKS JO NOSĮ PALIEST?
http://www.selfcontr....com/slaan.html
http://www.selfcontr....com/slaan.html
na jo cia kaip tik penktadieniui atsipalaidavimui.as kazkaip nusiteikus si savaitgali negalvot apie darba, nors dar esu modifikuotos programos neparasius.kam gal reik parasiau ilgalaikius 2klasei visiems dalykams.na pas mus tik tokiu reikalauja.galiu idet i pasta jei reik.
snd musu valdzia ir nuvaziavo del kruviu, tai nezinau ar patvirtino ar ne.na bet as nepergyvenu nes siais metais nevirsiju nes turiu tik 22 pamokas, o pernai turejau 25
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 15:53)
Mergaitės, turiu klausimą. Kažkuri (atsiprašau, nepamenu ) į paštą buvo atsiuntusi rusišką nuorodą, kurioje yra daugybė pateikčių pamokoms. Aš kai kurias išsiverčiau, gal ir jums reikia? Klausiu, nes gal pačios susitvarkote, tai nenoriu užversti pašto . Jei būtų norinčių, galėčiau įmesti į skrynelę .
Aš visada visko noriu
QUOTE(pusele30 @ 2011 09 09, 17:54)
Aš visada visko noriu
Tik ten kolkas vyresniems, nes dirbu su ketvirtokais , bet vistiek įmesiu į paštą
Skaidrės jau pašte
QUOTE(nengute @ 2011 09 08, 23:49)
Na matot, kaip skirtingai. O aš pradėjau šiemet darbą su pirmokais, o dabar dirbsiu su 1-3. Pasidalinom pamokom su kolege po lygiai, kad netektų nė vienai darbo palikt. Turėsiu aš lietuvių ir pasaulio paž. (viso 12 pamokų). Mažai... Bet ką daryt, geriau negu nieko. Ji - kitus dalykus pasiėmė 9taip pat 12 pam.
Turbūt jungimo sprendimą rajono valdžia priima. Tuščios matot ministro kalbos...
Turbūt jungimo sprendimą rajono valdžia priima. Tuščios matot ministro kalbos...
sveikos
kaip įdomiai sugalvota, nors ir ne daug, bet vis tiek pinigėlių gaunat
sveikutės, pagaliau penktadienis
Ir aš pritariu, kad geras sprendimas taip pasidalinti pamokas, nors jų mažokai, bet vis yra darbas, o tai dabar svarbiausia kai taip vaikų mažėja.
Ir aš pritariu, kad geras sprendimas taip pasidalinti pamokas, nors jų mažokai, bet vis yra darbas, o tai dabar svarbiausia kai taip vaikų mažėja.
[quote=pusele30,2011 09 09, 18:38]
Skaidrės jau pašte
[/quote]
Aciuks, smilgut
[/quote]
Nėra už ką, naudokitės, be to, ne mano kūryba, tik vertimas
Skaidrės jau pašte
[/quote]
Aciuks, smilgut
[/quote]
Nėra už ką, naudokitės, be to, ne mano kūryba, tik vertimas
QUOTE(nengute @ 2011 09 08, 23:49)
Na matot, kaip skirtingai. O aš pradėjau šiemet darbą su pirmokais, o dabar dirbsiu su 1-3. Pasidalinom pamokom su kolege po lygiai, kad netektų nė vienai darbo palikt. Turėsiu aš lietuvių ir pasaulio paž. (viso 12 pamokų). Mažai... Bet ką daryt, geriau negu nieko. Ji - kitus dalykus pasiėmė 9taip pat 12 pam.
Gerai, kad jūs tokios draugiškos, retai kas taip sutinka dalytis...
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 17:55)
Skaidrės jau pašte
Ačiū, Smilgut, tikrai pravers.
PENKTADIENIS!