Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(laurija @ 2011 09 08, 17:54)

o dėl klasių jungimų aš nebesuprantu, vieni rajonai griežtai reikalavimų laikosi, o kiti - ne, pas mus tik 6 pirmokėliai

QUOTE(laurija @ 2011 09 08, 20:02)
Ir 6 moko viena mokytoja? O kiek vaikų kitose klasėse?
taip moko viena mokytoja, o kitose 2kl.-9, 3 kl.-8, 4 kl.-10 mok.

Na matot, kaip skirtingai. O aš pradėjau šiemet darbą su pirmokais, o dabar dirbsiu su 1-3. Pasidalinom pamokom su kolege po lygiai, kad netektų nė vienai darbo palikt. Turėsiu aš lietuvių ir pasaulio paž. (viso 12 pamokų). Mažai... Bet ką daryt, geriau negu nieko. Ji - kitus dalykus pasiėmė 9taip pat 12 pam.
Turbūt jungimo sprendimą rajono valdžia priima. Tuščios matot ministro kalbos... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Dar turiu siuvinėjimo, kompiuteristų , nepaprastųjų darbelių, sportinių žaidimų, dailiųjų amatų būrelių veiklos programas. sakykite, kam kokių reikia, persiųsiu į paštą. smile.gif
[/quote]

Gal galėtum atsiųst nepaparastųjų darbelių ir sportinių žaidimų būrelių veiklos programas? Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 08, 23:02)
Labas visoms,

puikius namelius vėl turime čia - 22peliukas22 tikra šaunuolė  thumbup.gif
Papildyta:

Aš buvusi, bet jis ne Trakuose, o prie Trakų dvarkiemio  g.gif

Viskas priklauso nuo kompanijos - mums buvo tikrai smagu, nors irgi buvome su pirmokais  smile.gif
O dėl susicementavimo - irgi, labai priklauso nuo to, ar iniciatyvūs tėveliai.. Man pasisekė - maniškiai mielai kartu važiuoja į išvykas ir dar patys prigalvoja visokių pramogų  ax.gif Mūsų "cementovkė" buvo gamtoje  mirksiukas.gif

šarkka, o gamtoje, tai kur?gal netoli kukuruzų lauko yra kokia vietele, kur butu galima kokią dešrelę išsikepti? ir šiaip smagiai ir saugiai vaikams pašėlioti? Kurioje vietoje jūs "cementavotės"? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites mirksiukas.gif Pagaliau iseigines doh.gif Nors mano ir ketvirtokai, bet sie metai kazkaip man sunkiai einasi. isigijau ketvirtokams pasitikrinamuosius darbus (ten yra liet. mat. ir pas.) jeigu kam reikes tai sakykit 4u.gif
Manes irgi viena mergaite, cia su mumis bendraujanti paprase plano, bet as kazkaip dar abejoju g.gif ar pasidalinti.
Atsakyti
Aš dalinuosi tik su tais nariais, kurie su mumis bendrauja ir stengiasi dalintis medžiaga. Į visus kitus prašymus neatsakinėju. Ir taip bus visada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 09, 13:54)
Aš dalinuosi tik su tais nariais, kurie su mumis bendrauja ir stengiasi dalintis medžiaga. Į visus kitus prašymus neatsakinėju. Ir taip bus visada  cool.gif

Nors su ta kombo niekuo nesidalinau, bet ateityje net nekreipsiu dėmesio į panašius prašymus iš nežinomų narių, nes jau merginos kultūra, tai atsiprašau doh.gif . Išvadino visaip, kai negavo, ko norėjo, išsityčiojo, nu ką žinau, jeigu čia mokytoja, tai dabar suprantu, kaip šaukštas deguto visą statinę medaus sugadina doh.gif ...
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 09 09, 00:52]
Dar turiu siuvinėjimo, kompiuteristų , nepaprastųjų darbelių, sportinių žaidimų, dailiųjų amatų būrelių veiklos programas. sakykite, kam kokių reikia, persiųsiu į paštą. smile.gif
[/quote]

Gal galėtum atsiųst nepaparastųjų darbelių ir sportinių žaidimų būrelių veiklos programas? Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
[/quote]
kas prasė neformalaus švietimo veiklos planų, tai į pradinukių paštą jau išsiunčiau šių būrelių veiklos planus:
smile.gif darbščiųjų rankų "Devyndarbė"
4u.gif dramos "Vaidinkime ir būkime kartu"
biggrin.gif nepaprastųjų darbelių
tongue.gif sportinių žaidimų
bigsmile.gif žurnalistų būrelio
rolleyes.gif siuvinėjimo būrelio
thumbup.gif matematiku klubo
wub.gif literatų klubo
drinks_cheers.gif IKT būrelio

Naudokitės į sveikatą clap.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri turit paprastu uzduoteliu maziukams (sujungt taskelius (bet be skaiciu), pabaigt piesini ar kazka panasaus)? vyras vis paburbuliuoja, kad mokytoja, o savo vaiko nemokinu blush2.gif nes piesimas, spalvinimas jam i moksla nepanasu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 09 rugsėjo 2011 - 14:16
Sveikos!

Ačiū už naujus namelius 4u.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 09, 15:14)
sveikos,
gal kuri turit paprastu uzduoteliu maziukams (sujungt taskelius (bet be skaiciu), pabaigt piesini ar kazka panasaus)? vyras vis paburbuliuoja, kad mokytoja, o savo vaiko nemokinu  blush2.gif nes piesimas, spalvinimas jam i moksla nepanasu... 4u.gif

Čia galima rasti įvairių užduotėlių ir čia.

Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 07, 22:37)
r.vytaute, sveikinu (nors ir labai jau veluoju  blush2.gif )
taip pat sveikinimai arden ir leliukams!  4u.gif

Prisijungiu prie sveikinimų ir aš ax.gif
Atsakyti
Pagaliau penktadienis. Sunki savaitė prabėgo. Mano pirmokėliai kai kurie taip pat džiaugėsi, kad bus išeiginių. Matosi, tokie rytais apsnūdę - visiems miego trūkumas. Niekaip nespėdavau atlikti suplanuotų užduočių pamokose, nes vis mokėmės elgesio ir drausmės taisyklių pamokose. Keletas vaikų vaikšto po klasę panorėję. Stengėmės rasti bendrą kalbą kartu, kad netrukdytų kitiems. Pagyvensim - pamatysim kaip bus kitą savaitę. Tikėkim mėnesio eigoje bus žingsnelis į priekį.

Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą. Kažkuri (atsiprašau, nepamenu blush2.gif ) į paštą buvo atsiuntusi rusišką nuorodą, kurioje yra daugybė pateikčių pamokoms. Aš kai kurias išsiverčiau, gal ir jums reikia? Klausiu, nes gal pačios susitvarkote, tai nenoriu užversti pašto ax.gif . Jei būtų norinčių, galėčiau įmesti į skrynelę mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 09 rugsėjo 2011 - 15:54
Gal kas turite pasidarę adaptuotą programą 1 klasei? Aš irgi nieko bnesuspėju, nelieka laiko net savo asmeniniams vaikams. Taip sunku su pirmokais... verysad.gif
Atsakyti