QUOTE(Betukas @ 2011 09 19, 15:18)
Mes priskaičiuojam prie bendro pamokų sk. ir viskas. Sakot negalima?

Tik aš neesu garantuota, kad mes apie tą patį kalbame. Jūsų tos valandos jau skaičiuojasi kaip papildomas ugdymas juk

Tai aš suprantu, kad ir pildyti reikia kaip būrelį
O dar sakykit, jei mokykloje yra spec. pedagogas, tai vistiek gaunate tokias pamokas? Mano kolegė norėjo gauti darbui su silpnesniais ir nedavė, nes yra spec. pedagogas

Ir dar mums aiškino, kad tokios papildomos val. skiriamos tik didelėse mokyklose, kur klasės didelės

Tai man tokią valandą gaut be šansų
Aš manau, kad mums dave valandas iš Ugdymo plano šios dalies:
Laikinosios grupės sudaromos atsižvelgiant į turimas mokymo lėšas, nustatomas minimalus mokinių skaičius grupėje. Joje turėtų ugdytis ne daugiau kaip 20 mokinių. Mokinių laikinosios grupės sudaromos:
28.1. doriniam ugdymui (tikybos, etikos);
28.2. tautinės mažumos (mokinio gimtajai) kalbai mokyti;
28.3. užsienio kalbai mokyti;
28.4. kūno kultūros ugdymui mokiniams, turintiems specialiųjų ugdymosi poreikių (specialiosios medicininės fizinio pajėgumo grupės);
28.5. grupinėms konsultacijoms ar kitai ugdymo veiklai (mokiniams, turintiems mokymosi sunkumų);
28.6. specialiajai pedagoginei pagalbai teikti;
28.7. kitais atvejais, esant būtinybei tenkinti mokinių ugdymosi poreikius, jei mokykla turi mokymo lėšų.
Tik kur ir kaip fiksuoti - neaišku. O mūsų mokykla irgi nedidelė, bet lėšų pakanka.